Comisiones Obreras del País Valenciano | 26 febrero 2024.

23/02/2024
Cartell formación
FORMACIÓN

La Fundació Pau i Solidaritat PV y la Secretaría de Juventud y Nuevas Realidades del Trabajo de CCOO PV organizan una formación gratuita para el activo sindical más joven de CCOO PV, financiada por la Generalitat Valenciana, en el marco del programa "Trabajo decente en red. Hacia una acción sindical y un diálogo social que promueva la Agenda 2030".

28/11/2023
Que ens escolten, Alacant.

La situació d'exclusió de la joventut del mercat laboral es reflecteix en altres exclusions com l'habitatge o l'emancipació, la qual cosa la porta a una situació de precarietat i d’empobriment.

09/11/2023
Assemblea Joves PV 22N Gandia
Joves CCOO PV

Els joves i les Joves CCOO PV t'esperem el dimecres 22 de novembre, a les 17:30 hores, a la seu de CCOO PV de Gandia (C/ Ciutat de Laval, 22, B) per a parlar sobre tot allò que ens afecta a les persones joves treballadores.

07/11/2023
Taller sobre riesgos psicosociales
TALLER

Dimarts dia 14 de novembre, de 17 a 20 hores en la sala de premsa de la seu de Comissions Obreres en València [pl. Nàpols i Sicília, 5]. Qualsevol persona afiliada de l'Horta menor de trenta-cinc anys pot inscriure's en el taller sobre riscos laborals psicosocials organitzat per Joves CCOO PV. 

30/10/2023
Que ens escolten. Assemblea a Elx.
  • 3 novembre. 18.00 h. Forem CCOO PV Elx (Polígon industrial Carrús, carrer Illueca, 2, 1ª. Ronda Vall d'Uixó).

Joves de CCOO PV animen a les persones menors de 30 anys a partipar en l'assemblea oberta i compartir les seues preocupacions i reivindicacions. Temes com l'ocupació, la precarietat, l'habitatge o la salut mental es tractaran en l'espai 'Que ens escolten', que se celebrarà a Elx el proper dia 3 de novembre. 

05/10/2023
Intervenció de Rocío Pascual, secretària de Joventut i Noves Realitats del Treball de CCOO PV

Els passats dies 30 de setembre i 1 d'octubre es celebrà la XXII Escola de Joves Sindicalistes Isidro Llopis en l'Alberg La Florida d'Alacant amb l'objectiu de continuar formant-nos en matèries tant sindicals com sociopolítiques per a poder dur a terme una reflexió sobre el moment en el qual vivim i el paper del sindicat en aquest context.

14/09/2023
Cartell assemblea joves Xàtiva
#NosVanAOír #QueEnsEscolten

"Ens veiem aquest divendres 15 de setembre a les 19 hores per a parlar sobre tot allò que ens afecta a les persones joves treballadores. Participa en l'assemblea oberta del Centre Cultural de Xàtiva, al carrer Palasiet, 15 . Volem saber què et preocupa i què penses sobre l'ocupació, la salut mental, l'habitatge, etc." Rocío Pascual, secretària Joventut i Noves Realitats del Treball CCOO PV.

11/08/2023
La tasa de paro de las personas menores de 25 años es del 59,51% en el País Valenciano.

Las personas jóvenes precisan que se incrementen las políticas activas de empleo y la formación, se amplíe la vivienda social, se garantice el acceso a la cultura, se desarrolle la movilidad sostenible y se apueste claramente por erradicar la violencia de género.

08/08/2023
Contractació 1

El sindicat recopila algunes dels dubtes més freqüents suscitades pels recents canvis en la normativa relativa a la contractació, així com els possibles abusos a tindre en compte.

14/07/2023
El 15 de julio se conmemora el Día Mundial de las Habilidades de la Juventud
15J Día Mundial de las Habilidades de la Juventud

La juventud trabajadora es un agente catalizador de cambio, la población más joven necesita oportunidades formativas y de capacitación para lograr autonomía personal e integración sociolaboral, así como para construir un mundo próspero y sostenible.

28/06/2023
Assemblea Joves CCOO PV
  • Avinguda de Vicent Sos Baynat, s/n, Castelló.

"Ens veiem el pròxim dijous dia 6 de juliol a les 18 hores per a parlar sobre tot allò que ens afecta a les persones joves treballadores. Participa en l'assemblea oberta al saló de Graus de la Facultat de Ciències Humanes i Socials de la Universistat Jaume I de Castelló. Volem saber què et preocupa i què penses sobre l'ocupació, la salut mental, l'habitatge, etc." Rocío Pascual, secretària Joventut i Noves Realitats del Treball CCOO PV.

13/06/2023
Cartell de l'assemblea del 17 de juny a València.
#NosVanAOír #QueEnsEscolten

"Ens veiem aquest dissabte 17 de juny a les 18 hores per a parlar sobre tot allò que ens afecta a les persones joves treballadores. Participa en l'assemblea oberta del Complex Esportiu Cultural La Petxina de València. Volem saber què et preocupa i què penses sobre l'ocupació, la salut mental, l'habitatge, etc." Rocío Pascual, secretària Joventut i Noves Realitats del Treball CCOO PV.

15/05/2023
Taller formatiu sobre el salari i la nòmina. Joves de CCOO PV.
  • Dijous, 25 de maig. 16.00 hores. Centre sindical Primer de Maig (Carrer Serrans, 13, València).

Joves de CCOO PV organitzen una acció formativa dirigida a totes les persones afiliades menors de 35 anys de la comarca de l’Horta. Aquest taller pretén ser una eina per a defensar els drets laborals de la joventut treballadora.  

26/04/2023
Intervención de Adrià Junyent

"La juventud trabajadora del País Valenciano necesita trabajo digno y sueldos decentes, necesita que continuemos denunciando el fraude en la contratación, el incremento de la siniestralidad laboral y de las brechas de desigualdad" Ana García, secretaria general CCOO PV. 

14/03/2023
Per mi i per les meues companyes

En l'equador del període de concentració d'eleccions sindicals Joves CCOO PV ha fet protagonistes de la seua campanya a dones joves que es van presentar per Comissions Obreres, van eixir com a delegades i actualment són referents en els seus centres de treball.

Documentació