Comisiones Obreras del País Valenciano | 19 de febrero de 2020

8M 2020
17/02/2020
Imatge d'arxiu de la Comissió de seguiment del pla d'igualtat

El Consell Rector va aprovar en la seua última reunió el I Pla d’igualtat d’À Punt, resultat del treball previ realitzat en la Comissió d'Igualtat en la qual CCOO, juntament amb altres sindicats, ha participat de manera activa.

13/02/2020
Retall cartell
#VivesLliuresUnides

"S’acosta el 8 de març, Dia Internacional de les Dones, i com cada any CCOO PV reafirma el seu compromís amb l’eliminació de totes les formes de violència i discriminació cap a les dones, que persisteixen en els distints àmbits socials i laborals, i manifesta la necessitat permanent d’avançar en el desenvolupament d’un món més just, igualitari i solidari, construint igualtat" Cloti Iborra, secretària de la Dona CCOO PV.

13/02/2020
Fércalcer

Daniel Fernández Calzado és la persona que hi ha darrere de ‘Fércalcer’, nom artístic d’aquest artista i il·lustrador, que ha cedit el dibuix i disseny del cartell amb el qual CCOO PV convoca als actes amb motiu del Dia Internacional de la Dona 2020.

03/02/2020
Conferència de Nazanin Armanian
Conferència

L'acte està previst el pròxim dijous dia 13 de febrer, a les 18.30 hores, en la sala d'actes del Centre de Cultura Contemporània [c/ Sant Ferrán, 4].

10/01/2020
Permisos 2020

L'entrada en vigor del Reial decret llei 6/2019, de mesures urgents per a garantia de la igualtat de tracte i d'oportunitats entre dones i homes, va significar l'aplicació gradual de la regulació continguda en l'article 48 de l'Estatut dels treballadors.

28/11/2019
No ho permetes

Seguint amb la tasca de conscienciació entorn al Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència contra les Dones, des de CCOO PV continuem amb una campanya centrada en una de les violències més específiques del món laboral.

25/11/2019
'Performance' sobre l'assetjament a les dones, a l'assemblea de CCOO PV.
  • 25 de novembre, Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència cap a les Dones

El sindicat ha denunciat l’absència d’una política d’educació per a la igualtat i la insuficiència dels recursos per a prevenció, protecció i atenció a les víctimes. CCOO PV demana el finançament necessari i el desenvolupament de les mesures recollides en el Pacte d’Estat contra la violència de gènere. Davant l’avanç de posicions polítiques negacionistes de la violència masclista, CCOO PV no tolerarà ni un pas enrere en els drets de les dones.

22/11/2019
Fragmento de la obra
Asamblea CCOO PV 25N

La obra prestada para la ocasión al sindicato es un homenaje a las víctimas de la violencia, recoge los nombres registrados durante un año y bordados en las guedejas de una cabellera oscura, la de una mujer que llora lágrimas rojas, que acaban formando un charco.

26/11/2019
CCOO PV a la manifestació de València
#NoHiSiguesCòmplice

El sindicat participà en les diferents mobilitzacions convocades a Alcoi, Alacant, Castelló, Elx i València per a manifestar el seu compromís i repulsa contra tota mena de violència contra les dones.

07/11/2019
Daniel Patiño, Elena Blasco y Alejandra Ortega

En el centenario de la Organización Internacional del Trabajo (OIT) se aprobó el Convenio 190 para la eliminación de cualquier tipo de violencia en el mundo laboral que, de ser asumido por nuestro país, tendría importantes repercusiones en el ordenamiento jurídico y en el ámbito de las empresas.

04/11/2019
Inma Martínez, Cloti Iborra y Ester Calderón en la presentación de l'Escola
XI Escola Dones Sindicalistes 'Marina Caballero'

Los pasados 30 y 31 de octubre, el centro de ecoturismo El teularet acogió la undécima edición de este espacio de encuentro, análisis y formación sindical, organizado por las secretarías de Formación y Dona de CCOO PV, y que en esta ocasión se ha dedicado al tándem ‘Feminismo y clase trabajadora’.

11/10/2019
Discriminación por sexo

La Secretaria Confederal de Mujeres e Igualdad de CCOO, Elena Blasco Martín, celebra esta sentencia pionera que recuerda a las administraciones su deber de garantizar que no se produce en ningún caso discriminación por razón de sexo, y menos aún en relación con la maternidad de las trabajadoras.

08/10/2019
Retall portada del document

La Secretaria de la Dona de la Federació de Serveis a la Ciutadania de CCOO PV ha confeccionat un mapa on es detalla la situació i aporta una dada significativa: quasi una cinquena part del total dels ajuntaments del País Valencià disposen d’un pla d'igualtat.

23/09/2019
Retall portada
#20S Emergència Feminista

El sindicat promogué la participació activa en les mobilitzacions convocades des del moviment feminista a tot l’Estat, i animà a la seua afiliació a sumar-se a les múltiples convocatòries locals arreu del País Valencià, per tal de manifestar un compromís social ferm de repulsa contra tot tipus de violència cap a les dones.

06/09/2019
Els permisos de paternitat augmenten en el primer semestre de l'any.

La Seguretat Social ha tramitat 1.717 processos de prestacions de paternitat més que de maternitat durant el primer semestre de l'any, una tendència que ha anat augmentant des de 2017. CCOO PV considera positiu el canvi de cultura cap a una corresponsabilitat de les cures, però lamenta la menor presència de dones en el mercat laboral.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.