Comisiones Obreras del País Valenciano | 19 de febrero de 2020

8M 2020
31/01/2020
Firma oficial de la compra

La Unió Intercomarcal de Comissions Obreres la Ribera - la Safor ha adquirit el local de 560 metres quadrats on es realitzen una quantitat molt important de cursos d'oposició més el treball sindical diari, que fins ara tenia en lloguer a Alzira. La decisió respon a la línia impulsada per CCOO del País Valencià, d’apropar els seus serveis als treballadors i a les treballadores de les comarques.

27/11/2019
Mayoría absoluta en Acciona Facility Services de Ford Almussafes

CCOO de Construcció i Serveis de País Valencià es posiciona com a sindicat més votat en Acciona Facility Services a les eleccions sindicals celebrades a la factoria Ford d'Almussfes

22/11/2019
Huelga indefinida en Acciona Facility Services S.A. en Ford Almussafes

Davant els 150 acomiadaments anunciats per Acciona, s'iniciaran els tràmits per convocar una vaga indefinida a partir de desembre i denunciar el manteniment de subvencions multimilionàries a una companyia com la Ford que incompleix el seu compromís d'estabilitat laboral

06/11/2019
Intervención de Unai Sordo ante la asamblea de representantes sindicales en Alzira
#EsElMomento

El secretario general de CCOO ha participado esta mañana en una asamblea sindical intersectorial de delegados y delegadas de la UI CCOO la Ribera-la Safor en Alzira, en las que ha planteado los desafíos y propuestas del sindicato ante la actual coyuntura sociolaboral.

28/10/2019
Unai Sordo, en Alzira.
  • Dimecres, 6 de novembre, a les 12.00 hores, Hotel LLuna (Av. Dret d’Associació, 47, Alzira).

El secretari general de CCOO intervindrà en l'acte organitzat amb 200 representants sindicals de tots els sectors de la Ribera-la Safor. Sordo també participarà en una trobada institucional, amb l'alcalde d'Alzira i organitzacions socials de la comarca, i visitarà la cooperativa Copal d'Algemesí, on coneixerà la situació del sector citrícola.

27/06/2019
Josep Antoni Carrascosa
  • Article d'opinió de Josep Antoni Carrascosa, secretari general de CCOO la Ribera-la Safor.

El passat 15 de juny prengueren possessió els alcaldes i les alcaldesses a tot arreu dels pobles a la Ribera. Això sí, amb algunes incoherències personals i col·lectives amb un perfum del típic sainet valencià “voler clavar el clau per la cabota” i, més prompte o més tard, assistirem segurament a mocions de censura per a no avorrir el personal.

28/01/2019
Recompte de vots en les ES a GreenMed

CCOO d'Indústria PV ostenta la majoria sindical en l'empresa des que hi ha registres oficials. Les treballadores de Gremmed han tornat a concedir la seua confiança al sindicat atorgant-li 231 vots que signifiquen 9 delegades, de les 17 en lliça.

14/01/2019
Cajones de naranjas en el campo

El esperado acuerdo llega después de 10 reuniones de la mesa negociadora. Su vigencia se extenderá a la campaña de 2.021, fija un salario mínimo garantizado universalizado con independencia de las condiciones del destajo y regula las condiciones de contratación frente a la suprautilizacion de la precariedad.

05/11/2018
Assemblea de delegats i delegades de CCOO d'Indústria País Valencià.

Delegats i delegades sindicals de CCOO en la indústria auxiliar de l'automòbil mostren que estan farts per la seua invisibilitat i perquè es considere les seues empreses meres subcontractes, dependents de les decisions de la planta motriu d'Almussafes.

31/10/2018
Recolección de cítricos

El sindicato exige seriedad en la mesa y recuerda que sus reivindicaciones son las que se han firmado con CEOE en el acuerdo estatal, por lo que considera inaceptable que las patronales de recolección de cítricos propongan incrementos salariales insultantes y más precariedad e inseguridad en su plataforma de convenio.

30/07/2018
Grupo Sada.
  • CCOO denuncia l'existència de 400 treballadors i treballadores en règim de “falsos autònoms”.

Més de 400 persones que prestaven els seus serveis en l'empresa Sada de Sueca (València), a través de la falsa cooperativa Servicarne, han vist com la Inspecció de Treball de València reconeix la seua condició d'ocupades per compte d'altre i emplaça al pagament de les seues quotes a la Seguretat Social. Les quantitats degudes durant el període de quatre anys ascendeixen a més de 15 milions d'euros.

23/07/2018
Sección Sindical de CCOO Ford.

La sección sindical de CCOO de Industria ha desarrollado una campaña de recogida de firmas para expresar el malestar de la plantilla ante las ineficaces medidas de la dirección y el comité central de seguridad y salud, que no amortiguan el calor en la factoría. El sindicato ha reunido más de 2.500 firmas.

04/07/2018
Imatge de les concentracions a Almussafes

Després de diversos dies de conflicte i un seguiment del 100 % de la vaga convocada per CCOO i altres sindicats, s'ha signat un acord per part del Comité de Vaga, a través del qual es desconvoca la vaga d'Acciona Facility Services en la factoria Ford d'Almussafes

15/06/2018
Hospital de La Ribera

La Federación de Sanidad y Sectores Sociosanitarios de CCOO PV denuncia la discriminación laboral existente en el Departamento de salud de La Ribera con los trabajadores y las trabajadoras, dependiendo de la relación jurídica o administrativa a la que están sujetos o sujetas. La reversión ha dejado al descubierto las diferencias en la gestión de los recursos humanos entre el personal de la UTE Ribera Salud y con respecto a la Administración sanitaria.

07/06/2018
Acciona FS

CCOO insta a Ford a incloure en la contractació dels seus serveis l'aplicació del Conveni col·lectiu de neteja d'edificis i locals de València, que regula la subrogació de la plantilla. El sindicat denuncia que els serveis subcontractats s'adjudiquen a empreses ‘low cost’ amb condicions de treball precàries.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.