Comisiones Obreras del País Valenciano | 20 julio 2024.

19/07/2024
Imagen de las movilizaciones en defensa de un convenio digno

CCOO convoca huelga en FOVASA a partir de las 22 horas del domingo 21 de julio, por el bloqueo en las negociaciones del convenio colectivo de la empresa, que afecta a 55 personas trabajadoras. 

11/07/2024
Personal de FOVASA, adjudicatària de l'Ajuntament d'Oliva per al servei de neteja viària i recollida de residus.
  • El diumenge, 21 de juliol, a les 00.00 hores, s'iniciarà la vaga indefinida.

Els treballadors i les treballadores mereixen un conveni que aborde la situació econòmica de la plantilla, i la prevenció de riscos laborals, amb un pla de contingència per al treball en dies amb altes temperatures.

27/06/2024
Col·laboracions MDM
#AbaixBloqueigAmuntSororitat
  • Donatius: ES75 2100 1080 6802 0015 9983

El sindicat anima a la seua afiliació a col·laborar aamb  productes afectivo sexuals i menstruals.

03/06/2024
Panells de l'exposició

Amb aquesta exposició, CCOO PV vol reconéixer la figura de Marcelino Camacho com a símbol, tant per a les Comissions Obreres com per a la lluita per les llibertats democràtiques i contra la dictadura. Un exercici de memòria històrica, que recorre tot el segle XX, i apel·la al món del treball i al paper del moviment obrer en la consecució dels drets de ciutadania. 

26/04/2024
Salvem l'ocupació en el sector de l'auto.
  • Dilluns dia 6 de maig. A les 10.00, assemblea en CCOO PV (Plaça Nàpols i Sicília, 5, València) i a les 12.00, concentració davant la patronal CEV (Plaça Comte de Carlet, 3).

Davant la situació de transformació radical del sector, CCOO es mobilitza en defensa d'un futur amb condicions dignes i ocupació estable i per la sostenibilitat d'aquesta branca d'activitat, que aporta un 17 % del PIB del País Valencià i el 9 % de l'ocupació directa.

18/04/2024
Assemblea de CCOO la Ribera-la Safor.

La localitat de Xeresa ha acollit el primer acte previ a la celebració del Dia Internacional de Treball, amb delegats i delegades sindicals de tots els sectors de la comarca de la Ribera- la Safor. En l’assemblea han participat el secretari de Polítiques Públiques i Protecció Social de CCOO, Carlos Bravo, i la secretària de CCOO PV, Ana García.

12/04/2024
Assemblea la Ribera- la Safor
  • Dia 18, a les 10.45 hores, en la Casa de Cultura de Xeresa (carrer de la Martina).

CCOO la Ribera-la Safor convoca una assemblea amb delegats i delegades sindicals de tots els sectors productius de la comarca; un acte previ per a celebrar el Primer de Maig, Dia Internacional del Treball, i 28 d’abril, Dia Mundial de la Seguretat i Salut en el Treball.

25/01/2024
Concentració a Oliva (València).
  • Concentració a les portes de la nau de l'empresa FOVASA.

Els treballadors i les treballadores de neteja viària i recollida de residus sòlids urbans de FOVASA, empresa adjudicatària de l'Ajuntament d'Oliva, s'han concentrat avui per a reclamar la negociació del seu conveni col·lectiu.

09/11/2023
Assemblea Joves PV 22N Gandia
Joves CCOO PV

Els joves i les Joves CCOO PV t'esperem el dimecres 22 de novembre, a les 17:30 hores, a la seu de CCOO PV de Gandia (C/ Ciutat de Laval, 22, B) per a parlar sobre tot allò que ens afecta a les persones joves treballadores.

07/06/2023
Passeig pels ullals de l’Estany i de la Perla
Visita a l'antigua Alqueria del Duc de Gandia

L'àrea de Cultura de la Federació de Pensionistes i Jubilats de CCOO PV va organitzar una excursió a una zona de la marjal, als peus del castell de Bairén. L'antiga Alqueria del Duc de Gandia és actualment un centre de formació turística de la Generalitat Valenciana.

23/05/2023
Representants de CCOO en la jornada electoral
Eleccions sindicals

La plantilla va reiterar el seu suport majoritari a la candidatura de CCOO per a la defensa dels seus drets laborals, atorgant-li 6 de les 9 representants sindicals en disputa en les eleccions sindicals celebrades el 18 de maig.

14/04/2023
Imagen del recinto de la obra del Palacio de Justicia de Gandía
Sinistralitat desbocada

El sindicat considera especialment greu que en menys d'un any hagen mort dues persones en la mateixa obra. L'agost passat l'obrer Aliou Seye es precipitava des d'una altura de 10 metres, una caiguda que li provocaria la mort dies després.

13/04/2023
Edificio de Correos en Gandía
Devaluació del patrimoni

El sindicat lamenta una pèrdua que se suma a la llarga llista de vendes dels edificis que conformaven el patrimoni històric de Correus a la Comunitat Valenciana, malvenuts fruit del desmantellament fet en els últims tres anys en el conjunt de l'Estat, amb gran impacte a la Comunitat Valenciana.

07/02/2023
Per un conveni digne

El Comité de Vaga i l'empresa PreZero, adjudicatària de la Mancomunitat de la Ribera Alta, no han arribat a un acord en el Tribunal d'Arbitratge Laboral (TAL) que paralitze la convocatòria de vaga. 

20/01/2023
Concentració de protesta davant la seu de l'empresa AMCOR d'Alzira

Comissions Obreres dona suport aquest dijous a les mobilitzacions de la plantilla d’AMCOR contra les actuacions antisindicals de l'empresa en el seu centre de treball d'Alzira. Els secretaris generals de la UI CCOO Ribera Safor, de la FSC CCOO PV i de CCOO PV participaren ahir en la protesta contra la sanció d'ocupació i sou imposada a tres membres del Comité d'Empresa.