Comisiones Obreras del País Valenciano | 18 de julio de 2019

CAMPANYA SMI
17/07/2019
Vendedor de la ONCE.

Los sindicatos CSIF, CCOO y CGT denuncian el despido de una trabajadora por coger bajas intermitentes debido a patologías añadidas a su ceguera. Piden que el despido quede sin efectos y que sea readmitida en su puesto de trabajo, que ocupaba desde 2005.

16/07/2019
Las trabajadoras de limpieza de institutos de secundaria siguen sin cobrar.
  • CCOO y UGT convocan una concentración de protesta el próximo 25 de julio.

Limpiezas Raspeig, la adjudicataria del servicio de limpieza de los Institutos de Enseñanza Secundaria del País Valenciano, vuelve a deber más de dos meses a sus trabajadoras.

16/07/2019
Dependència.

CCOO demana a la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives que extreme la inspecció per garantir el compliment de ràtios i la qualitat assistencial. El sindicat mostra la seua preocupació per la falta d'infermeres i de gericultores (auxiliars d'infermeria) per a aquest estiu.

12/07/2019
Oposicions.
  • Almenys 426 vacants quedaran desertes en el procediment de concurs oposició de cossos docents.

La Federació d'Ensenyament de CCOO PV està analitzant el procediment d’oposició, per tal de proposar millores a aplicar l’any 2020. Una vegada acabada la primera fase (prova teòrica més pràctica) ja sabem que almenys 426 vacants de 22 especialitats quedaran desertes (de les 4.616 de 57 especialitats convocades). En podrien ser més si en la segona fase (programació més unitat didàctica) alguna persona més queda fora del procediment en especialitats on la ràtio aspirant/plaça està prop de l’1.

15/07/2019
Concentración ante la Estación del Norte en València, durante la jornada de huelga.
  • Si no hay cambios en la postura de la empresa respecto a las reivindicaciones de su personal, las movilizaciones se podrían extender durante el verano.

A pesar de la imposición de unos servicios mínimos abusivos, los trabajadores y las trabajadoras de Renfe están ejerciendo su derecho a la huelga, ya que la empresa incumple las tres materias troncales en las que se fundamenta el último convenio colectivo: empleo, jornada y salario.

15/07/2019
Curso en València
  • Dirigido a personas en desempleo de la ciudad de València. Inicio a finales de julio. Abierta la inscripción.

Forem PV ofrece esta formación gratuita, que permitirá obtener la acreditación para trabajar en el sector sanitario. El alumnado, al finalizar el curso será capaz de atender a personas dependientes en la institución donde se desarrolle su actuación. La formación será presencial y se impartirá en el centro Forem PV de València.

15/07/2019
Beques.

La Inspecció de Treball afirma que en la corporació provincial s'ha donat un frau de llei i abús de dret, per la qual cosa aquestes set persones han sigut donades d'alta en la Seguretat Social. CCOO PV denuncia la precarització de l'ocupació i emplaça la nova Diputació a solucionar aquestes irregularitats en les beques presents i futures.

12/07/2019
El portal web de economía sumergida de CCOO Vinalopó- Vega Baja ha recibido 250 denuncias de situaciones irregulares.

El País Valencià és la segona autonomia en la qual més hores extraordinàries es realitzen, arriba a 1.601.400 a la setmana, segons un informe realitzat per CCOO PV, que estima que servirien per a crear 40.000 nous llocs de treball decent a l'any. Per fer aflorar aquestes irregularitats, el sindicat considera adequada la mesura de registre diari de jornada.

11/07/2019
Fernando Lezcano, Julián Gutiérrez, Ana Belén Montero i Dolores Nauffal, durant la presentació de l''Observatori social de la gent gran' en roda de premsa.
  • Quasi un milió de pensionistes del País Valencià cobra 78 euros menys al mes que la mitjana de l'Estat.

L’'Observatori social de gent gran' destaca l'augment de la població del tram de persones majors de 65 anys, un segment que representa quasi un milió al País Valencià. CCOO denuncia l'augment del risc de pobresa i insta a actuar sobre les condicions de l'ocupació actual, per garantir unes pensions dignes presents i futures. Al País Valencià, la pensió mitjana de jubilació és de 1.039,80 euros, la qual cosa significa un 8,6 % menys que en l'àmbit estatal.

11/07/2019
Retall cartell portada
  • Dissabte 20 de juliol, a les 19 hores, plaça dels Estels d'Alacant.

La Unió Intercomarcal de CCOO l'Alacantí-les Marines convida a assistir, un any més, a la manifestació de l'Orgull a Alacant, organitzada per l'associació Diversitat, en la qual Comissions Obreres participa amb pancarta pròpia.

11/07/2019
La Generalitat Valenciana ha de fer-se’n càrrec del 84 % de la despesa del SAAD
INFORME implantació autonòmica Llei de dependència 39/2006

CCOO PV avalua el desenvolupament autonòmic de la Llei 39/2006, de promoció de l'autonomia personal i atenció a les persones en situació de dependència, fins a maig de 2019. L'Informe analitza l'evolució històrica de persones beneficiàries; tipus, graus i nivells de prestació; llista d'espera; evolució de l'ocupació en el sector i la problemàtica de cuidadores i cuidadors no professionals.

11/07/2019
Correos.

La facturación de Correos en el 1r semestre de 2019 ha experimentado incremento del 15% de respecto al 1r semestre de 2018, un beneficio neto de 50,8 millones, un 719% más que en 2018, y un EBITDA que se ha incrementado un 102%, hasta los 90,8 millones.

10/07/2019
El secretari general de CCOO PV, Arturo Léon, explica la posició del sindicat respecte a l'acord.

La central sindical considera que l’acord no preserva els drets laborals, no manté els requisits de la producció i danya el medi ambient. CCOO PV critica la falta de transparència en la negociació i assenyala que perjudicarà els interessos del camp valencià.

10/07/2019
Hospital La Fe.

CCOO exigeix a la Conselleria el nomenament urgent d'una nova gerència per al vaixell almirall de la sanitat pública valenciana. El sindicat ha reclamat a la direcció del centre que reconsidere la seua decisió de tancar els 222 llits previstos a l'agost i els 118 de setembre.

09/07/2019
Curs Forem PV.

Forem PV imparteix aquesta formació gratuïta al seu centre de València. Un curs que permetrà obtenir l'acreditació per a la manipulació d'aliments frescos i preparats, dirigit prioritàriament a treballadors i treballadores en actiu. Últimes places.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.