Comisiones Obreras del País Valenciano | 23 julio 2024.

27/06/2024
Col·laboracions MDM
#AbaixBloqueigAmuntSororitat
  • Donatius: ES75 2100 1080 6802 0015 9983

El sindicat anima a la seua afiliació a col·laborar aamb  productes afectivo sexuals i menstruals.

11/06/2024
Moment de la reunió

La representació sindical de la plantilla de Thyssenkrupp GALMED ha traslladat a representants locals, autonòmics i nacionals del PP la necessitat d'una intervenció urgent de les administracions per a evitar el tancament de la factoria i per a exigir que el grup assumisca els costos i retorne les ajudes que puga haver percebut.

24/05/2024
Movilizaciones en defensa del empleo en el sector industrial
  • · La plantilla de Thyssenkrupp Galmed se manifiesta contra la política de cierre y deslocalización del grupo
  • · Concentración ante Delegación de Gobierno en Valencia para exigir que las administraciones se impliquen en el mantenimiento del empleo industrial

El secretario general de CCOO en Camp de Morvedre i Alt Palància y el secretario de Política industrial de Industria PV de CCOO, acompañaron a trabajadores de Thyssenkrupp Galmed a Essen, Alemania, para reunirse el comité europeo de la empresa y sumarse a las protestas convocadas en el sector siderúrgico. Simultáneamente la plantilla de la planta saguntina ha vuelto a concentrarse contra el cierre de la factoría.

24/05/2024
Jornada realitzada en la seu de CCOO Camp de Morvedre-Alt Palància
JORNADA

La UI de CCOO del Camp de Morvedre i Alt Palància realitza una jornada sobre drogodependències al Port de Sagunt en la qual conclou que hi ha un consum diferenciat de droga en l'àmbit laboral que varia segons el sector d'activitat i que guarda relació amb els riscos específics de cada àmbit.

16/05/2024
Una de las pancartas contra el cierre de la factoría saguntina

La plantilla de Galmed se concentrará en el acceso al polígono siderúrgico para reclamar a representantes de la empresa la continuidad de la actividad industrial en la factoría saguntina. 

13/05/2024
Participantes en la mesa redonda

Durante la mañana del viernes 10 de mayo la UI de CCOO Camp de Morvedre acogió la mesa redonda «Retos de futuro LGTBI+. Lo que es personal es político» en la sede del sindicato en Puerto Sagunto. El acto se enmarcó dentro de los actos conmemorativos contra el  Día Internacional contra la Homofobia, Transfobia y Bifobia, que se celebrará el 17 de mayo.

10/05/2024
Imatge de la reunió
Camp de Morvedre-alt Palància

La Plataforma en Defensa de l’Ensenyament Públic del Camp de Morvedre ha acordat les properes accions que es realitzaran en relació amb la vaga que s’està preparant de forma unitària entre les organitzacions sindicals i socials per al dia 23 de maig.

01/05/2024
En el acto se ha guardado un minuto de silencio en memoria de las víctimas de la siniestralidad laboral.

El sindicato ha realizado un acto en Puerto de Sagunto en recuerdo de las víctimas de la siniestralidad laboral y para reclamar condidiones de trabajo seguras y saludables. 

29/04/2024
Concentració de la plantilla durant l'aturada de hui en Thyssenkrupp Galmed.
  • Des del 23 d'abril, la plantilla porta realitzant aturades intermitents de dues hores en diferents torns de treball.

Creix la indignació entre la plantilla en conéixer que l’any 2023 l'empresa va guanyar més de quatre milions d'euros en la factoria que pretén tancar. Els treballadors i les treballadores estan secundant massivament les aturades contra el tancament de la planta saguntina.

26/04/2024
Salvem l'ocupació en el sector de l'auto.
  • Dilluns dia 6 de maig. A les 10.00, assemblea en CCOO PV (Plaça Nàpols i Sicília, 5, València) i a les 12.00, concentració davant la patronal CEV (Plaça Comte de Carlet, 3).

Davant la situació de transformació radical del sector, CCOO es mobilitza en defensa d'un futur amb condicions dignes i ocupació estable i per la sostenibilitat d'aquesta branca d'activitat, que aporta un 17 % del PIB del País Valencià i el 9 % de l'ocupació directa.

17/04/2024
Concentració en defensa de Galmed, el mes de març passat.

CCOO insta a les administracions públiques i a l'empresa a reprendre les negociacions per a salvaguardar l'ocupació, però reclama a Thyssenkrupp un projecte sostenible més enllà de les ajudes públiques. El sindicat alerta de la pèrdua de teixit industrial i d'ocupació directa i indirecta a la comarca del Camp de Morvedre.

05/04/2024
Concentración previa

El comité de empresa reclama la implicación de más administraciones para salvaguardar el empleo. Thyssenkrupp no puede perder capacidad productiva y la oportunidad de mejorar en competitividad por una visión miope de maximizar beneficios a corto plazo. Persistir en la deslocalización sería un alarde de irresponsabilidad social corporativa.

28/03/2024
Jornada de formación

El pacte territorial per l'ocupació del Camp de Morvedre realitzarà el 10 d'abril, de 10 a 12 hores en la seu de CCOO a Port de Sagunt, una acció formativa sobre "Com accedir i preparar la teua oposició al sector públic".

22/03/2024
El secretario general de CCOO Camp de Morvedre, Sergio Villalba, durante la asamblea

Thyssenkrupp ha comunicado al comité de empresa que sigue adelante con los pasos para el cierre anunciado en noviembre aunque continúa negociando con las administraciones la continuidad de la factoría.

07/03/2024
Concentración de la plantilla de Thyssenkrupp Galmed ante el Palau de la Generalitat.
  • El sindicato reclama la puesta en marcha de un pacto de Estado por la Industria.

La plantilla de Thyssenkrupp Galmed, que hoy celebra una jornada de huelga, ha participado en la concentración convocada por CCOO ante el Palau de la Generalitat.