Comisiones Obreras del País Valenciano | 24 de septiembre de 2020

20/07/2020
Panoràmica d'Alcoi
Alcoi

Els ajuntaments d'Alcoi i de Cocentaina, la Mancomunitat de l'Alcoià-Comtat, la Cambra de Comerç, les associacions patronals, els professionals de l'advocacia, i CCOO Comarques Centrals han mostrat el seu malestar pel tancament de l’SMAC d’Alcoi.

22/06/2020
Concentració per la rectificació dels plecs de neteja de l'Ajuntament d'Ontinyent

CCOO i UGT han convocat una protesta duta a terme aquest dilluns 22 de juny davant el consistori d'Ontinyent, per reclamar la no divisió en lots del contracte del servei de neteja de les dependències municipals, que “perjudicarà la conciliació i la fiscalitat del personal, així com la qualitat de prestació”.

08/06/2020
Concentració
#NetejaGVASanitat

Més de dos milers de treballadores i treballadors ocupats en els serveis de neteja, majoritàriament en els centres sanitaris de tota la Comunitat Valenciana, han protestat avui, amb la participació activa dels hospitals de les Comarques Centrals. Exigeixen la rectificació dels plecs de condicions a la Conselleria de Sanitat.

08/06/2020
Ajuntament d'Alcoi

La Secció Sindical de CCOO a l’Ajuntament d’Alcoi va exposar en la Mesa General de Negociació que, segons el criteri de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies, els treballadors i les treballadores del consistori alcoià no haurien de retornar cap hora de treball no realitzada per causa de la pandèmia.

20/05/2020
Més que mai és necessari manifestar de la manera més explícita possible el rebuig de la societat a la violència que s'exerceix sobre les dones.
  • Concentració el 25 de maig, davant la porta de l’Ajuntament

El sindicat proposa una iniciativa virtual que es realitzarà amb la col·laboració de Xateba. Més que mai és necessari manifestar de la manera més explícita possible el rebuig de la societat a la violència que s'exerceix sobre les dones. En el període de confinament s'ha continuat produint amb un augment de fins a un 60 % en les cridades al 016 en demanda d'ajuda.

09/04/2020
Imagen de la entrada trasera del Hospital
Falta de col·laboració amb la sanitat pública

La Junta de Personal del Departament 15 d'Alcoi denuncia el comportament lamentable d'una empresa funerària a l'Hospital Verge dels Lliris, que es nega a col·laborar amb el personal sanitari tal com estableix el 'Procediment d'actuació davant de casos d'infecció pel nou coronavirus', publicat pel Ministeri de Sanitat, i, per contra, si ho fa en residències privades de la tercera edat.

07/04/2020
L'atur del mes de març a les Comarques Centrals va pujar en més de 1196 persones.

Davant el gran increment de l'atur registrat a Comarques Centrals, CCOO insisteix a continuar avançant en la protecció de totes les persones que s'han quedat sense ocupació perquè ningú es quede arrere. El sindicat reclama un reforç en el Servei Públic d'Ocupació.

07/04/2020
Neteja d'edificis i locals.

CCOO de Construcció i Serveis PV fa una crida pels treballadors i per les treballadores de primera línia dels sectors de: neteja viària i recollida de residus sòlids urbans, jardineria, serveis funeraris, seguretat privada i neteja d'edificis i locals que presten el seu serveis en centres de treball amb alta concurrència de persones o qualsevol altre centre vinculat a la desinfecció o vigilància del COVID-19.

25/01/2020
Jornada en Concentaina.
Comarques Centrals

Més de 200 delegats i delegades sindicals s'han reunit en el centre social Real Blanc de Cocentaina (Alacant), en una nova jornada d'acolliment organitzada per la Federació d'Indústria de CCOO PV. Ja són més de 750 les persones representants que han participat en aquestes trobades que han tingut lloc a diferents localitats del País Valencià.

15/01/2020
Isabel Clara Simó

El sindicat vol mostrar el seu condol davant la pèrdua d’una gran lluitadora per la igualtat entre homes i dones i un referent cultural de la ciutat d’Alcoi.

29/11/2019

El passat 11 de novembre va tindre lloc una visita guiada a diversos llocs i emplaçaments de lluita sindical i obrera a Alcoi. Estava emmarcada dins les rutes de memòria històrica del moviment obrer del País Valencià.

21/10/2019
.

L’acte organitzat per Comissions Obreres a Xàtiva ha tractat la nova Llei de serveis socials i el paper que ha tingut el sindicat en la redacció de la nova Llei.

10/10/2019
.

La jornada es farà a la Casa de la Cultura el proper dimecres 16 d’octubre i comptarà amb la presència d’Ana Belén Montero, secretària de política social i joventut de CCOO PV.

30/09/2019
.

La Federació de Serveis a la Ciutadania de CCOO PV ha reunit en Ontinyent als delegats i delegades de l'administració local de Comarques Centrals per a tractar temes d'ocupació subvencionada i respecte a la temporalitat en l'administració.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.