Comisiones Obreras del País Valenciano | 4 de julio de 2020

17/06/2020
El 61 % de treballadores en tot el sector hostaler són dones, pràcticament el 100 % en l'àrea de pisos

CCOO considera que la Sentència de cassació, en matèria de la impugnació del Conveni d'hostaleria d'Alacant, perpetua un dúmping empresarial sustentat en condicions no salarials. El sindicat considera que la desigualtat continua castigant el personal subcontractat, reclama la reforma de l'art. 42 de l’ET, i urgeix reequilibrar la negociació col·lectiva mitjançant la tornada a la primacia del conveni sectorial.

12/06/2020
Cartell de la convocatòria

L'Associació de Dones Senegaleses Talatay Nder convoca una concentració pacífica a la qual criden a tota la ciutadania alacantina i a tot el teixit sociopolític de la ciutat per mostrar el seu rebuig al racisme dimarts que ve, 16 de juny a les 20 hores a la plaça de la Muntanyeta

12/06/2020
Pancarta de la concenración en la puerta del hospital de Alicante

La empresa que asume el servicio de mantenimiento de los hospitales de Alicante y Elda acepta la subrogación de la plantilla tras la eficaz mediación de CCOO de Industria en Alicante, la sección sindical de FSS-CCOO PV del Hospital de Alicante, la Unión Intercomarcal de CCOO PV l'Alacantí-les Marines y la propia gerencia de los centros sanitarios.

10/06/2020
El sindicat reivindica la posada en marxa de l'Observatori del Treball Decent, retardat per l'estat d'alarma.

Només així s'explica que, en plena fase segona, tan sols el 3,96 % del personal suspés per un ERTO haja començat a treballar, quan a Castelló se situa en el 24,32 % i a València ascendeix al 29,58 %.

02/06/2020
Manifestación 8 marzo 2020

Las mujeres siguen perdiendo empleo mientras que los hombres se reincorporan a la actividad laboral al ser industria y construcción los masculinizados sectores que recuperan empleo.

28/05/2020
Sector de la construcció.

CCOO de Construcció i Serveis PV alerta sobre el preocupant índex de sinistralitat laboral de la construcció a Alacant. En només una setmana, dos treballadors han mort per accident de treball a Alacant i Agost, això posa de manifest les deficients mesures de seguretat en el sector. El sindicat requerirà l'actuació de la Inspecció de Treball i de la Fiscalia de Sinistralitat Laboral en ambdós accidents.

28/05/2020
Cabecera manifestación 1º de Mayo en Alicante

El sindicato destaca la importancia de que estas ayudas también puedan ser solicitadas por el colectivo de empleo doméstico, compuesto en un 99% por mujeres trabajadoras. Este programa es producto del diálolo social tripartito, cuyo objetivo es proteger al tejido productivo y social alicantino.

21/05/2020
Logo del grupo PROSEGUR

CCOO de Construcción y Servicios PV se hace eco de la sentencia del Tribunal Superior de Justicia de la Comunitat Valenciana, en la que condena a la empresa PROSEGUR a indemnizar por daños y perjuicios, a la organización, por no reconocer al delegado sindical designado por CCOO como representante legítimo de la sección sindical constituida conforme la Ley Orgánica de Libertad Sindical.

15/05/2020
Seu CCOO Benidorm maig 2020

L'Alacantí-les Marines CCOOPV commemora el dia 17 de maig, Dia Internacional contra l’LGTBIfòbia. Instem als poders públics a actuar de manera efectiva i contundent per garantir la diversitat i acabar d'arrel amb les discriminacions i violències.

02/05/2020
Imargen Orgullo CCOO

Hablamos de derechos humanos, de los derechos de las personas a ser y estar en el mundo como somos y queremos ser. Así viene recogido en normas internacionales y en nuestro propio ordenamiento jurídico. La diversidad es la base de la vida y tenemos que poner en marcha, de manera constante, todos nuestros recursos para que así se respete

30/04/2020

Aquest Primer de Maig on el #QuedatACasa #YoMeQuedoEnCasa continua marcant les nostres vides no renunciarem a estar presents, portar la nostra veu com a altaveu de les reivindicacions laborals i socials. Al material, cartells, manifestos… que ja hi ha disponibles, adjuntem a aquesta notícia un vídeo que el grup de teatre Clowndestino ens ha dedicat.

28/04/2020
Javier Pérez Ferre, responsable de Salud Laboral y Medio Ambiente CCOO l'Alacantí-les Marines

Artículo de Javier Pérez Ferre, responsable de la Secretaría de Salud Laboral y Medio Ambiente de CCOO l'Alacantí-les Marines. "En este 28 de abril, Día Internacional de la Salud Laboral vaya como inicio nuestro recuerdo y homenaje a los trabajadores y las trabajadoras que han muerto, han sido lesionadas o enfermas por ir a trabajar".

21/04/2020
Valor

Xocolates Valor té la seua seu i principal centre productiu a la Vila Joiosa (Alacant)on el Comité d'Empresa està compost íntegrament per tretze representants de CCOO. La conjunció d'un comité d'empresa propositiu i una direcció sensible al context i a les persones treballadores ha possibilitat una millora important de les condicions laborals i econòmiques.

16/04/2020
Asociación de Senegalesas en la Manifestación del 8M en Alicante

Más de 60 entidades sociales de Alicante firman un manifiesto destacando el perfil solidario de la ciudad y pidiendo al ayuntamiento respuestas coordinadas para las personas y barrios vulnerables. Se trata de un documento impulsado por la Plataforma contra la Pobreza, Exclusion y Desigualdad Social en Alicante, en la que este sindicato participa, con una toma de posición ante la actual emergencia por el coronavirus.

02/04/2020
Manifestació per la salut laboral

És una situació extrema per a l'ocupació però excepcional. Sens dubte, la prioritat absoluta és protegir la salut de tota la ciutadania, l'aturada productiva és una conseqüència inevitable però que va en la línia de garantir la superació d'aquesta crisi de salut com més prompte.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.