Comisiones Obreras del País Valenciano | 23 julio 2024.

Adaptació campanya SMI

Campanya SMI

El sindicat anima a revisar la correcta aplicació de la pujada de l'SMI mitjançant una campanya informativa i un espai web de consulta.  Aquelles persones treballadores que tinguen dubtes o a les quals han canviat els conceptes de la nòmina han de revisar si el salari base més els complements causals (nocturnitat, toxicitat...) superen els 1.050€ : 900€ x 14 pagues /entre 12.

Presentación del Informe: “La prolongación no retribuida de la jornada laboral”

Las horas trabajadas no retribuidas fuera de la jornada laboral ahorran a las empresas 11.500 millones de euros al año

Según Unai Sordo, secretario general de CCOO, la prolongación de la jornada laboral es "una de las formas más graves de precariedad y de fraude a la Seguridad Social". Estas declaraciones han sido realizadas en la rueda de prensa celebrada esta mañana para presentar el Informe “la prolongación no retributiva de la jornada laboral”, que ha elaborado el Gabinete Económico de CCOO y en la que también han intervenido la secretaria de Acción Sindical de CCOO, Mª Cruz Vicente y el responsable del Gabinete, Carlos Martín.

Magatzem de taronja

Informe País Valencià

CCOO PV presenta un Informe sobre l'impacte del salari mínim interprofessional al País Valencià. L'SMI es va incrementar l’any 2019 un 22,3 %, passant de 735,90 euros bruts mensuals en 14 pagues a 900 euros, la qual cosa ha pogut beneficiar 140.894 persones assalariades al País Valencià, majoritàriament del sector agrari.

Paco Carbonero, Ana García y Daniel Patiño.

  • Denuncia els mecanismes empresarials per a no aplicar l’augment de l’SMI, al qual podrien acollir-se prop de 140.000 persones al País Valencià.

Qüestions tan importants com la derogació de part de la reforma laboral, el reforç de la Inspecció de Treball o la intervenció en el nostre model productiu, no es poden dilatar més. CCOO PV ha celebrat una assemblea a València en la qual s'ha presentat la campanya per a informar sobre l’augment de l’SMI.

Assemblea CCOO PV.

El pròxim 20 de juny, a les 10.30 h, celebrarem una Assemblea de delegats i delegades per presentar les principals propostes de CCOO davant el nou escenari polític que se'ns planteja, entre les quals destaca la recuperació de drets, com l’augment de l’SMI.

05.06.2019
Portada GS Campaña SMI

GS Campaña SMI

URL | Código para insertar

Vídeo de la campaña QueNoTeLaJueguen

05/06/2019