Comisiones Obreras del País Valenciano | 16 de diciembre de 2019

Defensa la teua postura
29/11/2019

El pasado 11 de noviembre tuvo lugar una visita guiada a diversos lugares y emplazamientos de lucha sindical y obrera en Alcoi, enmarcada en las rutas de memoria histórica del movimiento obrero del País Valencià.

21/10/2019
.

L’acte organitzat per Comissions Obreres a Xàtiva ha tractat la nova Llei de serveis socials i el paper que ha tingut el sindicat en la redacció de la nova Llei.

10/10/2019
.

La jornada es farà a la Casa de la Cultura el proper dimecres 16 d’octubre i comptarà amb la presència d’Ana Belén Montero, secretària de política social i joventut de CCOO PV.

30/09/2019
.

La Federació de Serveis a la Ciutadania de CCOO PV ha reunit en Ontinyent als delegats i delegades de l'administració local de Comarques Centrals per a tractar temes d'ocupació subvencionada i respecte a la temporalitat en l'administració.

17/09/2019
Jornades
  • Del 23 al 27 de setembre. Actes a diferents punts del territori.

Representants de l'Asociación Comunitaria Unida por el Agua y la Agricultura i el Sindicato de las Trabajadoras de Bordado a Domicilio, implicades en la transformació social d'El Salvador, visiten el País Valencià per contar quina és la realitat dels drets econòmics, culturals i socials al seu país.

01/07/2019
Visita Ontinyent
Alimentació sostenible, aigua i vida digna

Accions executades en col·laboració amb ACUA i finançades per l'Ajuntament d'Ontinyent: suport a la creació de sistemes alternatius de producció d’hortalisses més resistents a la sequera, així com la incorporació d’alternatives agroalimentàries com ara nous sistemes de producció pecuària.

28/06/2019
Jornada 'Beques o treballes?' realitzada en Alcoi.

Les persones joves pateixen especialment els abusos i fraus que es cometen en les pràctiques laborals i no laborals. Per lluitar contra la precarització de les pràctiques curriculars i no curriculars, contra els abusos i, en molts casos, contra el frau en la seua realització en empreses i administracions públiques, CCOO del País Valencià està desenvolupant la campanya informativa “Beques o treballes?”, que naix de la posada en marxa, fa uns mesos, de la campanya en l’àmbit estatal.

25/06/2019
.

El proper 27 de juny Comissions Obreres de les Comarques Centrals organitza una jornada informativa sobre beques i pràctiques formatives amb la presència de dirigents del sindicat del País Valencià i d’àmbit estatal.

25/04/2019
.

L’acte ha sigut comptat amb les intervencions de delegades i delegats del sindicat, a banda de les persones responsables del sindicat a Comarques Centrals

10/04/2019
Grup Eulen

Amb sis delegats i delegades, CCOO de Construcció i Serveis ha passat de tenir un 44 % de la representació a ostentar el 67%, després de la celebració de les eleccions sindicals. El sindicat es posa a la disposició de la plantilla per a treballar per la millora de les seues condicions laborals.

04/04/2019
.

Joves de CCOO Comarques Centrals realitza una campanya contra la precarietat en festes de moros i cristians d’Alcoi.

05/03/2019
.

-L'objectiu és crear grups de treball per a la cerca d'ocupació, reforçats amb el treball de la part tècnica que, a més d'impartir els cursos, captarà ofertes d'ocupació.

-Les persones tècniques del Pacte es desplaçaran als municipis sede del projecte per a oferir atenció personalitzada i dinàmiques grupals.

22/02/2019
Jornada Pensions
  • Dissabte 2 de març, 11.00 hores, Centre Cultural Mario Silvestre d’Alcoi (Av. País Valencià, 1).

Perquè el futur ens preocupa a joves i majors, les dos organitzacions presenten a Alcoi la jornada ‘Parlem de pensions’. L'acte comptarà amb les intervencions de Carlos Bravo, secretari de Polítiques Públiques i Protecció Social de CCOO estatal; Manuela Pascual, secretària general de CCOO Comarques Centrals; Rosana Gadea, vicepresidenta de la Coordinadora de Pensionistes de l’Alcoià- Comtat; i Antonio Matarredona, portaveu de la Coordinadora.

11/02/2019
.

La Sección sindical emplaza a la Conselleria a tomar medidas antes de mayo y resolver los conflictos creados entre diversas categorías por la distribución de competencias.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.