Comisiones Obreras del País Valenciano | 20 julio 2024.

05/07/2024
Lectura del manifest a càrrec d'Ana García, secretària general de CCOO PV.

CCOO PV ha participat en la concentració de condemna dels últims assassinats masclistes, convocada per la Coordinadora Feminista de València. Les entitats denucien que estem en una situació d'emergència feminista i exigeixen polítiques i recursos públics, a més de formació en violència de gènere per part dels cossos i forces de seguretat i de tot el personal del sistema judicial.

27/06/2024
Col·laboracions MDM
#AbaixBloqueigAmuntSororitat
  • Donatius: ES75 2100 1080 6802 0015 9983

El sindicat anima a la seua afiliació a col·laborar aamb  productes afectivo sexuals i menstruals.

06/06/2024
Mi voz, mi decisión, campaña dirigida a la Comisión Europea.

Continúa la campaña promovida por la Iniciativa Ciudadana Europea que exige el acceso al aborto gratuito, seguro y accesible para todas las mujeres residentes en la Unión Europea, a través de una recogida de firmas.

21/03/2024
Conciliación corresponsable.
CORRESPONSABLES

La inauguración y difusión de conciliacioncorresponsable.ccoo.es tiene lugar con motivo del  Día Nacional de la Conciliación y la Corresponsabilidad, que se celebra el 23 de Marzo.

08/03/2024
Cloti Iborra es dirigeix a l'assemblea

València ha acollit una de les assemblees realitzades pel sindicat amb motiu del Dia Internacional de la Dona Treballadora amb el lema ‘Més sindicalisme, més feminisme’. Junt amb les intervencions de la secretària general, Ana García i de la secretària de Dones i Igualtat, Cloti Iborra, l'acte ha reunit en una taula redona dones dirigents de federacions i territoris que han compartit la seua experiència de lideratge sindical

08/03/2024
La secretaria general de CCOO PV, Ana García y la secretaria de la Dona i Igualtat de CCOO PV, Cloti Iborra.
  • 8M: el sindicato presenta su Informe de la situación sociolaboral de las mujeres en el País Valenciano.

La secretaria general de CCOO PV, Ana García, y la responsable de Dona i Igualtat de CCOO PV, Cloti Iborra, han explicado hoy cómo las desigualdades en el mercado laboral valenciano persisten y castigan a las mujeres, a pesar de los avances. “Si siguiéramos apostando por políticas públicas se podría alcanzar esa igualdad real y efectiva, por la que trabajamos cada día”, aseguran. 

06/03/2024
Cloti Iborra

Decimos que somos un sindicato feminista, no solo porque lo digan nuestros Estatutos, sino también porque las mujeres estamos en todos los ámbitos y en todas las estructuras de nuestra organización.

28/02/2024
Mobilitzacions 8M al País Valencià.
  • Assemblees a València, Alacant, Castelló, Elx i Alzira.

CCOO PV i les seues unions intercomarcals han preparat actes i assemblees per commemorar el 8M i reivindicar el feminisme sindical, que lluita pels drets laborals i la millora de les condicions de vida de les dones. El sindicat també participarà en les mobilitzacions convocades a les diferents localitats del País Valencià.

27/02/2024
Cartell assemblea 8M 2024 a València
#FeminismeSindical

El divendres 8 de març, a les 10.30 hores, la sala d'actes de la seu del sindicat a València [pl. Nàpols i Sicília, 5] acollirà una taula redona amb les secretàries generals de CCOO PV dins del marc de l'assemblea commemorativa del Dia Internacional de la Dona a València. 

26/02/2024
#FeminismeSindical

CCOO, com a sindicat feminista, manifesta el seu ferm compromís de continuar lluitant contra la discriminació laboral de les treballadores en qualsevol de les seues formes i negociant propostes que milloren les condicions de vida de les dones.

21/02/2024
Intervenció de Cloti Iborra en la roda de premsa de presentació de l'Informe de bretxa salarial
Informe #BretxaSalarial

CCOO PV denuncia que la discriminació salarial de les dones és resultat d'una desigualtat estructural del mercat de treball. La bretxa al País Valencià se situa en el 20,2 %, un punt més que l'any anterior i 1,8 per damunt de la mitjana estatal.

26/01/2024
D'esquerra a dreta, Ana García, Carolina Vidal, Cloti Iborra i Lidón Calvo
Feminisme i sindicalisme de classe

La seu de Comissions Obreres a Castelló ha acollit l'assemblea ‘Feminisme i sindicalisme de classe’ en la qual s'ha abordat la negociació col·lectiva en els sectors més precaris, altament feminitzats, els èxits aconseguits a través del diàleg social i l'impacte de mesures com els plans d'igualtat.

25/11/2023
València

CCOO PV ha participat activament en les mobilitzacions convocades aquest 25N pels moviments feministes. Milers de persones s’han unit a les marxes per denunciar que la violència contra les dones i xiquetes és una vulneració sistemàtica dels drets humans i no pot tindre cabuda en una societat democràtica.

21/11/2023
Presentación exposición.
EXPOSICIÓN FOTOGRÁFICA

La sede de Comisiones Obreras en Puerto de Sagunto (c/ Trabajo, 18) acoge la exposición fotográfica 'Por una sociedad libre de violencia de género', cedida por el Grupo fotográfico Arse, enmarcada en la programación de actos coordinada por el Ayuntamiento de Sagunto para conmemorar el 25 de Noviembre Día Internacional de la Eliminación de la Violencia contra laMujer.

15/11/2023
guia rapida

Los cuidados son una prioridad sindical para las CCOO por distintos motivos. En CCOO queremos avanzar hacia un sistema que garantice con derechos, servicios y recursos tanto cuidados dignos como empleos dignos.