Comisiones Obreras del País Valenciano | 23 julio 2024.

01/07/2024
Pancarta de CCOO PV a la manifestació de l'Orgull LGTBI+ a València.
  • CCOO PV participa a les mobilitzacions de l'Orgull LGTBI+ i reivindica educació per a viure i organització per a lluitar pels drets socials i laborals del col·lectiu.

Per la diversitat, pels drets humans, contra les discriminacions i els discursos d'odi, per la igualtat d'oportunitats en els treballs i per una vivència plena en l'àmbit laboral. Aquestes són les reivindicacions que CCOO PV ha tret als carrers durant la celebració de l'Orgull LGTBI+ al País Valencià. El sindicat posa l'accent en la necessitat d'organitzar-se per a lluitar pels drets del col·lectiu. 

25/06/2024
Organitza el teu Orgull: manifestació a València.

El sindicat anima a la seua afiliació a participar de forma conjunta amb la pancarta de CCOO PV en les mobilitzacions del Dia Internacional de l'Orgull LGTBI+ al País Valencià. Una commemoració que continua sent molt necessària per a visibilitzar les discriminacions persistents i per a defensar els seus drets.

13/05/2024
Participantes en la mesa redonda

Durante la mañana del viernes 10 de mayo la UI de CCOO Camp de Morvedre acogió la mesa redonda «Retos de futuro LGTBI+. Lo que es personal es político» en la sede del sindicato en Puerto Sagunto. El acto se enmarcó dentro de los actos conmemorativos contra el  Día Internacional contra la Homofobia, Transfobia y Bifobia, que se celebrará el 17 de mayo.

09/05/2024
Cloti Iborra, Carolina Vidal y Ana García en la inauguración de la VI Escola LGTBI

La VI Escola LGTBI Ana Meluska Cano ha puesto el foco en el trabajo por la igualdad efectiva de las personas LGTBI en el mundo laboral, con especial atención a la actividad llevada a cabo por las entidades comprometidas con en este objetivo en la ciudad de Valencia. También se ha compartido la aportación sindical al desarrollo normativo, al debate y los materiales propios elaborados por CCOO.

17/04/2024
VI Escola Sindical CCOO PV LGTBI 2024
  • Dia 9 de maig. Sala d'actes de Joventut (Campoamor, 91, València).

L'edició d'enguany de l'Escola es realitzarà als locals del Consell de Joventut de València, al carrer Campoamor 91, de València. La VI Escola es dedicarà al treball per la igualtat efectiva i real de les persones LGTBI en el món laboral. Les persones interessades hauran d'omplir el formulari d'inscripció adjunt.

22/09/2023
Fotograma de la película "Second Star of the Right", de Ruth Caudeli.
DÍAS INTERNACIONALES

El 23 de Septiembre CCOO celebra el Día de la Visibilidad Bisexual para denunciar la bifobia, combatir las ideas preconcebidas sobre este colectivo, visibilizar su existencia y reivindicar sus derechos.

14/07/2023
Més de 250 organitzacions s’han adherit al decàleg i a la convocatòria del dia 20 de juliol ‘Pels nostres drets, ni un pas enrere’.
  • 20 de juliol, 19.00 hores, plaça de l’Ajuntament de València.

Organitzacions feministes, ecologistes, animalistes, LGTBI, migrants, en defensa de la cultura, la llengua, els serveis públics, la memòria democràtica, sindicats, fan una crida a la ciutadania perquè isca a votar el 23J amb l’objectiu que no hi haja cap retallada en drets i per les llibertats democràtiques. 

12/07/2023
Alicante con Orgullo.
  • Día 15, 19:00 horas, desde la Plaza de Luceros hasta el final de la Rambla Méndez Núñez.

CCOO PV reclama la aplicación de leyes que amparen los derechos de las personas LGTBI+ para poder hacer frente a las conductas LGTBIfóbicas en la actividad laboral. El sindicato anima a vivir en libertad, también en el trabajo y anima aparticipar en la manifestación de Alacant el próximo sábado, 15 de julio.

26/06/2023
Pancarta de CCOO PV a la manifestació de València

CCOO PV ha participat en les mobilitzacions convocades en defensa dels drets de les persones LGTBI en el marc de la celebració de l'Orgull 2023. A Castelló, la manifestació fon el dia 17 de juny, a la plaça Hort dels Corders. A València, la manifestació del 24 de juny començà a les 19.30 hores a l’Albereda, continuà pel carrer de Colón fins a arribar a la plaça de l’Ajuntament. A Alacant, la manifestació serà el dia 15 de juliol, a les 19.00 hores, des de la plaça dels Estels (Luceros). 

14/06/2023
A la feina amb Orgull. De les lleis a la realitat.
  • 28 de juny, Dia Internacional de l’Orgull LGTBI+

CCOO PV reclama l’aplicació de les lleis que emparen els drets de les persones LGTBI+ per poder fer front als comportaments LGTBI-fòbics en l’activitat laboral. El sindicat encoratja a viure en llibertat, també en la feina i anima a participar en les manifestacions al País Valencià. 

12/04/2023
Presentación del documento, "La LGTBIfobia desde la prevención de riesgos laborales".
PRESENTACIÓN DEL DOCUMENTO “LA LGTBIFOBIA DESDE LA PREVENCIÓN DE RIESGOS LABORALES”
15/12/2022
Escola LGTBI de CCOO PV 'Ana Meluska Cano'

CCOO PV ha celebrat aquest mes a Alacant la V Escola Sindical ‘Ana Meluska Cano’, una edició en la qual s'ha analitzat i debatut sobre els possibles enfocaments preventius de l’LGTBI-fòbia en l'àmbit laboral.

07/12/2022

La seu de CCOO a Alacant [Av. Salamanca, 33] acollirà la V Escola Sindical LGTBI Ana Meluska Cano els dies 13 i 14 de desembre. Enllaç d'inscripció obligatòria. Les persones inscrites rebran un mail amb l'enllaç a la retransmissió via zoom.

23/09/2022
No, la bisexualidad no es una fase
Día de la Visibilidad Bisexual

Prejuicios de todo tipo siguen persiguiendo a las personas bisexuales y dificultando su visibilización tanto en el entorno laboral como en el conjunto de la sociedad. 

Documentació