Comisiones Obreras del País Valenciano | 20 julio 2024.

15/09/2023
Taula de la jornada realitzada en la seu de CCOO Camp de Morvedre-Alt Palància

Durant la jornada celebrada a Port de Sagunt, en el context de la Setmana de la Mobilitat, s'han analitzat propostes per a la mobilitat sostenible des de l'eficiència energètica i compartit les reivindicacions, les experiències i els èxits de CCOO en l'àmbit dels desplaçaments als centres de treball.

28/08/2023
Taller sobre derechos energéticos en CCOO PV.

CCOO PV y l'Oficina de l’Energia de València, de la Fundació València Clima i Energia, organizan un taller que abordará todos los aspectos relacionados con el bono social y el ahorro en el hogar.

02/05/2023
Cartell taller

CCOO PV i l'Oficina de l’Energia de València, de la Fundació València Clima i Energia, que depén de la Regidoria d’Emergència Climàtica i Transició Energètica de l’Ajuntament de València, organitzen aquest taller sobre eficiència energètica.

12/04/2023
‘Transición energética y movilidad descarbonizada para un turismo sostenible’ .

Un taller organizado el pasado febrero en Benidorm reunió a actores implicados en el sector para reflexionar sobre la transformación del turismo ante el actual escenario de emergencia climática. Una iniciativa que se desarrolla dentro del proyecto ‘Transición energética y movilidad descarbonizada para un turismo sostenible’, que lleva a cabo el Instituto Sindical de Trabajo, Ambiente y Salud (ISTAS-F1M), de la Fundación 1 de Mayo. 

04/04/2023
Factura eléctrica.

La formación tendrá lugar el 11 de abril, entre las 16.30 y las 18.30 horas, en la sede del sindicato en València, plaza Nápoles y Sicilia 5. Será necesaria inscripción previa en el siguiente enlace www.pv.ccoo.es/jornadafacelec

27/03/2023
Jornada emmarcada en la celebració del Dia Mundial de l’Aigua

El sindicat ha participat en la jornada 'Más allá del Grifo, la participación ciudadana en la gestión del agua', en el marc de les activitats pel Dia Mundial de l'Aigua.

20/03/2023
Campaña por la justicia hídrica
  • El agua es un bien común y no una mercancía

Ante la  Conferencia del Agua de Naciones Unidas que se celebrará del 22 al 24 marzo de 2023 en Nueva York, los movimientos por la justicia del agua de todo el mundo se han unido para hacer un llamamiento  a la Conferencia en Nueva York para abordar los problemas fundamentales para lograr la justicia del agua para todas las personas.

08/02/2023
Momento del taller realizado en Benidorm
#EmergenciaClimática

Benidorm acogió recientemente un taller enmarcado en el proyecto “Transición energética y movilidad descarbonizada para un turismo sostenible”, que está desarrollando el Instituto Sindical de Trabajo, Ambiente y Salud de la Fundación 1º de Mayo (ISTAS-F1Mayo), con el apoyo de CCOO y auspiciado por la Fundación Europea del Clima (ECF).

06/02/2023
Cartel del evento
TALLER
  • Ubicació: Institut Valencià de Tecnologies Turístiques [Passeig Tolls, 2. Benidorm]

Aquest dimarts 7 de febrer, l'Institut Valencià de Tecnologies Turístiques Benidorm acull el primer taller emmarcat en el projecte 'Transició energètica i mobilitat descarbonitzada per a un turisme sostenible" impulsat des de l'Institut Sindical de Treball, Ambient i Salut de la Fundación 1º de Mayo, i afavorit per la Fundació Europea del Clima.

02/12/2022
Salut i treball, número 29.

La publicació de salut laboral, prevenció de riscos i medi ambient destaca les mobilitzacions per una justícia climàtica i energètica. El butlletí inclou informacions sobre avanços en matèria de prevenció i actualitat jurídica interessant per als drets dels treballadors i de les treballadores.

24/11/2022
Foto de família d'algunes de les persones que han fet possible aquesta norma

El 24 de novembre de 2022 Les Corts valencianes han aprovat la Llei per donar compliment a la primera mesura de l'eix primer de l'Acord del Botànic 2. Una tramitació llarga i molt participada que va començar pel maig de 2020 amb el primer esborrany i els primers grups de treball.

04/11/2022
Mobilització a València
  • 12 de novembre. 18.00 h. Plaça de la Verge, València

El sindicat i l’Aliança pel Clima exigeixen als governs reunits a Egipte a la 27a Conferència de l’ONU sobre Canvi Climàtic (COP27), especialment al govern espanyol, accions contundents i que eleve l’ambició dels objectius de reducció d’emissions de la Llei de Canvi Climàtic i Transició Energètica. 

29/09/2022
Salut i Treball, número 28.

El butlletí ‘Salut i treball’ analitza les normes d’eficiència energètica aprovades pel Govern central i com afecten a les condicions de treball. Aquesta edició es fa ressò de la sinistralitat laboral en el sector de l’hostaleria i informa sobre sentències judicials importants amb les mútues com a protagonistes.