Comisiones Obreras del País Valenciano | 23 julio 2024.

25/06/2024
Intervenció de Manuela Pascual, secretària de Formació Sindical per a l'Ocupació de CCOO PV

El passat dia 20 de juny el Centre Social Polivalent d'Ibi va acollir la presentació d'aquest projecte de memòria obrera desenvolupat per la Fundació d'Estudis i Iniciatives Sociolaborals FEIS. La presentació va tenir nombrosa assistència de públic i presència de descendents directes de les víctimes del tràgic accident laboral ocorregut l’any 1968.

27/06/2024
Col·laboracions MDM
#AbaixBloqueigAmuntSororitat
  • Donatius: ES75 2100 1080 6802 0015 9983

El sindicat anima a la seua afiliació a col·laborar aamb  productes afectivo sexuals i menstruals.

25/04/2024
Raül Alcocel, durant la seua intervenció a l'assemblea de CCOO Comarques Centrals.
  • El secretari general de CCOO Comarques Centrals, Raül Alcocel, reclama canviar un model productiu basat en el turisme i en els serveis “que explota la població migrant amb condicions laborals que no tolerem”.

CCOO Comarques Centrals ha celebrat l’assemblea del Primer de Maig a Ibi, un acte que també ha comptat amb les intervencions de la secretària general de CCOO PV, Ana García i del secretari de Cultura de CCOO PV, Santi Mateu.

18/04/2024
La mostra romandrà exposada als locals d'Ontinyent i d'Alcoi
  • Del 3 al 17 de maig en la seu d'Alcoi: carrer Sant Isidre,1.

El Fòrum per la Memòria Històrica i Democràtica a Cocentaina continua amb la tasca divulgativa de l'exposició i la col·lecció de revistes Generación Consciente. La mostra torna a Alcoi gràcies a CCOO de les Comarques Centrals del País Valencià i la col·laboració de l'Ajuntament d'Alcoi. El divendres dia 3 serà la inauguració, a partir de les 19 hores a la seu del sindicat, ubicada al carrer Sant Isidre, 1.

12/04/2024
Imatge d'un vehicle de la flota de TUASA

El personal del servei d’autobusos urbans d’Alcoi qüestiona la manca de resposta per part de l’Ajuntament i atribueixen la sobrecàrrega a l’antiguitat de la flota i a unes freqüències que no es corresponen en la realitat. 

20/03/2024
Durant la signatura de l'acord en l'empresa Playmobil.

Després de l'estancament en la negociació del Conveni, es va acudir a la mediació en Tribunal d'Arbitratge Laboral (TAL) on es va aconseguir un preacord amb la patronal. Aquest havia de ser ratificat amb les persones afectades del sector.

22/12/2023
Moment del debat

En el marc del 150 aniversari de la Revolució del Petroli, la sala d'actes de CCOO d'Alcoi va acollir l'acte 'D'ahir a avui, el sindicalisme a Alcoi' amb les intervencions del president de la Fundació d'Estudis i Iniciatives Sociolaborals de CCOO PV, Pere Beneyto i del secretari general de CCOO Comarques Centrals, Raül Alcocel.

20/10/2023
Ajuntament d'Ibi.

CCOO, UGT, Sipol i CSIF alerten d'una gestió municipal "desastrosa" que està afectant els serveis públics de la localitat, com el transport, la Policia Local o el manteniment, a més de denunciar la greu mancança de personal. Els sindicats reclamen mesures urgents per a poder desenvolupar l'activitat amb normalitat.

14/09/2023
Cartell assemblea joves Xàtiva
#NosVanAOír #QueEnsEscolten

"Ens veiem aquest divendres 15 de setembre a les 19 hores per a parlar sobre tot allò que ens afecta a les persones joves treballadores. Participa en l'assemblea oberta del Centre Cultural de Xàtiva, al carrer Palasiet, 15 . Volem saber què et preocupa i què penses sobre l'ocupació, la salut mental, l'habitatge, etc." Rocío Pascual, secretària Joventut i Noves Realitats del Treball CCOO PV.

21/06/2023
Cartell de la convocatòria

Dijous 29 de juny, a les 19 hores, la seu de l’Associació de Veïns de la Zona Nord, al carrer Sant Joan Bosco, 20 baixos, d'Alcoi, el sindicat realitzarà una assemblea informativa sobre la 1a i 2a fase de l'acord del sistema de pensions.

05/05/2023
Detall cartell
  • Fins al 19 de maig a la seu de CCOO. (Plaça de la Coronació, 28-2).

La mostra pretén reconéixer la figura de qui fora fundador i primer secretari general de CCOO i la lluita per les llibertats democràtiques.

05/05/2023
Presentació del projecte 'Rutes de la memòria obrera al País Valencià'

L’acte tindrà les intervencions del president de la Fundació d'Estudis i Iniciatives Sociolaborals, Pere Beneyto Calatayud, del professor d'Història Econòmica Universitat d'Alacant, Lluís Torrói Gil, de l’autor de la ruta Les Vagues Generals del Tèxtil Alcoià 1974-1976, Pedro Juan Parra, de l’alcalde d'Alcoi, Antonio Francés Pérez Verdú i de la secretària general de Comissions Obreres del País Valencià, Ana María García Alcolea.

10/02/2023
.

El sindicat ha tret 122 vots i passa a ser la primera força de les organitzacions sindicals del funcionariat, seguit per UGT i IV-STAS

23/01/2023
Un dels objectius bàsics són l’ocupació plena i productiva i el treball decent per a tots i totes.
  • Permetran adequar la política local als problemes i necessitats del territori.

Amb l’aprovació del Decret els pactes territorials per l’ocupació i desenvolupament local es configuren com a espai deliberatiu de participació d’agents socials i econòmics. Els seus objectius bàsics són la promoció del creixement econòmic sostingut, inclusiu i sostenible, l’ocupació plena i productiva i el treball decent per a tots i totes.

17/10/2022
Acte d'homenatge a Xàtiva.
  • Dimecres 19 d'octubre. 19:00. CPFPA Francesc Bosch i Morata (Sant Agustí, 7, Xàtiva).

Xàtiva acollirà un acte de record i d'homenatge a Ramiro Reig, una figura clau del sindicalisme valencià. Historiador i professor universitari, Reig va fer del compromís amb la dignitat humana i amb la classe treballadora l'eix vertebrador de la seua vida i obra.