Comisiones Obreras del País Valenciano | 4 de abril de 2020

25/01/2020
Jornada en Concentaina.
Comarques Centrals

Més de 200 delegats i delegades sindicals s'han reunit en el centre social Real Blanc de Cocentaina (Alacant), en una nova jornada d'acolliment organitzada per la Federació d'Indústria de CCOO PV. Ja són més de 750 les persones representants que han participat en aquestes trobades que han tingut lloc a diferents localitats del País Valencià.

15/01/2020
Isabel Clara Simó

El sindicat vol mostrar el seu condol davant la pèrdua d’una gran lluitadora per la igualtat entre homes i dones i un referent cultural de la ciutat d’Alcoi.

29/11/2019

El passat 11 de novembre va tindre lloc una visita guiada a diversos llocs i emplaçaments de lluita sindical i obrera a Alcoi. Estava emmarcada dins les rutes de memòria històrica del moviment obrer del País Valencià.

21/10/2019
.

L’acte organitzat per Comissions Obreres a Xàtiva ha tractat la nova Llei de serveis socials i el paper que ha tingut el sindicat en la redacció de la nova Llei.

10/10/2019
.

La jornada es farà a la Casa de la Cultura el proper dimecres 16 d’octubre i comptarà amb la presència d’Ana Belén Montero, secretària de política social i joventut de CCOO PV.

30/09/2019
.

La Federació de Serveis a la Ciutadania de CCOO PV ha reunit en Ontinyent als delegats i delegades de l'administració local de Comarques Centrals per a tractar temes d'ocupació subvencionada i respecte a la temporalitat en l'administració.

17/09/2019
Jornades
  • Del 23 al 27 de setembre. Actes a diferents punts del territori.

Representants de l'Asociación Comunitaria Unida por el Agua y la Agricultura i el Sindicato de las Trabajadoras de Bordado a Domicilio, implicades en la transformació social d'El Salvador, visiten el País Valencià per contar quina és la realitat dels drets econòmics, culturals i socials al seu país.

01/07/2019
Visita Ontinyent
Alimentació sostenible, aigua i vida digna

Accions executades en col·laboració amb ACUA i finançades per l'Ajuntament d'Ontinyent: suport a la creació de sistemes alternatius de producció d’hortalisses més resistents a la sequera, així com la incorporació d’alternatives agroalimentàries com ara nous sistemes de producció pecuària.

28/06/2019
Jornada 'Beques o treballes?' realitzada en Alcoi.

Les persones joves pateixen especialment els abusos i fraus que es cometen en les pràctiques laborals i no laborals. Per lluitar contra la precarització de les pràctiques curriculars i no curriculars, contra els abusos i, en molts casos, contra el frau en la seua realització en empreses i administracions públiques, CCOO del País Valencià està desenvolupant la campanya informativa “Beques o treballes?”, que naix de la posada en marxa, fa uns mesos, de la campanya en l’àmbit estatal.

25/06/2019
.

El proper 27 de juny Comissions Obreres de les Comarques Centrals organitza una jornada informativa sobre beques i pràctiques formatives amb la presència de dirigents del sindicat del País Valencià i d’àmbit estatal.

25/04/2019
.

L’acte ha sigut comptat amb les intervencions de delegades i delegats del sindicat, a banda de les persones responsables del sindicat a Comarques Centrals

10/04/2019
Grup Eulen

Amb sis delegats i delegades, CCOO de Construcció i Serveis ha passat de tenir un 44 % de la representació a ostentar el 67%, després de la celebració de les eleccions sindicals. El sindicat es posa a la disposició de la plantilla per a treballar per la millora de les seues condicions laborals.

04/04/2019
.

Joves de CCOO Comarques Centrals realitza una campanya contra la precarietat en festes de moros i cristians d’Alcoi.

05/03/2019
.

-L'objectiu és crear grups de treball per a la cerca d'ocupació, reforçats amb el treball de la part tècnica que, a més d'impartir els cursos, captarà ofertes d'ocupació.

-Les persones tècniques del Pacte es desplaçaran als municipis sede del projecte per a oferir atenció personalitzada i dinàmiques grupals.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.