Comisiones Obreras del País Valenciano | 23 julio 2024.

20/03/2024
Ajuntament de Massamagrell.

Els sindicats mostren la seua preocupació perquè actualment diversos dels seus representants sindicals estan en situació de baixa mèdica i adverteixen de les possibles conseqüències si no es dona una solució.

14/02/2023
Puerto de València.

El Sector del Mar de CCOO ha presentado esta solicitud urgente ante la Autoridad Portuaria de Valencia, para que se coordine la actividad entre las distintas empresas y evitar así los accidentes muy graves. El sindicato pide que se active lo antes posible ante las repetidas incidencias en operaciones de estiba y maniobras de atraques.

05/07/2022
Tavernes Blanques (València).

La Secció Sindical de CCOO denuncia que el SAD municipal ha reduït la seua plantilla al 50 % dels seus auxiliars, cosa que ha provocat la supressió de la meitat dels seus serveis. L'Ajuntament no cobreix les vacances del personal i les places no es cobreixen per la precarietat del contracte oferit.

06/07/2020
Ajuntament Burjassot.

El sindicat denuncia que l'Ajuntament de Burjassot ha tancat el Taller de Fotografia de la Casa de Cultura per acomiadar la seua professora, delegada de CCOO, sense raons objectives. Ho atribueix a un clar atac a la seua tasca reivindicativa pels drets d'aquest personal docent. El Consistori deixa així sense servei un centenar de persones usuàries.

29/09/2017
IES Albal.
  • El centre educatiu només té dues places de conserge, insuficients per a atendre les demandes d'una nombrosa població escolar i d'un claustre de més de cent professors i professores.

La Federació d’Ensenyament de CCOO PV insta a Conselleria a enviar una persona més que ocupe aquest lloc de treball de manera urgent, i que a curt termini s’amplie la dotació de conserges.

25/09/2017
Concentración de protesta de la plantilla de de la empresa Valoriza Servicios Medioambientales.

El personal desconvoca el inicio de huelga indefinida al llegar a un principio de acuerdo con la empresa adjudicataria. CCOO señala que el acuerdo en la negociación del convenio supone un avance y una mejora económica y social para los trabajadores y las trabajadoras.

22/09/2017
Concentració en protesta pels acomiadaments.
Centre ocupacional de Manises

Emoció i indignació a les portes del centre ocupacional Francisco Navarro Tarín de Manises. Més d’un centenar de persones han exigit la reincorporació immediata dels quatre treballadors acomiadats per la Junta Directiva de l'Associació de Familiars i Persones amb Discapacitat de Manises (AFADIMA).

03/08/2017
Albuixech.

El sindicato interpuso un recurso contra la tasa de derechos de examen, de 200 euros, por considerarla abusiva y generar desigualdad. El Ayuntamiento, que ha estimado el recurso, ha resuelto devolver la tasa a las personas participantes admitidas. Sin embargo, CCOO exige que se retroceda el proceso de selección y se abra un nuevo periodo de presentación de instancias.

26/07/2017
Reunió de l'Acord.

El pacte, del qual forma part CCOO PV, desenvolupa línies d'actuació en empreses, ofereix formació per a persones aturades i programes d'assessorament sobre economia sostenible per a persones emprenedores.

18/05/2017
Charla debate en Alfafar

La secretaria de Empleo de CCOO PV, Ana García Alcolea, intervino ayer junto al Inspector de Trabajo y Seguridad Social, Héctor Illueca, en la charla debate organizada de forma conjunta por Esquerra Unida, Podemos, Compromís y la Sección Sindical de CCOO en el Ayuntamiento, realizada en el Centro de mayores de Alfafar.

08/03/2017
Concentració davant el CEMEF de Burjassot.

CCOO mostra la seua satisfacció per la resposta rebuda en consistoris i entitats de la comarca de l’Horta davant la crida a l'aturada de 12.00 a 12.30 h, convocada contra la violència masclista i per la igualtat. Més d'una trentena han secundat avui, 8 de març, aquesta mobilització.

07/10/2016

Ferrovial, única empresa que se ha presentado al servicio de limpieza de los colegios públicos de la ciudad de Valencia, antes de ser oficialmente adjudicataria, ha solicitado a los trabajadores y trabajadoras datos confidenciales sobre su afiliación sindical, lo que atenta contra la normativa vigente y la Constitución Española.

21/07/2016
Repensar el sindicat

El sindicat ha de ser un instrument de canvi social i ha d'invertir temps i recursos en aqueix canvi de mentalitat. Demanem major proximitat, cal eixir dels despatxos i acostar-se als centres de treball, que és on realment es legitima. Però també un sindicat sociopolític, que va més enllà de l'empresa i ocupa l'espai social, que té alguna cosa a dir sobre altres temes que afecten treballadors i treballadores, com el transport o els serveis públics.

20/07/2016
exposició, 50 anys CCOO PV, aldaia
  • Centr​e​ Cultural Matilde Salvador d'Aldaia [carrer Mestre Serrano, 42]

El centre Matilde Salvador d'Aldaia va acollir dos actes emmarcats en la celebració del 50 aniversari de CCOO PV. Una exposició de fotografia  'Història de CCO PV, mirant cap al futur', i la projecció de 'El principio de Arquímedes' al cinema social, amb un debat al voltant del compromís en la lluita contra la desigualtat, que han nodrit l'agenda cultural setmanal.

12/07/2016

Para el sindicato, conforme pasan los días, se pone en evidencia el propio equipo de Gobierno de Moncada, presidido por Amparo Orts. Considera que, no solo se confirma una práctica poco ética de “amiguismo”, tras la firma del contrato de servicios con una psicóloga privada para llevar adelante el SEAFI, sino que, además, apenas siete días después de iniciar sus trabajos, se produjo una práctica profesional que será objeto de denuncia ante Conselleria.