Comisiones Obreras del País Valenciano | 20 de agosto de 2019

CAMPANYA SMI
01/07/2019
Visita Ontinyent
Alimentació sostenible, aigua i vida digna

Accions executades en col·laboració amb ACUA i finançades per l'Ajuntament d'Ontinyent: suport a la creació de sistemes alternatius de producció d’hortalisses més resistents a la sequera, així com la incorporació d’alternatives agroalimentàries com ara nous sistemes de producció pecuària.

28/06/2019
Jornada 'Beques o treballes?' realitzada en Alcoi.

Les persones joves pateixen especialment els abusos i fraus que es cometen en les pràctiques laborals i no laborals. Per lluitar contra la precarització de les pràctiques curriculars i no curriculars, contra els abusos i, en molts casos, contra el frau en la seua realització en empreses i administracions públiques, CCOO del País Valencià està desenvolupant la campanya informativa “Beques o treballes?”, que naix de la posada en marxa, fa uns mesos, de la campanya en l’àmbit estatal.

25/06/2019
.

El proper 27 de juny Comissions Obreres de les Comarques Centrals organitza una jornada informativa sobre beques i pràctiques formatives amb la presència de dirigents del sindicat del País Valencià i d’àmbit estatal.

25/04/2019
.

L’acte ha sigut comptat amb les intervencions de delegades i delegats del sindicat, a banda de les persones responsables del sindicat a Comarques Centrals

10/04/2019
Grup Eulen

Amb sis delegats i delegades, CCOO de Construcció i Serveis ha passat de tenir un 44 % de la representació a ostentar el 67%, després de la celebració de les eleccions sindicals. El sindicat es posa a la disposició de la plantilla per a treballar per la millora de les seues condicions laborals.

04/04/2019
.

Joves de CCOO Comarques Centrals realitza una campanya contra la precarietat en festes de moros i cristians d’Alcoi.

05/03/2019
.

-L'objectiu és crear grups de treball per a la cerca d'ocupació, reforçats amb el treball de la part tècnica que, a més d'impartir els cursos, captarà ofertes d'ocupació.

-Les persones tècniques del Pacte es desplaçaran als municipis sede del projecte per a oferir atenció personalitzada i dinàmiques grupals.

22/02/2019
Jornada Pensions
  • Dissabte 2 de març, 11.00 hores, Centre Cultural Mario Silvestre d’Alcoi (Av. País Valencià, 1).

Perquè el futur ens preocupa a joves i majors, les dos organitzacions presenten a Alcoi la jornada ‘Parlem de pensions’. L'acte comptarà amb les intervencions de Carlos Bravo, secretari de Polítiques Públiques i Protecció Social de CCOO estatal; Manuela Pascual, secretària general de CCOO Comarques Centrals; Rosana Gadea, vicepresidenta de la Coordinadora de Pensionistes de l’Alcoià- Comtat; i Antonio Matarredona, portaveu de la Coordinadora.

11/02/2019
.

La Sección sindical emplaza a la Conselleria a tomar medidas antes de mayo y resolver los conflictos creados entre diversas categorías por la distribución de competencias.

06/02/2019
.

CCOO i UGT han organitzat una assemblea conjunta, que reunirà 10.000 sindicalistes de tot el país i de tots els sectors de la producció i dels serveis el pròxim 8 de febrer a Madrid, amb la qual intensifiquen la seua ofensiva per a reclamar #FetsJa al Govern i a les organitzacions empresarials, que complisquen els pactes.

29/01/2019
.

La mobilització en defensa del sistema públic de pensions, les propostes de la Federació a diferents nivells, així com la implicació i diferents rutes sobre el moviment obrer han centrat el treball d’aquestes reunions.

16/01/2019
.

Més d'un centenar de delegats i delegades de CCOO s'han concentrat hui a la Plaça d'Espanya d'Alcoi per reivindicar un salari digne de al menys 14.000€, i que el conveni del tèxtil-confecció represente els interessos de la majoria de treballadors i treballadores del sector.

03/12/2018
.

El sindicat obté 9 de 18 possibles representants, convertint-se en la força sindical majoritària

11/12/2018
Joanot i Tirant
  • Dijous, 13 de desembre, a les 18.00 hores, Seu CCOO PV, carrer Sant Isidre, 1 Alcoi.

La Secretaria de Política Lingüística i Cultura de CCOO PV projectarà el documental ‘Joanot i Tirant, lletres i batalles’, amb un col·loqui posterior. El sindicat commemora així el 550 aniversari de la mort de l’escriptor medieval valencià.

26/11/2018
.

Els propers 28 i 29 de novembre tindran lloc dues reunions a Xàtiva i Alcoi, respectivament, per informar de les seues propostes davant l’actual situació de precarietat que pateix la joventut, així com explicar les activitats que es fan des del col·lectiu de Joves de CCOO PV.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.