Comisiones Obreras del País Valenciano | 4 de abril de 2020

17/03/2020
Camarera de piso

El sindicat alerta que s'estan produint nombrosos abusos empresarials en el sector hoteler com a resposta irregular a la situació causada per la pandèmia de coronavirus.

28/02/2020
Hospital de La Ribera.
  • La convivència de dos règims jurídics de personal diferents ocasiona conflictes i dificultats d'organització en el dia a dia.

La Federació de Sanitat i Sectors Sociosanitaris, FSS CCOO PV, ha proposat a la Conselleria de Sanitat en la Mesa de Negociació Col·lectiva del V Conveni de la Ribera celebrada avui, que s'aplique al personal laboral a extingir del Departament les mateixes condicions que al personal estatutari.

28/02/2020
CCOO constata la mayor precariedad en el empleo que padecen las mujeres.

Ante la proximidad del 8 de Marzo, Día internacional de las Mujeres, CCOO la Ribera- la Safor ha elaborado un informe que constata la mayor precariedad en el empleo que padecen las mujeres. Son ellas las que pierden en todos los indicadores del mercado laboral: desempleo, contratación y condiciones de trabajo.

28/02/2020
CCOO denuncia les desvinculacions en els convenis citrícoles.
  • CCOO, en defensa dels convenis sectorials i de l’ocupació decent en el camp.

La Federació de CCOO d'Indústria País Valencià ha denunciat els incompliments dels convenis citrícoles (recol·lecció i envasament, manipulat de cítrics) davant de la Inspecció de Treball. El sindicat constata més de 20 desvinculacions, que devaluen i precaritzen una ocupació estacional i subjecta a multitud d'agents externs.

20/02/2020
Cartell promocional dels contractes programa EMPUJU i EMCUJU

Inspecció de Treball ha donat suport a la reclamació realitzada per CCOO, i exigeix a l'Ajuntament que ajuste les retribucions al sistema que el mateix consistori té aprovat i pague el que es reclama. El termini per a executar el que disposa Inspecció és de quatre mesos i la pròxima cita està programada el 23 juny de 2020.

20/02/2020
Intervenció d'Ana Belén Montero.
XII Setmana de l'economia d'Alzira

La secretària de Política Social de CCOO PV, Ana Belén Montero va representar el sindicat en una de les taules redones programades en la XII Setmana de l’Economia d’Alzira, sobre “Dependència i nous serveis socials: protecció i motor de l'ocupació” en la qual també van intervindre UGT-PV i la directora general d'Atenció Primària i Autonomia Personal de la Conselleria de Polítiques Inclusives.

31/01/2020
Firma oficial de la compra

La Unió Intercomarcal de Comissions Obreres la Ribera - la Safor ha adquirit el local de 560 metres quadrats on es realitzen una quantitat molt important de cursos d'oposició més el treball sindical diari, que fins ara tenia en lloguer a Alzira. La decisió respon a la línia impulsada per CCOO del País Valencià, d’apropar els seus serveis als treballadors i a les treballadores de les comarques.

27/11/2019
Mayoría absoluta en Acciona Facility Services de Ford Almussafes

CCOO de Construcció i Serveis de País Valencià es posiciona com a sindicat més votat en Acciona Facility Services a les eleccions sindicals celebrades a la factoria Ford d'Almussfes

22/11/2019
Huelga indefinida en Acciona Facility Services S.A. en Ford Almussafes

Davant els 150 acomiadaments anunciats per Acciona, s'iniciaran els tràmits per convocar una vaga indefinida a partir de desembre i denunciar el manteniment de subvencions multimilionàries a una companyia com la Ford que incompleix el seu compromís d'estabilitat laboral

06/11/2019
Intervención de Unai Sordo ante la asamblea de representantes sindicales en Alzira
#EsElMomento

El secretario general de CCOO ha participado esta mañana en una asamblea sindical intersectorial de delegados y delegadas de la UI CCOO la Ribera-la Safor en Alzira, en las que ha planteado los desafíos y propuestas del sindicato ante la actual coyuntura sociolaboral.

28/10/2019
Unai Sordo, en Alzira.
  • Dimecres, 6 de novembre, a les 12.00 hores, Hotel LLuna (Av. Dret d’Associació, 47, Alzira).

El secretari general de CCOO intervindrà en l'acte organitzat amb 200 representants sindicals de tots els sectors de la Ribera-la Safor. Sordo també participarà en una trobada institucional, amb l'alcalde d'Alzira i organitzacions socials de la comarca, i visitarà la cooperativa Copal d'Algemesí, on coneixerà la situació del sector citrícola.

27/06/2019
Josep Antoni Carrascosa
  • Article d'opinió de Josep Antoni Carrascosa, secretari general de CCOO la Ribera-la Safor.

El passat 15 de juny prengueren possessió els alcaldes i les alcaldesses a tot arreu dels pobles a la Ribera. Això sí, amb algunes incoherències personals i col·lectives amb un perfum del típic sainet valencià “voler clavar el clau per la cabota” i, més prompte o més tard, assistirem segurament a mocions de censura per a no avorrir el personal.

28/01/2019
Recompte de vots en les ES a GreenMed

CCOO d'Indústria PV ostenta la majoria sindical en l'empresa des que hi ha registres oficials. Les treballadores de Gremmed han tornat a concedir la seua confiança al sindicat atorgant-li 231 vots que signifiquen 9 delegades, de les 17 en lliça.

14/01/2019
Cajones de naranjas en el campo

El esperado acuerdo llega después de 10 reuniones de la mesa negociadora. Su vigencia se extenderá a la campaña de 2.021, fija un salario mínimo garantizado universalizado con independencia de las condiciones del destajo y regula las condiciones de contratación frente a la suprautilizacion de la precariedad.

05/11/2018
Assemblea de delegats i delegades de CCOO d'Indústria País Valencià.

Delegats i delegades sindicals de CCOO en la indústria auxiliar de l'automòbil mostren que estan farts per la seua invisibilitat i perquè es considere les seues empreses meres subcontractes, dependents de les decisions de la planta motriu d'Almussafes.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.