Comisiones Obreras del País Valenciano | 23 julio 2024.

Documentació

12.03.2024

Memòria 2023 Fundació Pau i Solidaritat PV

Pau i Solidaritat PV és la fundació promoguda per CCOO PV per amplificar la cooperació internacional i la solidaritat. Treballa per la transformació social i econòmica cap a un model de desenvolupament humà sostenible, amb l'objectiu de superar la pobresa i les desigualtats, per construir una societat justa, inclusiva, equitativa i sostenible. Es finança a través del 0,7 % de les quotes d'afiliació de CCOO PV, donacions privades i subvencions d'administracions públiques que destinen fons a projectes de cooperació internacional i educació per a la ciutadania global. En aquesta memòria es recullen les activitats i accions dutes a terme durant l’any 2023, així com part dels impactes generats.

Ver documento

22.02.2021

FOREM PV

Presentació de la fundació de CCOO PV, una eina per a afavorir la formació i la qualificació de les treballadores i els treballadors. Aquest document es va traslladar al Consell Confederal del 10 de febrer de 2021.

Ver documento

21.12.2020

Presentació de la Fundació Pau i Solidaritat PV

Presentació del treball de la fundació sindical per al desenvolupament Pau i Solidaritat PV, on s'arrepleguen els fonaments, els objectius i mitjans per a aconseguir-los i la memòria d'activitats desenvolupades.

Ver documento

05.06.2020

ACUERDO PARA LA REACTIVACIÓN Y TRANSFORMACIÓN DEL MODELO SOCIAL Y PRODUCTIVO DEL PAÍS VALENCIÀ

Propuestas y actuaciones de CCOO PV para contribuir a la recuperación económica y social del País Valencià, ante la crisis provocada por la pandemia de la COVID-19.

Ver documento

05.06.2020

Acord per a la reactivació i transformació del model social i productiu del País Valencià

Propostes i actuacions de CCOO PV per a contribuir a la recuperació económica i social del País Valencià, en front de la crisi provocada per la pandèmia de la COVID-19.

Ver documento

22.03.2019

MANUAL DE IDENTIDAD VISUAL CORPORATIVA CCOO PV

Aquest manual té com a objectiu fixar la identitat visual de CCOO PV, tant pel que respecta als seus logotips com a tota la documentació corporativa que genera el sindicat.

Ver documento

13.03.2019

NOTÍCIES SINDICALS. ESPECIAL SERVEIS 2019

Llista actualitzada de serveis conveniats amb descomptes per a l'afiliació. Informació sobre els tipus d'assessorament que ofereix el sindicat i els avantatges per a l'afiliació.

Ver documento