Comisiones Obreras del País Valenciano | 23 julio 2024.

10/04/2024
El sindicat dona duport a la presa en consideració de la ILP sobre regularització
Les vacants del mercat de treball continuen tenint les taxes més baixes de la UE

Per a CCOO és satisfactori que el Congrés dels Diputats assumisca i prenga en consideració un mecanisme de participació política ciutadana com és una iniciativa legislativa popular (ILP) que demostra l'interés de la ciutadania en una qüestió crucial en la nostra societat com és la situació de part de la població migrant que viu a Espanya.

20/03/2024
Día contra el racismo.

El sindicat fa una crida a participar en la concentració convocada per diferents entitats i organitzacions antiracistes, entre elles, CCOO PV, el dissabte 23 de març a les 17 hores, en la plaça de l'Ajuntament de València, sota el lema “Això m'afecta a mi però també a tu”.

18/12/2023
Isabel Barrajón en la pancarta de la Mesa de solidaridad con las personas migrantes
Día Internacional de las Personas Migrantes

El sindicato exigió el cumplimiento y la garantía de los derechos de las personas migrantes y el cierre definitivo de los Centros de Internamiento de Extranjeros (CIE) en la manifestación del domingo 17 de diciembre desde la Gran Vía Germanías.

05/10/2023
.

A falta de conocer los detalles del texto final sobre el acuerdo tomado ayer en el Consejo de la UE para desbloquear el desarrollo del Pacto de Migración y Asilo propuesto en septiembre de 2020, CCOO valora con escepticismo y preocupación su contenido y vuelve a insistir en la necesidad de asumir un debate normalizado sobre las migraciones hacia la UE que incorpore sus diferentes vertientes (laboral, integración, seguridad) y que incorpore mecanismos legales, seguros y eficaces de gestión migratoria.

14/07/2023
Més de 250 organitzacions s’han adherit al decàleg i a la convocatòria del dia 20 de juliol ‘Pels nostres drets, ni un pas enrere’.
  • 20 de juliol, 19.00 hores, plaça de l’Ajuntament de València.

Organitzacions feministes, ecologistes, animalistes, LGTBI, migrants, en defensa de la cultura, la llengua, els serveis públics, la memòria democràtica, sindicats, fan una crida a la ciutadania perquè isca a votar el 23J amb l’objectiu que no hi haja cap retallada en drets i per les llibertats democràtiques. 

22/06/2023
Fullet assessorament persones estrangeres Pacte València
Pacte per l'ocupació de la ciutat de València

El servei d'assessorament s'ubica en la seu de CCOO PV a la plaça Nàpols i Sicília, núm. 5, de València. Cal cita prèvia en el telèfon 963 925 696.

20/06/2023
Tragedia migratoria
  • En el Día Mundial de las Personas Refugiadas que se celebra hoy
13/03/2023
#CCOOPVantiracista
#CCOOPVantiracista

El sindicat fa una crida a participar en la concentració convocada per diferents entitats i organitzacions antiracistes, entre elles, CCOO PV, el dissabte 25 de març a les 17.00 h en la plaça de l'Ajuntament de València.

28/02/2023
CCOO PV ha solicitado la intervención del Defensor del Pueblo mediante un plan de choque
  • El acceso a la cita previa, requisito imprescindible para realizar los trámites, es imposible. El sindicato denuncia un ‘mercadeo’ abusivo de citas a través de intermediarios.

CCOO PV ha solicitado la intervención del Defensor del Pueblo mediante un plan de choque que resuelva la insostenible situación de las oficinas de extranjería, de cuyos trámites depende el acceso a los derechos de miles de personas en el País Valenciano.

15/12/2022
Día Internacional de la Persona Migrante
  • El 18 de diciembre se celebra el Día Internacional de la Persona Migrante
19/12/2022
CIE de Sapadors.

En el Dia Internacional de les Persones Migrants, CCOO PV ha participat en la convocatòria per a revindicar el seu legítim dret a buscar una vida millor. En la marxa s'ha exigit el tancament dels centres d'internament, el cessament dels retorns indiscriminats, el fre a la propagació de discursos d'odi cap a les persones migrants i la regularització de les persones estrangeres que viuen a Espanya en situació irregular.

18/11/2022
Assemblea sobre les novetats en el Reglament de la Llei d'estrangeria, en la seu de CCOO a Port de Sagunt.

CCOO ha realitzat una assemblea informativa en la qual, juntament amb els aspectes tècnics de les novetats, s'ha explicat la visió crítica que el sindicat té de la Llei. El Centre d'Informació a la Població Treballadora Estrangera (CITE) de CCOO va exposar els aspectes tècnics dels procediments de regularització i renovació de les autoritzacions d'estrangeria, així com els de nacionalització, detallant els requisits i condicions, i va atendre multitud de dubtes del públic assistent.

09/11/2022
Cooperatium

L’ONGD Asamblea de Cooperación por la Paz, la Fundació Pau i Solidaritat PV de CCOO del País Valencià, la Unión General de Trabajadores de Túnez (UGTT) y las Asociaciones Tunecinas de Mujeres Democráticas (ATFD) y para el Liderazgo y la Democracia Africana (ALDA), desenvolupen en conjunt el projecte “Idmaj”, que significa inclusió en àrab. Una iniciativa que promou la millora de les oportunitats professionals del col•lectiu de persones migrants per a acompanyar en la seua inclusió socioeconòmica en el país magrebí.

21/10/2022
CCOO PV reclama una reforma centrada en els drets i en la dignitat de les persones.

El Centre d'Informació per a la població Treballadora Estrangera (CITE) de CCOO PV ofereix orientació sobre com afecta la modificació del Reglament de la Llei orgànica sobre drets i llibertats de les persones estrangeres a Espanya i la seua integració social. El sindicat també hi realitza assemblees informatives descentralitzades.

10/10/2022
Ponentes y asistentes a la asamblea #TrabajadorasConDerechos

CCOO ha organizado un encuentro de trabajadoras del hogar en Valencia para explicar la nueva regulación que permitirá la progresiva equiparación de derechos fundamentales, especialmente al desempleo.