Comisiones Obreras del País Valenciano | 26 febrero 2024.

22/12/2023
Moment del debat

En el marc del 150 aniversari de la Revolució del Petroli, la sala d'actes de CCOO d'Alcoi va acollir l'acte 'D'ahir a avui, el sindicalisme a Alcoi' amb les intervencions del president de la Fundació d'Estudis i Iniciatives Sociolaborals de CCOO PV, Pere Beneyto i del secretari general de CCOO Comarques Centrals, Raül Alcocel.

20/10/2023
Ajuntament d'Ibi.

CCOO, UGT, Sipol i CSIF alerten d'una gestió municipal "desastrosa" que està afectant els serveis públics de la localitat, com el transport, la Policia Local o el manteniment, a més de denunciar la greu mancança de personal. Els sindicats reclamen mesures urgents per a poder desenvolupar l'activitat amb normalitat.

14/09/2023
Cartell assemblea joves Xàtiva
#NosVanAOír #QueEnsEscolten

"Ens veiem aquest divendres 15 de setembre a les 19 hores per a parlar sobre tot allò que ens afecta a les persones joves treballadores. Participa en l'assemblea oberta del Centre Cultural de Xàtiva, al carrer Palasiet, 15 . Volem saber què et preocupa i què penses sobre l'ocupació, la salut mental, l'habitatge, etc." Rocío Pascual, secretària Joventut i Noves Realitats del Treball CCOO PV.

21/06/2023
Cartell de la convocatòria

Dijous 29 de juny, a les 19 hores, la seu de l’Associació de Veïns de la Zona Nord, al carrer Sant Joan Bosco, 20 baixos, d'Alcoi, el sindicat realitzarà una assemblea informativa sobre la 1a i 2a fase de l'acord del sistema de pensions.

05/05/2023
Detall cartell
  • Fins al 19 de maig a la seu de CCOO. (Plaça de la Coronació, 28-2).

La mostra pretén reconéixer la figura de qui fora fundador i primer secretari general de CCOO i la lluita per les llibertats democràtiques.

05/05/2023
Presentació del projecte 'Rutes de la memòria obrera al País Valencià'

L’acte tindrà les intervencions del president de la Fundació d'Estudis i Iniciatives Sociolaborals, Pere Beneyto Calatayud, del professor d'Història Econòmica Universitat d'Alacant, Lluís Torrói Gil, de l’autor de la ruta Les Vagues Generals del Tèxtil Alcoià 1974-1976, Pedro Juan Parra, de l’alcalde d'Alcoi, Antonio Francés Pérez Verdú i de la secretària general de Comissions Obreres del País Valencià, Ana María García Alcolea.

10/02/2023
.

El sindicat ha tret 122 vots i passa a ser la primera força de les organitzacions sindicals del funcionariat, seguit per UGT i IV-STAS

23/01/2023
Un dels objectius bàsics són l’ocupació plena i productiva i el treball decent per a tots i totes.
  • Permetran adequar la política local als problemes i necessitats del territori.

Amb l’aprovació del Decret els pactes territorials per l’ocupació i desenvolupament local es configuren com a espai deliberatiu de participació d’agents socials i econòmics. Els seus objectius bàsics són la promoció del creixement econòmic sostingut, inclusiu i sostenible, l’ocupació plena i productiva i el treball decent per a tots i totes.

17/10/2022
Acte d'homenatge a Xàtiva.
  • Dimecres 19 d'octubre. 19:00. CPFPA Francesc Bosch i Morata (Sant Agustí, 7, Xàtiva).

Xàtiva acollirà un acte de record i d'homenatge a Ramiro Reig, una figura clau del sindicalisme valencià. Historiador i professor universitari, Reig va fer del compromís amb la dignitat humana i amb la classe treballadora l'eix vertebrador de la seua vida i obra.

06/05/2022
Visita cultural, exposició de Rafael Armengol 'L'entrellat del color'
Pensionistes Comarques Centrals

El propassat dia 27 d’abril, es feu a la seu de CCOO de Xàtiva, una 'Jornada de Reflexió i Debat' per exposar els problemes amb els que s’enfronten les persones majors una vegada acaben la seua vida laboral en el taller, la fàbrica, etc.

23/02/2022
Assemblea a Alcoi
  • Dia 1 de març a les 10.00 h. Seu de CCOO a Alcoi

CCOO PV continua la campanya informativa per a explicar les claus de l'acord de la reforma laboral. La seu de CCOO a Alcoi acollirà aquest acte sindical, que pretén difondre el contingut d'aquesta norma, que limita la temporalitat en la contractació, millora la negociació col·lectiva i estableix mecanismes per al manteniment de l'ocupació.

18/02/2022
Assemblea a Ontinyent.
  • 24 de febrer, de 10 a 13 h, a CCOO d'Ontinyent (Pl. Coronació, 28).

CCOO Comarques Centrals acull una assemblea informativa per a explicar les claus de la reforma laboral, després de l'entrada en vigor dels canvis que suposa en matèria de contractació temporal, negociació col·lectiva i mecanismes per a salvaguardar l'ocupació.

08/02/2022
Assemblea informativa a Ibi.
  • Dia 22 de febrer, a les 19.00 hores, Centre Social Polivalent (Dr. Ferrán, 5)

CCOO continua amb la campanya informativa 'Pensions amb futur', sobre l'acord subscrit entre els agents socials i el Govern. La jornada està dirigida a l'actiu sindical i està oberta a l'afiliació interessada en el contingut de l'acord i a la ciutadania en general.  

05/10/2021
Assemblea a Alcoi.
PENSIONS AMB FUTUR

CCOO PV ha celebrat una jornada sobre la situació del sistema de pensions a la sala L'Àgora d'Alcoi, en el marc de la campanya informativa que el sindicat està desenvolupant en totes les comarques del Pais Valencià. CCOO PV, juntament amb la federació de Pensionistes de CCOO PV i CCOO Comarques Centrals, ha explicat els canvis que suposa el recent acord de pensions en la configuració del sistema públic, la seua suficiència i sostenibilitat.

09/08/2021
Antoni Miró

La confederació sindical majoritària del País Valencià s’ha adherit a la distinció d’Antoni Miró com a medalla d’or i fill predilecte de la ciutat d’Alcoi. Aquest reconeixement ha sigut acordat per la ciutat amb la finalitat de reconéixer la seua figura i trajectòria artística.