Comisiones Obreras del País Valenciano | 21 de noviembre de 2019

25N
00/00/0000
27N
  • 27N. A les 12.00 hores, concentracions a la Delegació del Govern de València i a les subdelegacions d’Alacant i de Castelló.

CCOO convoca concentracions a tot el país en resposta a l’alarma social provocada per la Sentència del Tribunal Constitucional, que avala l’acomiadament objectiu per malaltia, amb baixa mèdica justificada. El sindicat exigeix derogar l’article que ho permet, el 52.d de l’Estatut dels treballadors, modificat en la reforma laboral de 2012.

19/11/2019
Cartell genèric campanya Defensa la teua postura
#DefensaLaTeuaPostura

L’objectiu d’aquesta iniciativa és millorar la salut laboral de les dones treballadores valencianes mitjançant la visibilització dels riscos laborals amb perspectiva de gènere. “Hem de combatre un dels factors detonants del risc: el desconeixement dels drets i de les eines per a defensar-los” Daniel Patiño, secretari de Salut Laboral de CCOO PV.

19/11/2019
Manifestación el 9 de diciembre
  • Manifestación 9 de diciembre, 10:30 horas, plaza de Manises València (Palau Generalitat).

Ambos sindicatos rechazan la decisión de la consellera de Justicia, Gabriela Bravo, de modificar la Ley 17/17 de Coordinación de Policías Locales en la Comunitat Valenciana para para dar cabida de nuevo a la figura del o de la policía en interinidad. CCOO y CSIF hacen un llamamiento a los y a las profesionales, para que no sean tratados y tratadas como "policías de segunda".

18/11/2019
Soledad Fernández i Ana García, durant la roda de premsa a CCOO PV.

La denúncia promoguda per CCOO PV aconsegueix que aquestes persones cotitzen a la Seguretat Social com a treballadors i treballadores de l'Administració. El sindicat reclama unificar la normativa que regula aquestes beques i recorda que no es pot precaritzar la nostra joventut.

18/11/2019
Foto de familia de la XVIII Escola Joves Sindicalistes CCOO PV

La tradicional escola de Joves Sindicalistes de CCOO PV s’ha organitzat a El Teularet, on una gran quantitat de joves han pogut compartir experiències i formar-se per poder fer front a la realitat laboral actual

18/11/2019
Retall cartell
  • La campanya de sensibilització sindical condemna la passivitat #NoHiSiguesCòmplice

El sindicat crida a la participació en les diferents mobilitzacions convocades per al dia 25 de novembre pel conjunt d'organitzacions de dones, socials i sindicals, per a manifestar el seu compromís i repulsa contra tota mena de violència contra les dones.

15/11/2019

La UI CCOO Vinalopó-Vega Baja realiza un registro evolutivo de los datos de afiliación a la Seguridad Social. La presente nota corresponde a los datos del mes de octubre desagregados por municipios, comarcas del Vinalopó y la Vega Baja, provincia de Alicante, Comunidad Valenciana y España.

14/11/2019
Cursos gratuitos de Forem PV.

FOREM PV inicia nueva convocatoria de formación dirigida a personas en desempleo y a trabajadores y a trabajadoras en activo. Más de 300 cursos que se realizarán en la totalidad de sus centros en el País Valenciano.

20/11/2019
Representación de la CS CCOO PV en la concentración
  • Presencia sindical en la concentración en el consulado de Bolivia

Desde CCOO, reiteramos nuestra condena al golpe de estado perpetrado en Bolivia contra el presidente Evo Morales, y llamamos a la comunidad internacional a que apoye la defensa del orden democrático, el fin de la violencia y el respeto a los derechos humanos en Bolivia y en toda Latinoamérica.

13/11/2019
Filmoteca de CCOO PV.
  • 21 de novembre, a les 19.00 hores, a la sala d’actes de CCOO PV (pl. Nàpols i Sicília, 5).

La Filmoteca de CCOO PV organitza una doble sessió amb els documentals ‘Helia, memoria del Stanbrook’ i ‘El Camp de Concentració de Portaceli (1939- 1942). Després, un col·loqui amb els directors de les pel·ícules, que recullen testimonis de la guerra i la repressió en un exercici de recuperació de la nostra memòria històrica. Una projecció en el marc del Festival de Cinema Ciutadà Compromés.

13/11/2019
Acte final de la manifestació del passat 18 de novembre de 2017.

La Comissió Per un Finançament Just, composta pels sindicats més representatius CCOO PV i UGT-PV, la patronal CEV i els partits polítics PSPV-PSOE, Compromís, Podem i Ciudadanos, organitza el pròxim 22 de novembre a partir de les 10.30 hores, una cadena humana que unirà la Delegació de Govern de València amb les Torres de Serrans.

13/11/2019

Normas de cotización, prestaciones por desempleo, pensiones, subsidios, o prestaciones por incapacidad temporal, nutren la guía de Legislación Laboral Básica 2019, editada por CCOO PV.

12/11/2019
Detalle cartel manifestación 15N
Movilizaciones
  • 15N manifestación en defensa de la industria y más de 50 empleos en riesgo

La plantilla y la representación de CCOO realizó una concentración a las puertas de la fábrica este lunes día 11, y se ha convocado una manifestación para el próximo viernes 15 a las 17 horas, que partirá de la puerta de la misma fábrica.

11/11/2019
Encontre internacional franquisme
13 i 15 novembre 2019
  • Dimecres 13, a les 16 hores, acte inaugural.
  • Divendres 15, a les 13 hores: Presentació del llibre ‘Crónicas obreras’

La Fundació d'Estudis i Iniciatives Sociolaborals de CCOO PV i la Universitat de València, amb la col·laboració de la Generalitat Valenciana, organitzen la desena edició d'aquesta trobada, que se celebrarà a la Facultat de Geografia i Història. Més informació http://encuentrofranquismo2019.blogs.ccoo.es

11/11/2019
ArcelorMittal

La Sección Sindical Intercentros de CCOO en ArcelorMittal España ha convocado movilizaciones en la siderúrgica. En la planta de Sagunto, se realizarán dos horas de paro por turno desde el 14 hasta el 30 de noviembre. CCOO reclama que todos los centros vuelvan a tener un marco regulador común, que recoja condiciones generales justas y dignas para los trabajadores y las trabajadoras.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.