Comisiones Obreras del País Valenciano | 20 julio 2024.

29/05/2024
Ponència de Daniel Cruz, responsable d’Anàlisi i Transformació Digital de la CONC.
XXVIII Escola d’Estiu

Més d'un centenar de representants sindicals del País Valencià aborden a Potries la participació de l'afiliació en l'organització sindical, especialment de la joventut treballadora. És imprescindible propiciar decisions i propostes més democràtiques. 

22/05/2024
XXVIII Escola d'estiu de CCOO PV
  • 29 i 30 de maig a Potries (la Safor, València).

Durant dos dies, més d'un centenar de representants sindicals del conjunt del País Valencià debatran sobre la importància de la participació de l'afiliació en la vida sindical, la joventut i el necessari relleu generacional.

28/03/2024
Jornada de formación

El pacte territorial per l'ocupació del Camp de Morvedre realitzarà el 10 d'abril, de 10 a 12 hores en la seu de CCOO a Port de Sagunt, una acció formativa sobre "Com accedir i preparar la teua oposició al sector públic".

15/02/2024
Imagen del buscador de la web de FOREM PV

A través de la Fundación para la Formación y el Empleo FOREM PV, el sindicato ha planificado para este año 2024 la realización de 51 cursos  presenciales y gratuitos en el ámbito del Vinalopó y la Vega Baja. Los cursos están dirigidos tanto a personas desempleadas como a trabajadoras en activo.

04/12/2023
Cursos de formación para el empleo de FOREM PV.

La Fundación para la Formación y el Empleo de CCOO PV, FOREM PV, inicia una nueva convocatoria de formación profesional para el empleo. Los cursos son gratuitos y con certificación oficial, dirigidos a ampliar y a actualizar tus competencias profesionales.

21/09/2023
Intervención de Joan Coscubiela
XVII ESCOLA D'ESTIU CCOO PV

La segona i última jornada de la XVII Escola d’Estiu de CCOO PV ha abordat l'acció del sindicalisme en un context social de creixent individualització i fragmentació del món del treball.

20/09/2023
Azahara Merino, Santi Mateu i Fernando Rocha.
XVII ESCOLA D'ESTIU CCOO PV
  • Taula de debat amb Fernando Rocha, sociòleg de la Fundación 1º de Mayo i amb Azahara Merino, tècnica de la Secretaria de Transicions Estratègiques i Desenvolupament Territorial de CCOO

L'Escola de CCOO PV celebra una taula redona sobre l'àmbit d'actuació sindical davant les principals transformacions que impacten en els sectors productius i en l'ocupació: la transició digital i l'energètica.

20/09/2023
Intervenció de Manuela Pascual, reponsable de Formació CCOO PV

La secretària de Formació Sindical i per a l’Ocupació de CCOO PV, Manuela Pascual, ha conduït l’acte inaugural de la XXVII Escola d’Estiu, un espai d’aprenentatge i de reflexió col·lectiva per a l’actualització permanent de l’acció sindical. 

06/09/2023

La formació professional és un dret de totes les persones treballadores. De fet, en la nòmina es detrau un 1,7 % per a formació. Informa’t dels permisos per causa de cursos o exàmens, la possibilitat d’adaptació de jornada, la preferència per a triar torn i les característiques dels permisos individuals de formació.

21/07/2023
Escola d'Estiu CCOO PV

Durant dos dies, més d’un centenar de representants sindicals del conjunt del País Valencià debatran sobre la importància del diàleg social i l’acció sindical davant els reptes i canvis que s’estan produint en el món del treball.

02/06/2023
Formació gratuïta per a l'ocupació.
  • Aquesta formació s'emmarca en les actuacions del Pacte per a l'ocupació de la ciutat de València.

Aquesta formació està dirigida prioritàriament a persones desocupades, empadronades a la ciutat de València, que estiguen inscrites en les oficines d'ocupació de Labora. Aquests cursos pretenen millorar les competències professionals per a augmentar la possibilitat d'accés al mercat de treball.

13/01/2023
Curso de administrativo/a
  • Prepara la teua oposició amb èxit.
  • Auxiliar administratiu/iva (sanitat), zelador/a, tècnic/a en cures auxiliars d’infermeria i administratiu/iva (conversió personal estatutari C2).

Modalitat VIRTUAL. Les sessions són retransmeses per videoconferència pel personal docent en temps real, d’aquesta manera es pot fer un seguiment del curs des de la teua casa, com si fores a l'aula.

04/01/2023
Forem PV

A FOREM PV t'esperen nous cursos gratuïts per a persones desocupades i per a persones treballadores en actiu. Consulta la nostra oferta i planifica el teu any formatiu.

02/11/2022
Convocatoria 2022-2023

Arranca la convocatoria de formación para 2022- 2023, con más de 200 cursos gratuitos que permitirán ampliar y actualizar tus competencias profesionales.

21/09/2022
Cartell informatiu cursos capacitats digitals
CURSOS BRETXA DIGITAL
  • Oberta inscripció, places limitades

La Fundació per a la Formació i l'Ocupació FOREM PV inicia nous cursos gratuïts de 40 hores de durada en capacitats digitals per a dones residents de xicotetes localitats interessades a millorar la seua ocupabilitat.