Comisiones Obreras del País Valenciano | 26 febrero 2024.

22/09/2023
Fotograma de la película "Second Star of the Right", de Ruth Caudeli.
DÍAS INTERNACIONALES

El 23 de Septiembre CCOO celebra el Día de la Visibilidad Bisexual para denunciar la bifobia, combatir las ideas preconcebidas sobre este colectivo, visibilizar su existencia y reivindicar sus derechos.

14/07/2023
Més de 250 organitzacions s’han adherit al decàleg i a la convocatòria del dia 20 de juliol ‘Pels nostres drets, ni un pas enrere’.
  • 20 de juliol, 19.00 hores, plaça de l’Ajuntament de València.

Organitzacions feministes, ecologistes, animalistes, LGTBI, migrants, en defensa de la cultura, la llengua, els serveis públics, la memòria democràtica, sindicats, fan una crida a la ciutadania perquè isca a votar el 23J amb l’objectiu que no hi haja cap retallada en drets i per les llibertats democràtiques. 

12/07/2023
Alicante con Orgullo.
  • Día 15, 19:00 horas, desde la Plaza de Luceros hasta el final de la Rambla Méndez Núñez.

CCOO PV reclama la aplicación de leyes que amparen los derechos de las personas LGTBI+ para poder hacer frente a las conductas LGTBIfóbicas en la actividad laboral. El sindicato anima a vivir en libertad, también en el trabajo y anima aparticipar en la manifestación de Alacant el próximo sábado, 15 de julio.

26/06/2023
Pancarta de CCOO PV a la manifestació de València

CCOO PV ha participat en les mobilitzacions convocades en defensa dels drets de les persones LGTBI en el marc de la celebració de l'Orgull 2023. A Castelló, la manifestació fon el dia 17 de juny, a la plaça Hort dels Corders. A València, la manifestació del 24 de juny començà a les 19.30 hores a l’Albereda, continuà pel carrer de Colón fins a arribar a la plaça de l’Ajuntament. A Alacant, la manifestació serà el dia 15 de juliol, a les 19.00 hores, des de la plaça dels Estels (Luceros). 

14/06/2023
A la feina amb Orgull. De les lleis a la realitat.
  • 28 de juny, Dia Internacional de l’Orgull LGTBI+

CCOO PV reclama l’aplicació de les lleis que emparen els drets de les persones LGTBI+ per poder fer front als comportaments LGTBI-fòbics en l’activitat laboral. El sindicat encoratja a viure en llibertat, també en la feina i anima a participar en les manifestacions al País Valencià. 

12/04/2023
Presentación del documento, "La LGTBIfobia desde la prevención de riesgos laborales".
PRESENTACIÓN DEL DOCUMENTO “LA LGTBIFOBIA DESDE LA PREVENCIÓN DE RIESGOS LABORALES”
15/12/2022
Escola LGTBI de CCOO PV 'Ana Meluska Cano'

CCOO PV ha celebrat aquest mes a Alacant la V Escola Sindical ‘Ana Meluska Cano’, una edició en la qual s'ha analitzat i debatut sobre els possibles enfocaments preventius de l’LGTBI-fòbia en l'àmbit laboral.

07/12/2022

La seu de CCOO a Alacant [Av. Salamanca, 33] acollirà la V Escola Sindical LGTBI Ana Meluska Cano els dies 13 i 14 de desembre. Enllaç d'inscripció obligatòria. Les persones inscrites rebran un mail amb l'enllaç a la retransmissió via zoom.

23/09/2022
No, la bisexualidad no es una fase
Día de la Visibilidad Bisexual

Prejuicios de todo tipo siguen persiguiendo a las personas bisexuales y dificultando su visibilización tanto en el entorno laboral como en el conjunto de la sociedad. 

27/07/2022
Campanya assetjaments

Comissions Obreres del País Valencià ha posat en marxa una campanya sobre com actuar tant si es pateix com si es detecta alguna d’aquestes situacions d’abús, discriminación o violència en l’ambit laboral. 

27/06/2022
Manifestació realitzada en València
Perquè foren, som. Perquè som, seran!

CCOO PV s'ha sumat a les reivindicacions i acte de ceebració de l'Orgull 2022 i anima a l'afiliació a acudir a les pròximes manifestacions convocades a tot el País Valencià: 28 de juny, 19.30 hores, pl. de l'Ajuntament d'Elx; 2 de juliol, 19.30 hores, pl. dels Estels d'Alacant; 2 de juliol, 19.30 hores, Parc Benjamí March de La Pobla de Vallbona.

01/06/2022
Jornada 'Vivencias laborales de las personas LGTBI+'
Jornada ‘Vivencias laborales de las personas LGTBI+’

La secretaría confederal de Mujeres, Igualdad y Condiciones de Trabajo de CCOO ha inaugurado el mes del Orgullo con la jornada de sensibilización ‘Vivencias laborales de las personas LGTBI+’, organizada junto con la Escuela  Sindical Juan Muñiz Zapico.

19/05/2022
Imagen de la campaña en redes #StopLGTBIfobia

Con motivo de la celebración del mes del Orgullo LGTBI+  el sindicato ha programadas diversas acciones de sensibilización, formación e información. Además de una campaña en redes sociales y otros actos, en junio está prevista una acción formativa en línea destinada a la afiliación. 

17/05/2022
#FesSortirElsColors

En el Dia Internacional contra l'Homofòbia, Transfòbia i Bifòbia, CCOO denuncia la persistència dels discursos d'odi i reivindica la necessitat de convertir els centres de treball en espais segurs per a les persones LGTBI.

23/02/2022
Diversitat

La Federació d'Educació de CCOO PV condemna enèrgicament l’agressió de diversos alumnes cap al professor de l’IES Alfàbegues de Bétera a l’hora del pati, la setmana passada.

Documentació