Comisiones Obreras del País Valenciano | 24 de septiembre de 2020

25/08/2020
Josep Antoni Carrascosa, secretari general de CCOO La Ribera- La Safor.
  • Un article de Josep Antoni Carrascosa, secretari general de CCOO la Ribera- la Safor, publicat al diari Levante-EMV.

Davant el començament de la campanya de la taronja, que a la comarca de la Ribera ocupa a més d’11.000 persones entre magatzems i recollida, Carrascosa insta a extremar i exigir les mesures i els protocols perquè la seguretat i la salut en el treball siga la màxima preocupació del sector.

06/04/2020
Diapositives COVID19
Atenció sindical en temps de CORONAVIRUS
  • Consultes via correu electrònic: infocoronavirus@pv.ccoo.es
  • Informació telefònica: 963 882 100

La Confederació Sindical de CCOO PV ha habilitat, en la seua web, un formulari d'atenció personal per a les persones afiliades i representants sindicals en les empreses, un formulari de consulta ràpida sobre la casuística laboral arran de la crisi sanitària produïda pel COVID-19.

17/03/2020
Camarera de piso

El sindicat alerta que s'estan produint nombrosos abusos empresarials en el sector hoteler com a resposta irregular a la situació causada per la pandèmia de coronavirus.

28/02/2020
Hospital de La Ribera.
  • La convivència de dos règims jurídics de personal diferents ocasiona conflictes i dificultats d'organització en el dia a dia.

La Federació de Sanitat i Sectors Sociosanitaris, FSS CCOO PV, ha proposat a la Conselleria de Sanitat en la Mesa de Negociació Col·lectiva del V Conveni de la Ribera celebrada avui, que s'aplique al personal laboral a extingir del Departament les mateixes condicions que al personal estatutari.

28/02/2020
CCOO constata la major precarietat en l'ocupació que pateixen les dones.

Davant la proximitat del 8 de març, Dia internacional de les Dones, CCOO la Ribera-la Safor ha elaborat un informe que constata la major precarietat en l'ocupació que pateixen les dones. Són elles les que perden en tots els indicadors del mercat laboral: atur, contractació i condicions de treball.

28/02/2020
CCOO denuncia les desvinculacions en els convenis citrícoles.
  • CCOO, en defensa dels convenis sectorials i de l’ocupació decent en el camp.

La Federació de CCOO d'Indústria País Valencià ha denunciat els incompliments dels convenis citrícoles (recol·lecció i envasament, manipulat de cítrics) davant de la Inspecció de Treball. El sindicat constata més de 20 desvinculacions, que devaluen i precaritzen una ocupació estacional i subjecta a multitud d'agents externs.

20/02/2020
Cartell promocional dels contractes programa EMPUJU i EMCUJU

Inspecció de Treball ha donat suport a la reclamació realitzada per CCOO, i exigeix a l'Ajuntament que ajuste les retribucions al sistema que el mateix consistori té aprovat i pague el que es reclama. El termini per a executar el que disposa Inspecció és de quatre mesos i la pròxima cita està programada el 23 juny de 2020.

20/02/2020
Intervenció d'Ana Belén Montero.
XII Setmana de l'economia d'Alzira

La secretària de Política Social de CCOO PV, Ana Belén Montero va representar el sindicat en una de les taules redones programades en la XII Setmana de l’Economia d’Alzira, sobre “Dependència i nous serveis socials: protecció i motor de l'ocupació” en la qual també van intervindre UGT-PV i la directora general d'Atenció Primària i Autonomia Personal de la Conselleria de Polítiques Inclusives.

31/01/2020
Firma oficial de la compra

La Unió Intercomarcal de Comissions Obreres la Ribera - la Safor ha adquirit el local de 560 metres quadrats on es realitzen una quantitat molt important de cursos d'oposició més el treball sindical diari, que fins ara tenia en lloguer a Alzira. La decisió respon a la línia impulsada per CCOO del País Valencià, d’apropar els seus serveis als treballadors i a les treballadores de les comarques.

27/11/2019
Mayoría absoluta en Acciona Facility Services de Ford Almussafes

CCOO de Construcció i Serveis de País Valencià es posiciona com a sindicat més votat en Acciona Facility Services a les eleccions sindicals celebrades a la factoria Ford d'Almussfes

22/11/2019
Huelga indefinida en Acciona Facility Services S.A. en Ford Almussafes

Davant els 150 acomiadaments anunciats per Acciona, s'iniciaran els tràmits per convocar una vaga indefinida a partir de desembre i denunciar el manteniment de subvencions multimilionàries a una companyia com la Ford que incompleix el seu compromís d'estabilitat laboral

06/11/2019
Intervención de Unai Sordo ante la asamblea de representantes sindicales en Alzira
#EsElMomento

El secretario general de CCOO ha participado esta mañana en una asamblea sindical intersectorial de delegados y delegadas de la UI CCOO la Ribera-la Safor en Alzira, en las que ha planteado los desafíos y propuestas del sindicato ante la actual coyuntura sociolaboral.

28/10/2019
Unai Sordo en Alzira
  • Dimecres, 6 de novembre, a les 12.00 hores, Hotel LLuna (Av. Dret d’Associació, 47, Alzira).

El secretari general de CCOO intervindrà en l'acte organitzat amb 200 representants sindicals de tots els sectors de la Ribera-la Safor. Sordo també participarà en una trobada institucional, amb l'alcalde d'Alzira i organitzacions socials de la comarca, i visitarà la cooperativa Copal d'Algemesí, on coneixerà la situació del sector citrícola.

27/06/2019
Josep Antoni Carrascosa
  • Article d'opinió de Josep Antoni Carrascosa, secretari general de CCOO la Ribera-la Safor.

El passat 15 de juny prengueren possessió els alcaldes i les alcaldesses a tot arreu dels pobles a la Ribera. Això sí, amb algunes incoherències personals i col·lectives amb un perfum del típic sainet valencià “voler clavar el clau per la cabota” i, més prompte o més tard, assistirem segurament a mocions de censura per a no avorrir el personal.

28/01/2019
Recompte de vots en les ES a GreenMed

CCOO d'Indústria PV ostenta la majoria sindical en l'empresa des que hi ha registres oficials. Les treballadores de Gremmed han tornat a concedir la seua confiança al sindicat atorgant-li 231 vots que signifiquen 9 delegades, de les 17 en lliça.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.