Comisiones Obreras del País Valenciano | 23 julio 2024.

01/07/2024
Juanjo Adrià, Carles Asensi, Santi Mateu, Juanma Miguel, Manolo Montaner i Julia Arastey
Rutes de la Memòria Obrera II

La Biblioteca Municipal l'Almodí va acollir recentment una nova presentació de la segona edició d'aquest treball editorial de la Fundació d’Estudis i Investigacions Sociolaborals (FEIS). El llibre inclou cinc nous capítols de lluita obrera, i al de Llíria es destaca la memòria col·lectiva al voltant de la fàbrica Rios 1929-1974.

27/06/2024
Col·laboracions MDM
#AbaixBloqueigAmuntSororitat
  • Donatius: ES75 2100 1080 6802 0015 9983

El sindicat anima a la seua afiliació a col·laborar aamb  productes afectivo sexuals i menstruals.

21/05/2024
Cartell XXIII Escola de Joves Sindicalistes de CCOO PV Isidro Llopis
  • 14, 15 i 16 de juny a Bunyol.

L'Escola de Joves Sindicalistes de Comissions Obreres del País Valencià és un espai per a formar-nos, conéixer-nos, compartir experiències i debatre sobre la realitat del sindicat i del món en general. Les persones interessades a participar han d'enviar un mail a joventut@pv.ccoo.es perquè les places són limitades.

04/06/2024
En ruta

Entre las actividades culturales y de ocio organizadas por la Federación de Pensionistas y Jubilados de CCOO PV están las rutas verdes por los espacios naturales del País Valencià. 

29/04/2024
Asamblea realizada en Llíria
Comarques Interior

La Federación de Pensionistas de CCOO PV junto a la Federación de Pensionistas de CCOO en las Comarcas del Interior han cerrado la primera ronda de asambleas con su afiliación de Buñol, Requena y Lliria

22/04/2024
Imatge de família amb ponents i representants assistents a l'assemblea #1M2024 i #28Abril
Comarques de l'Interior

L'assemblea prèvia a la commemoració del Dia Internacional de la Salut i la Seguretat en el Treball i del Primer de Maig ha estat protagonitzada pels seus delegats i delegades al territori. L'acte ha estat conduït per dos representants de Surexport Levante SL, i ha tingut l'assistència de l'alcalde de Llíria Juanma M. León i les intervencions del secretari de CCOO PV Interior, Manolo Montaner i de la secretària general de CCOO PV, Ana García 

18/04/2024
Visita Federació Pensionistes Catalunya

Els companys i les companyes de la Federació de Pensionistes de CCOO de Catalunya han realitzat una visita a la nostra comunitat seguint la ruta obrera del País Valencià.

27/12/2023
Estació ferroviària de Camporrobles (Plana d'Utiel-Requena) per on passa el tram que es vol clausurar, en una imatge d'arxiu / d'À Punt NTC

El passat 21 de febrer de 2022, el Consell de Ministres va aprovar la clausura de part del traçat de la línia ferroviària 310 Madrid-Conca-València; en concret, el trajecte parcial Tarancón-Utiel. Contra aquesta mesura, les organitzacions esmentades, esgotada la via administrativa, van anunciar els seus recursos en via judicial el mes de juliol passat. Recursos les demandes dels quals han sigut presentades el passat dia 7 de desembre.

25/09/2023
Momento de la presentación relativo a la huelga de COINTEX

El acto de presentación del libro desbordó las expectativas, la sala Raga de la biblioteca municipal de Buñol estaba llena antes del inicio, con todos los asientos ocupados y personas de pie. Un éxito de público y de relato por parte de todos ponentes.

15/09/2023
Cartell de la presentació a Bunyol de 'Rutas de la memoria obrera'.

Divendres que ve 22 de setembre a les 19 hores, la sala Raga de la Biblioteca Municipal de Bunyol acollirà la presentació del llibre “RUTAS DE LA MEMORIA OBRERA”. Posteriorment hi haurà una picadeta per als assistents a l'acte.

04/07/2023
Vías de ferrocarril.
  • Para el sindicato, esta suspensión cautelar es un claro triunfo del Estado de Derecho y de las pretensiones de la ciudadanía.

El Tribunal Supremo adopta la medida cautelar de suspender la ejecución del Acuerdo de clausura de este tramo ferroviario, tras la petición de los Ayuntamientos de Aranjuez, Arguisuelas, Camporrobles, Cañada del Hoyo, Carboneras, Castillejo del Romeral, Huete, Santa Cruz de la Zarza, Vellisca,Villora, y Yemeda.

07/12/2022
Delegats i delegada de CCOO juntament amb membres de CCOO d'Indústria PV.

Les candidatures de CCOO han sigut les més votades pels treballadors i les treballadores de Celestica, empresa especialitzada en la fabricació de muntatges de circuits electrònics, situada a la Pobla de Vallbona (València). Aqueixos vots han fet que CCOO obtinga 8 representants en el Comité d'Empresa dels 13 que es disputaven.

25/11/2022
Autoliv BKI.

El Comité denuncia que la dirección lleva meses imponiendo la flexibilidad horaria, aplicando jornadas de hasta 6 días semanales. El órgano de representación de la plantilla espera una pronta solución o habrá conflicto.

22/11/2022
Imatge de l'exterior de la planta de Gamesa Electric a Benissanó

El sindicat insisteix en la necessitat d'un pla industrial i en la garantia dels subministraments per a mantindre la càrrega de treball i l'ocupació després de la notícia de la possible venda d'una planta que ocupa prop de 110 persones.

09/11/2022
Cooperatium

L’ONGD Asamblea de Cooperación por la Paz, la Fundació Pau i Solidaritat PV de CCOO del País Valencià, la Unión General de Trabajadores de Túnez (UGTT) y las Asociaciones Tunecinas de Mujeres Democráticas (ATFD) y para el Liderazgo y la Democracia Africana (ALDA), desenvolupen en conjunt el projecte “Idmaj”, que significa inclusió en àrab. Una iniciativa que promou la millora de les oportunitats professionals del col•lectiu de persones migrants per a acompanyar en la seua inclusió socioeconòmica en el país magrebí.