Comisiones Obreras del País Valenciano | 26 febrero 2024.

25/01/2024
Concentració a Oliva (València).
  • Concentració a les portes de la nau de l'empresa FOVASA.

Els treballadors i les treballadores de neteja viària i recollida de residus sòlids urbans de FOVASA, empresa adjudicatària de l'Ajuntament d'Oliva, s'han concentrat avui per a reclamar la negociació del seu conveni col·lectiu.

09/11/2023
Assemblea Joves PV 22N Gandia
Joves CCOO PV

Els joves i les Joves CCOO PV t'esperem el dimecres 22 de novembre, a les 17:30 hores, a la seu de CCOO PV de Gandia (C/ Ciutat de Laval, 22, B) per a parlar sobre tot allò que ens afecta a les persones joves treballadores.

07/06/2023
Passeig pels ullals de l’Estany i de la Perla
Visita a l'antigua Alqueria del Duc de Gandia

L'àrea de Cultura de la Federació de Pensionistes i Jubilats de CCOO PV va organitzar una excursió a una zona de la marjal, als peus del castell de Bairén. L'antiga Alqueria del Duc de Gandia és actualment un centre de formació turística de la Generalitat Valenciana.

23/05/2023
Representants de CCOO en la jornada electoral
Eleccions sindicals

La plantilla va reiterar el seu suport majoritari a la candidatura de CCOO per a la defensa dels seus drets laborals, atorgant-li 6 de les 9 representants sindicals en disputa en les eleccions sindicals celebrades el 18 de maig.

14/04/2023
Imagen del recinto de la obra del Palacio de Justicia de Gandía
Sinistralitat desbocada

El sindicat considera especialment greu que en menys d'un any hagen mort dues persones en la mateixa obra. L'agost passat l'obrer Aliou Seye es precipitava des d'una altura de 10 metres, una caiguda que li provocaria la mort dies després.

13/04/2023
Edificio de Correos en Gandía
Devaluació del patrimoni

El sindicat lamenta una pèrdua que se suma a la llarga llista de vendes dels edificis que conformaven el patrimoni històric de Correus a la Comunitat Valenciana, malvenuts fruit del desmantellament fet en els últims tres anys en el conjunt de l'Estat, amb gran impacte a la Comunitat Valenciana.

07/02/2023
Per un conveni digne

El Comité de Vaga i l'empresa PreZero, adjudicatària de la Mancomunitat de la Ribera Alta, no han arribat a un acord en el Tribunal d'Arbitratge Laboral (TAL) que paralitze la convocatòria de vaga. 

20/01/2023
Concentració de protesta davant la seu de l'empresa AMCOR d'Alzira

Comissions Obreres dona suport aquest dijous a les mobilitzacions de la plantilla d’AMCOR contra les actuacions antisindicals de l'empresa en el seu centre de treball d'Alzira. Els secretaris generals de la UI CCOO Ribera Safor, de la FSC CCOO PV i de CCOO PV participaren ahir en la protesta contra la sanció d'ocupació i sou imposada a tres membres del Comité d'Empresa.

22/12/2022
Instal·lacions d’Amcor a Alzira (València).

Mobilitzacions en la multinacional situada a Alzira contra la sanció d'ocupació i sou que s'ha imposat a tres membres del Comité d'Empresa. Entre ells, la presidenta, el vicesecretari i un treballador, atemptant a la llibertat sindical i d'expressió.

19/12/2022
Suspesa la vaga de cítrics.

La vaga, que ja va ser suspesa fa uns dies, ara sí que sí que queda desconvocada definitivament per haver aconseguit un principi d'acord del Conveni col·lectiu del sector recol·lecció de cítrics de la Comunitat Valenciana, entre els agents socials i la patronal.

15/12/2022
Moment del primer dia de la vaga en el sector, el dimarts dia 13.

Demà divendres es reprén la vaga convocada en el sector, atés que tant CCOO com UGT no accepten una proposta patronal que implica empobrir a les persones treballadores i dinamitar l'estabilitat en l'ocupació.

13/12/2022
Arranca la vaga indefinida del sector de recol•lecció de cítrics, amb un èxit de seguiment.

El sindicat acudeix a aquesta mediació des de la fortalesa que proporciona l'èxit del 90 % de seguiment del primer dia de vaga, aconseguint el 100 % en empreses importants de les comarques de la Ribera i la Safor i a Castelló.

07/12/2022
Assemblea en Ardo Benimodo.

El dissabte 3 de desembre va tindre lloc la primera assemblea amb treballadors i treballadores d'unes de les empreses més grans del sector agroalimentari del País Valencià. CCOO va traslladar la proposta patronal, que es resumeix en una pèrdua de poder adquisitiu per a la plantilla, sense cap garantia per als pròxims anys.

28/11/2022
Ajuntament de Gandia

CCOO ha acudit als tribunals per denunciar que un article del Conveni de l'Ajuntament de Gandia és il•legal per discriminar uns dos-cents treballadors i treballadores laborals. Un personal que no disposa d’un document de referència i les seues retribucions són inferiors.

15/11/2022
Cementeri d'Alzira

L'equip de govern va decidir licitar la privatització integral del servei del cementeri sense cap negociació amb els sindicats. CCOO va denunciar l'empitjorament de la qualitat del servei i les irregularitats contractuals de l'empresa licitadora i va exposar davant el ple municipal la defensa d'una gestió pública. El Govern municipal d'Alzira va reconsiderar la seua decisió i ha implementat la dotació de personal necessari.