Comisiones Obreras del País Valenciano | 18 de agosto de 2019

CAMPANYA SMI
26/07/2019
Salut i Treball, 11.
Salut i Treball

El nou número del butlletí informatiu sobre salut laboral i medi ambient destaca les actuacions sindicals per mitigar les conseqüències del canvi climàtic, tant en la salut de les persones com en les condicions de treball. La publicació també inclou informació sobre la síndrome d’esgotament professional o burnout.

21/06/2019
Campaña: Trabajos a Prueba del Clima en el Día de la Acción Medioambiental en la Empresas
Las organizaciones sindicales CCOO, UGT y USO apoyan la convocatoria de la Confederación Sindical Internacional (CSI)

CCOO, UGT y USO envían miles de cartas a los centros de trabajo reclamando diálogo entre los trabajadores y las trabajadoras y las empresas, con el fin de adaptar los centros de trabajo a las consecuencias del cambio climático e intentar alcanzar compromisos concretos para abordar la transición ecológica.

24/05/2019
Salut i Treball número 10.
Salut i Treball

Ja està disponible el número 10 d’aquest butlletí digital que informa sobre l’actualitat relativa a la prevenció de riscos laborals, malalties professionals o el medi ambient. En aquest número destaquem les propostes mediambientals de CCOO amb vista a les eleccions europees, els riscos laborals per exposició a agents químics i les morts relacionades amb la qualitat de l’aire.

07/05/2019
Jornada ‘Estrategias Territoriales para la Adaptación y Protección de la Salud ante el Cambio Climático’, organizada por el Instituto Sindical de Trabajo, Ambiente y Salud, ISTAS, de CCOO.

La transformación del modelo productivo, la garantía de servicios públicos esenciales o los planes de movilidad sostenible, entre las propuestas de CCOO para paliar los efectos del cambio climático sobre la seguridad y salud de trabajadores y trabajadoras.

30/04/2019
En la jornada se desarrollará una mesa específica sobre los efectos del cambio climático en la salud laboral de sectores expuestos al aire libre.
  • 7 de mayo. Centro Municipal de Empleo y Formación ‘Leones’ (c/ Los Leones, 9).

El Instituto Sindical de Trabajo, Ambiente y Salud, ISTAS, de CCOO, presenta en València el proyecto 'Saludapt', que pretende contribuir al desarrollo de planes y estrategias territoriales de adaptación y de protección de la salud ante el cambio climático. Personas expertas en salud laboral y medio ambiente del ámbito sindical y de las administraciones públicas, participarán en la jornada.

25/03/2019
Salut i Treball número 9.

El número 9 d’aquesta publicació bimensual de CCOO PV informa sobre les novetats en la prevenció de riscos, malalties professionals o el medi ambient. Les propostes sindicals amb vista a les eleccions del 28A, les malalties de les cambreres de pis o les novetats en matèria de riscos laborals durant l’embaràs, són els temes destacats en aquesta edició.

27/11/2018
Salut i Treball número 7.
'Salut i Treball'

CCOO PV edita aquesta publicació digital, que inclou notícies en matèria de prevenció de riscos laborals i de medi ambient. Aquest número destaca com la UE finançarà el tram ferroviari Saragossa-Terol-Sagunt, una infraestructura fonamental per al desenvolupament econòmic i social del País Valencià.

07/11/2018
José Ignacio Lacomba, Mila Cano y Mariano Sanz

La seu de CCOO PV a València ha acollit una jornada de sensibilització emmarcada en la iniciativa de l'Ajuntament ‘València Canvia Pel Clima’. En l'acte ha intervingut la Secretaria de Medi Ambient i Mobilitat de CCOO, el servei d'Energies Renovables i Canvi Climàtic de l'Ajuntament de València i organitzacions compromeses amb una transformació energètica sostenible.

29/10/2018
Grans reptes sindicals davant el canvi climàtic.
Jornada
  • Dimecres 7 de novembre. 10.00 h. Sala d’actes de CCOO PV. Oberta la inscripció.

CCOO PV i València Canvia pel Clima organitzen una jornada dirigida a representants i càrrecs sindicals, per difondre la importància de canviar el nostre model productiu i incorporar-hi la sostenibilitat. A l’acte es tractaran temes relacions amb l’aigua, els residus o la participació dels treballadors i les treballadores en la gestió ambiental de les empreses.

27/09/2018
Salut i treball

CCOO PV edita el sisé número d’aquest butlletí informatiu, que inclou notícies d’interés per als treballadors i les treballadores i experiències d’assessorament. En aquesta edició, el butlletí destaca, entre altres informacions, els avanços aconseguits per al col·lectiu de cambreres de pisos.

18/09/2018
Daniel Patiño presenta la jornada.
SEMANA EUROPEA DE LA MOVILIDAD

CCOO PV ha celebrado hoy la jornada ‘Movilidad con perspectiva de género’, que ha analizado los diferentes patrones de movilidad entre hombres y mujeres. Profesionales expertas de diferentes ámbitos han coincidido en la importancia de tener en cuenta este enfoque en la elaboración de planes de movilidad, todo ello con el objetivo de ir hacia ciudades más sostenibles.

17/09/2018
CCOO PV considera prioritari situar el centre d'atenció la mobilitat que es produeix per motius laborals.
SETMANA EUROPEA DE LA MOBILITAT 2018

CCOO PV considera fonamental posar el focus en la mobilitat que es produeix cap als centres de treball, la principal causa dels desplaçaments, i responsable de més de 4.000 accidents de treball in itinere fins a juliol al País Valencià. El sindicat, que participa en la Setmana de la Mobilitat, organitza unes jornades sobre mobilitat sostenible amb perspectiva de gènere, els dies 18 i 20 a València i Alacant, respectivament.

10/09/2018
Retall del cartell de la jornada
Setmana Europea de la Mobilitat
  • Dijous 20 de setembre, 17 hores, sala d'actes "Chamorro", seu CCOO av. Salamanca 33, Alacant.

La Secretaria d'Acció Sindical, Salut Laboral i Medi Ambient, en col·laboració amb la Secretaria de Dona, Polítiques LGTBI i Institucional de CCOO PV, han organitzat aquesta Jornada de Mobilitat Sostenible amb Perspectiva de Gènere, que forma part de la campanya sindical de Salut Laboral amb perspectiva de gènere 'Defensa la teua postura'.

06/09/2018
Retall del cartell de la jornada
Setmana Europea de la Mobilitat
  • #DefensalaTeuaPostura

La Secretaria d'Acció Sindical, Salut Laboral i Medi Ambient, en col·laboració amb la Secretaria de Dona, Polítiques LGTBI i Institucional de CCOO PV, han organitzat aquesta Jornada de Mobilitat Sostenible amb Perspectiva de Gènere.

17/07/2018
Presentació del programa 'Uneix'.

A l'espera d'analitzar el Pla estratègic definitiu, la central sindical valora el programa ‘Uneix’ de la Generalitat Valenciana, que abasta les inversions en matèria de mobilitat, infraestructures i transport, per als pròxims dotze anys.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.