Comisiones Obreras del País Valenciano | 21 de septiembre de 2019

CAMPANYA SMI
19/09/2019
Inauguració de l'Escola d'Estiu de CCOO PV.
ESCOLA D'ESTIU DE CCOO PV
  • Ponències de l’economista i experta en politiques de gènere, Carmen Castro, que defén un canvi de societat des de l’economia feminista, i de la consellera d’Innovació, Carolina Pascual, que aposta per una estratègia de talent amb ocupació de millor qualitat.

En la primera jornada de l’Escola d’Estiu de CCOO PV s’han tractat les transformacions tecnològiques i energètiques al món del treball, el seu impacte en l’ocupació i els reptes que això representa per a la igualtat de gènere. El sindicat estudiarà com donar resposta a aquests canvis i així aconseguir una transició justa, compatible amb la sostenibilitat mediambiental i amb els drets laborals.

17/09/2019
Asamblea delegados clasificación y cualificación.
  • No hi ha hagut canvis sobre aquest tema des de fa 15 anys i el sindicat creu necessari el reconeixement de la capacitació real de les plantilles i que s'enquadren les titulacions en el nivell de qualificació que els correspon

Tot això s'ha tractat en una Assemblea amb delegats dirigida pel secretari general de l’FSS CCOO, Antonio Cabrera, el responsable de Formació, Carles Diéguez, i la secretària general de l’FSS CCOO PV, Rosa Atiénzar.

17/09/2019
Emergència climàtica.

El pròxim 27 de setembre se celebra la vaga mundial pel clima amb un abast global i que, a tot l'Estat, té el suport de més de 300 organitzacions adherides a un manifest en defensa del futur, d'un planeta viu i d'un món just. El sindicat convoca concentracions als centres de treball, entre les 11 i les 12 hores, i s'adhereix a les mobilitzacions impulsades pel moviment ecologista.

17/09/2019
L'Escola d’Estiu de CCOO PV abordarà les conseqüències laborals que tindran i tenen els processos de transició ecològica i tecnològica.
  • Dies 19 i 20 de setembre. Centre d’ecoturisme El Teularet (Énguera, València).

La XXIV Escola d’Estiu de CCOO PV estudiarà l’impacte en l’ocupació dels processos de transició ecològica i tecnològica. Uns canvis que afectaran la nostra manera de treballar, que requereixen d’unes estratègies sindicals que compensen les desigualtats i asseguren una transició laboral justa, que no deixe cap persona enrere.

17/09/2019
Terrenos agrícolas anegados en la Vega Baja
Gota fría

El sindicato exige al Consell y al Estado la adopción de medidas económicas y sociales ante los graves efectos del DANA en el País Valenciano. Se solidariza con las personas afectadas, ofrece sus servicios de asesoramiento ante dudas laborales y solicita al president y al delegado del Gobierno una reunión con los agentes sociales y económicos para ser informados de las medidas a adoptar.

17/09/2019
La modalitat formativa serà en línia.

L’Oficina de Promoció i d’Ús del Valencià de CCOO PV, juntament amb FOREM PV, organitza un curs intensiu de valencià C1 dirigit a tota persona interessada a aprendre la llengua o que necessite preparació per a les convocatòries d'exàmens oficials de JQCV, d'EOI i de CIEACOVA.

17/09/2019
Jornades
  • Del 23 al 27 de setembre. Actes a diferents punts del territori.

Representants de l'Asociación Comunitaria Unida por el Agua y la Agricultura i el Sindicato de las Trabajadoras de Bordado a Domicilio, implicades en la transformació social d'El Salvador, visitaran el País Valencià per contar quina és la realitat dels drets econòmics, culturals i socials al seu país.

 

16/09/2019
CCOO se solidariza con las personas que han sufrido los devastadores efectos de la gota fría.

CCOO Vinalopó-Vega Baja pone a disposición de los trabajadores y las trabajadoras sus servicios ante cualquier duda o problema laboral que haya podido surgir durante estos días. El sindicato se solidariza con las personas que han sufrido los devastadores efectos de la DANA y manda un fraternal abrazo a las familias de las víctimas mortales.

16/09/2019
Campaña Impulsa la transición ecológica
Semana Europea de la Movilidad

IMPULSA LA TRANSICIÓN acción sindical para una transformación ecológica justa y sostenible: participación sindical en la adaptación ecológica de los centros de trabajo; cogestión eficiente de recursos energéticos; actualización de la movilidad laboral.

13/09/2019
Detalle oferta
Oferta afiliación

La afiliación a CCOO dispone de un 20% de descuento sobre la Tarifa Parador en alojamiento y desayuno o media pensión en una selección de establecimientos, para estancias promoción es válida para estancias del 22 de septiembre al 21 de diciembre.

13/09/2019
Javier Galarza, Rafael Climent y Daniel Argente
  • Balance reunión en Conselleria de Economía Sostenible, Sectores Productivos, Comercio y Trabajo
  • 27 septiembre, manifestación hasta le sede de la AVEP

La reunión celebrada ayer entre el conseller de Economía Sostenible, Sectores Productivos, Comercio y Trabajo, Rafael Climent, y las delegaciones sindicales encabezadas por los secretarios generales de CCOO Industria PV y UGT FICA PV, estuvo marcada por la situación de bloqueo en la que se encuentran los convenios sectoriales provinciales de plástico de Valencia y metal de Castellón.

12/09/2019
Oferta afiliación a CCOO.

BThe Travel Brand, una de las agencias de viajes que ofrecen unas condiciones y descuentos especiales a nuestra afiliación, brinda una promoción para el Caribe Navidad y Fin de Año. Reservas del 10 al 23 de septiembre.

12/09/2019
Comisión de Finançament Just.

En la reunió mantinguda aquest matí s'ha valorat la preocupant situació financera en la qual es troba el nostre territori, agreujada per la falta de Govern i de Pressupostos generals de 2019, i ha plantejat línies de treball conjunt.

11/09/2019
Instal.lacions tèrmiques, de gas o productes petrolífers líquids, operador/a grua
Calendari de proves
  • Termini de sol·licituds: del 9 al 23 de setembre

La Generalitat Valenciana publica, en l’espai web de novetats PROP, el termini i els requisits d’accés a diverses proves per a l'obtenció de carnets professionals o certificació acreditativa, com ara d’instal·lacions tèrmiques en edificis, instal·lador o instal·ladora de gas o productes petrolífers líquids, operador/a de grua mòbil o grua torre, etc.

11/09/2019
II Jornada Movilidad sostenible y género, en Alicante.
Jornada CCOO Alicante
  • Miércoles 18, 9.30h Salón de actos CCOO Alicante (Av. Salamanca, 33).

El sindicato organiza la II Jornada ‘Movilidad sostenible y género’, enmarcada en la Semana Europea de la Movilidad. Personas expertas del ámbito sindical y de la Administración explicarán la importancia del género en los patrones de desplazamiento y cómo gestionar planes de movilidad sostenible desde esta perspectiva.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.