Comisiones Obreras del País Valenciano | 23 julio 2024.

17/07/2024
Cartel curso
Pacto València

FOREM PV ofrece uno de los cursos de certificado de profesionalidad con mayor nivel de empleabilidad a través del Pacto por el Empleo de la ciudad de València

02/07/2024
L'atur ha baixat a les tres províncies i en totes les branques productives, molt condicionat per la marxa del sector serveis.

CCOO PV valora les bones dades de la desocupació de juny, un mes que registra un increment en l'afiliació a la Seguretat Social. El sindicat exigeix polítiques actives d'ocupació per a reduir l'atur femení i per a evitar l'excessiva dependència del sector serveis.

26/06/2024
Constitución de la Mesa de trabajo del sector del automóvil de la Comunitat Valenciana.

Se ha constituido la mesa de trabajo de la automoción de la Comunitat Valenciana, un foro que estudiará la realidad del sector y que debe adoptar medidas para proteger el empleo. 

18/06/2024
Portada del document actualitzat al mes de juny de 2024

Revisió actualitzada del document sobre normes de cotització, prestacions per atur, pensions, subsidis, o prestacions per incapacitat temporal. Aquests i molts altres aspectes, d'interés per a treballadors i treballadores, estan recollits a la guia Legislació Laboral Bàsica, editada per CCOO PV. Un document útil per conéixer els drets en l'àmbit laboral i social.

04/06/2024
Declaracions del secretari d'Ocupació de CCOO PV, Juan Carlos Gallart.

El sindicat destaca el descens de les persones en atur i l'augment de l'afiliació a la Seguretat Social, encara que denuncia la feminització “inassumible” de la desocupació. CCOO PV creu necessària una diversificació dels nostres sectors productius per a evitar la dependència excessiva dels serveis.

06/05/2024
Juan Carlos Gallart, secretario Empleo y Política Institucional de CCOO PV.

El sindicato destaca la tendencia positiva en la creación de empleo, a la vez que reclama una diversificación hacia sectores más intensivos en tecnología, un aspecto esencial para la transformación de nuestro modelo productivo.

26/04/2024
La secretària general de CCOO PV, Ana García (dta.) al costat de la secretària de Salut Laboral, Núria Lázaro, hui en roda de premsa.

La secretària general de CCOO PV, Ana García, aposta per la relocalització d'empreses que generen ocupació de qualitat i per posar en marxa polítiques actives d'ocupació que faciliten la inserció laboral i acaben amb la bretxa de gènere que afecta les dones.

16/04/2024
Cartel del taller 24A
Pacte València
  • 24 de abril, a las 16:30 horas, en la sede de CCOO PV, Plaza Nápoles y Sicilia, 5, Valencia
  • Plazas limitadas, imprescindible solicitar inscripción vía email: empleopv@pv.ccoo.es o en el 963 882 100, extensión 72

La Secretaría de Empleo y Política Institucional de CCOO PV organiza un taller dirigido a personas en busca de trabajo, una acción formativa enmarcada en el VII Pacto para el empleo en la ciudad de València. La duración aproximada será de tres horas, y podrán participar personas empadronadas en la ciudad de València y que estén inscritas en LABORA.

02/04/2024
Ana García Alcolea, secretària general CCOO PV

La secretària general de CCOO PV reclama polítiques actives d'ocupació que aposten per l'ocupació decent i prevegen la bretxa laboral de gènere. El sindicat reivindica una política industrial ambiciosa i denúncia que el 60,6 % de la desocupació siga femenina.

22/03/2024
Portada del document de Legislació Laboral Bàsica

Normes de cotització, prestacions per atur, pensions, subsidis, o prestacions per incapacitat temporal, informació d'interés per a treballadors i treballadores, recollida a la guia Legislació Laboral Bàsica, editada per CCOO PV.

07/03/2024
Ayuntamiento València.

Los agentes sociales reclamamos a la alcaldesa María José Catalá, una rectificación inmediata, en la medida en que ha posibilitado con una inhibición irresponsable, que en plena reivindicación del 8 de Marzo, Vox haya impuesto su paleolítico ideario político en la ciudad de València. 

04/03/2024
Juan Carlos Gallart, secretari d'Ocupació i Política Institucional CCOO PV
  • · Urgeix avançar en el procés de diversificació del model productiu

El secretari d'Ocupació de CCOO PV considera estratègic continuar en la dinàmica d'avanços, legislant amb valentia per a aconseguir un repartiment més just de la productivitat, ja siga a través de la reducció de la jornada, o de qualsevol eina que permeta millorar les condicions de vida i treball.

13/02/2024
Taller formatiu TTHH

El pròxim dissabte 17 de febrer, a les 16.30 hores, a la sala d'actes del Centre sindical Primer de Maig [c/ Serrans, 13, València] està prevista una acció formativa gratuïta sobre drets laborals bàsics, dirigida a les treballadores de la llar, a la qual poden assistir totes aquelles persones interessades, afiliades o no afiliades, prèvia inscripció.

02/02/2024
Ana García, secretària general de CCOO PV
  • L'augment de l'atur registrat al gener, fonamentalment en el sector serveis, respon a la dinàmica estacional del País Valencià.

El sindicat destaca que en la nostra autonomia es continua creant ocupació, encara que exigeix polítiques actives d'ocupació, és a dir, orientació, formació i inserció per a atendre les 328.884 persones que no poden accedir a un lloc de treball.

26/01/2024
.
ENQUESTA DE POBLACIÓ ACTIVA 4t TRIMESTRE 2023
  • El sindicat destaca que consolida la tendència de reducció de la contractació temporal i subratlla la disminució de la bretxa de gènere.

CCOO PV fa un balanç positiu de les dades de l’EPA en termes interanuals, amb la reducció de la desocupació i l'augment de les persones ocupades.