Comisiones Obreras del País Valenciano | 26 febrero 2024.

13/02/2024
Taller formatiu TTHH

El pròxim dissabte 17 de febrer, a les 16.30 hores, a la sala d'actes del Centre sindical Primer de Maig [c/ Serrans, 13, València] està prevista una acció formativa gratuïta sobre drets laborals bàsics, dirigida a les treballadores de la llar, a la qual poden assistir totes aquelles persones interessades, afiliades o no afiliades, prèvia inscripció.

02/02/2024
Ana García, secretària general de CCOO PV
  • L'augment de l'atur registrat al gener, fonamentalment en el sector serveis, respon a la dinàmica estacional del País Valencià.

El sindicat destaca que en la nostra autonomia es continua creant ocupació, encara que exigeix polítiques actives d'ocupació, és a dir, orientació, formació i inserció per a atendre les 328.884 persones que no poden accedir a un lloc de treball.

26/01/2024
.
ENQUESTA DE POBLACIÓ ACTIVA 4t TRIMESTRE 2023
  • El sindicat destaca que consolida la tendència de reducció de la contractació temporal i subratlla la disminució de la bretxa de gènere.

CCOO PV fa un balanç positiu de les dades de l’EPA en termes interanuals, amb la reducció de la desocupació i l'augment de les persones ocupades.

03/01/2024
En términos anuales, 2023 se cierra con una reducción del desempleo de un 4,06% en el País Valenciano.

El sindicato destaca que el mercado de trabajo valenciano resiste la incertidumbre del contexto económico, con el aumento de la afiliación a la Seguridad Social y los buenos datos de la contratación indefinida. Sin embargo, advierte del riesgo de la caída del consumo, por lo que reclama incrementos salariales y del SMI.

29/12/2023
Es destacable la tendencia a la terciarización del empleo en la ciudad de Valencia
VII Pacto por el Empleo en la ciudad de Valencia

El estudio realizado por el Gabinete Técnico de CCOO PV muestra que la ciudad de Valencia afianza su capacidad de creación de empleo, con características que cada vez más lo caracterizan como un mercado de trabajo terciarizado.

04/12/2023
Juan Carlos Gallart, secretari d'Ocupació

“Tenim més de 20.000 noves afiliacions a la Seguretat Social, una xifra rècord, i més de la meitat de les contractacions que se signen tenen naturalesa indefinida” Juan Carlos Gallart, secretari d'Ocupació i Política Institucional de CCOO PV. 

15/11/2023
Portada LLB 2023

Normes de cotització, prestacions per atur, pensions, subsidis, o prestacions per incapacitat temporal. Aquests i molts altres aspectes, d'interés per a treballadors i treballadores, estan recollits a les guies Legislació Laboral Bàsica i Legislació Social Bàsica, editades per CCOO PV. Uns documents útils per conéixer els drets en l'àmbit laboral i social.

08/11/2023
Ayuntamiento de Valencia

CCOO PV y UGT-PV consideran inaceptable que el gobierno presidido por María José Catalá rescinda unas ayudas destinadas a acciones de formación y de orientación laboral para las personas desempleadas de la ciudad de Valencia.

03/11/2023
Juan Carlos Gallart, secretari d'Ocupació CCOO PV

El secretari d'Ocupació i Política Institucional de CCOO PV afirma que és el moment de parlar de la qualitat de l'ocupació, reclama recursos per a assegurar l'actualització de les competències de les persones treballadores i adverteix que la reducció de la inversió dels pressupostos autonòmics suposa augmentar el risc de noves bretxes en l'ocupabilitat.

26/10/2023
Cartel curso sensibilización en igualdad de oportunidades
FORMACIÓN

Formación presencial de 20 horas de duración distribuidas en cuatro sesiones de 9 a 14 horas los días 6,7, 8 y 10 de noviembre de 2023. Dirigida prioritariamente a personas desempleadas, empadronadas en la ciudad de Valencia, que estén inscritas en las oficinas de empleo de Labora. 

26/10/2023
Les dades de l’EPA del tercer trimestre llancen un balanç positiu.
ENQUESTA DE POBLACIÓ ACTIVA (EPA) III TRIMESTRE 2023

El secretari d'Ocupació i Política Institucional de CCOO PV, Juan Carlos Gallart, denuncia que la bretxa de gènere continua sent el principal problema estructural del mercat de treball valencià.

03/10/2023
Juan Carlos Gallart, secretari d'Ocupació i Política Institucional de CCOO PV.
DADES DE L'ATUR SETEMBRE 2023

El secretari d'Ocupació i Política Institucional de CCOO PV, Juan Carlos Gallart, exigeix continuar amb l'agenda d’“avanç cap a un treball decent” en la pròxima legislatura, amb mesures com la reducció de la jornada, la regulació de noves realitats laborals o la reforma del règim de l'acomiadament.

14/09/2023
Jornada Mundial por el Trabajo Decente en CCOO PV
  • 4 de octubre, a las 11 horas, en el salón de actos de la plaza Nápoles y Sicilia 5, València.

En el marco de la Jornada Mundial por el Trabajo Decente, CCOO PV organiza el 4 de octubre a las 11 horas, una jornada para seguir profundizando sobre uno de los grandes retos del mundo del trabajo. 

04/09/2023
Juan Carlos Gallart, secretari d'Ocupació i Política Institucional de CCOO PV.

El secretari d'Ocupació i Política Institucional de CCOO PV, Juan Carlos Gallart, insta al Consell a reorientar el model productiu valencià per a equilibrar el pes del sector serveis, que aglutina el 70 % de les persones en atur.

02/08/2023
Juan Carlos Gallart, secretario de Empleo CCOO PV
Paro julio 2023

“El repunte del paro registrado en el País Valenciano no se corresponde con el aumento de afiliaciones a la seguridad social. La confianza en una mayor posibilidad de emplearse habría influido positivamente el aumento registrado en las oficinas de Labora.” Juan Carlos Gallart, secretario de Empleo CCOO PV