Comisiones Obreras del País Valenciano | 20 julio 2024.

CCOO t'ofereix assessorament jurídic

  A més d'intervindre sindicalment en els centres de treball, CCOO t'ofereix els serveis del Gabinet Jurídic. Si t'hi has afiliat, tindràs condicions molt avantatjoses, amb la gratuïtat dels serveis a partir del tercer any. Si no, pots afiliar-t‘hi fàcilment en aquest enllaç.

  20/01/2022.
  L'afiliació a CCOO és garantia de poder reclamar judicialment els teus drets laborals.

  L'afiliació a CCOO és garantia de poder reclamar judicialment els teus drets laborals.

  A totes les comarques i els sectors d'activitat, el sindicat assumeix solidàriament un terç de la tarifa de l'assessorament jurídic de les persones que porten més d'un any afilades, dos terços de la tarifa de les que estiguen més de dos anys i la gratuïtat total a partir del tercer any.

  L'afiliació a CCOO és garantia de poder reclamar judicialment els teus drets laborals. Quan la via sindical s'ha esgotat, CCOO segueix al teu costat per a defensar-te davant qualsevol incompliment de la normativa laboral per part de les empreses i les administracions. A tot l'Estat són més de 600 persones treballant en els Serveis Jurídics del sindicat, amb l'experiència de quasi 50.000 demandes tramitades cada any.

  Si tens qualsevol problema laboral, posa't en contacte amb la teua federació  que t'atendrà des del mateix moment en què t'hi afilies i, en cas necessari, et donaran cita en la consultoria jurídica.

  Per conéixer les tarifes completes dels Serveis Jurídics, clic ací.