Comisiones Obreras del País Valenciano | 17 de julio de 2019

CAMPANYA SMI
02/07/2019
No situem els drets lingüístics en cap debat estèril de prioritats entre drets

Cada dret de ciutadania comporta obligacions per a l’Administració i cap dret és excusable per un Govern legitimat democràticament.

28/06/2019
Ferran Garcia, secretari de Cultura i coordinador de la Filmoteca en la presentació.
#FilmotecaCCOOPV

La sala d’actes de la seu del sindicat a València va acollir aquest dijous 27 una nova sessió de la filmoteca programada per la Secretaria de Cultura del sindicat, en col·laboració amb la Federació de Pensionistes de CCOO PV, OXFAM-Intermón i la plataforma Justícia Fiscal.

12/06/2019
Cartell de la campanya Llegir en valencià 2019

La Fundació Bromera per al Foment de la Lectura presenta aquest dimecres a la Sala Rex Natura d’Alzira la campanya la catorzena edició de la campanya 'Llegir en valencià', dedicada enguany a alguns dels espais més singulars del nostre territori amb el lema «Monuments emblemàtics».

30/05/2019
El professor Joan Romero, entre Inma Martínez, secretària de Formació Sindical de CCOO PV i Emèrit Bono, coordinador del Seminari d'Economia, Política i Societat de CCOO PV.

El catedràtic de geografia humana de la Universitat de València, Joan Romero, ha realitzat una radiografia del balafiament i la seua influència en la mala qualitat de les institucions de tots els nivells de govern. Un problema estructural, conseqüència d'un dèficit democràtic i d'un mal disseny institucional. El professor ha participat en el Seminari d'economia, política i societat de CCOO PV.

07/06/2019
Presentació de la projecció i del col·loqui al voltant del documental.
Projecció i col·loqui

La Filmoteca de CCOO PV acollí la projecció del documental ‘Encontres d’exili’, i un col·loqui posterior amb el codirector i les protagonistes. El públic va gaudir d'una obra que pretén fomentar una cultura de pau, de solidaritat, de drets humans, des d'un enfocament de justícia, memòria i reparació.

12/06/2019
Exposició ‘El segle de Marcelino Camacho. El segle del treball i els drets’.
Exposició

La mostra pretén reconéixer la figura de qui fora fundador i primer secretari general de CCOO i la lluita per les llibertats democràtiques. Un exercici de memòria històrica, que recorre tot el segle XX, i apel·la al món del treball i al paper del moviment obrer en la consecució dels drets de ciutadania. L’exposició, que recorrerà diferents localitats del País Valencià, es podrà visitar fins al 20 de juliol, a l'Octubre Centre de Cultura Contemporània (Sant Ferran, 12, València).

30/05/2019
Seminari d'economia, política i societat de CCOO PV.
#SeminariEconomia
  • Dijous 30 de maig, sala d’actes de CCOO PV (pl. Nàpols i Sicília, 5)

El catedràtic de geografia humana i professor de la Universitat de València ha participat a aquest espai de reflexió i debat de CCOO PV, sobre els temes que afecten l’estat del benestar i la democràcia actual, amb la ponència ‘Qualitat institucional i política territorial’.

08/05/2019
Documental
  • Dijous 16 de maig, 18.00 hores, seu de CCOO PV (pl. Nàpols i Sicília, 5, València).
  • Lliurament de premis de la Marató Fotogràfica Vicent Ventura 2019.

CCOO PV ha organitzat una nova sessió de la seua Filmoteca, amb la projecció del documental ‘Leo a la vida’, un homenatge a la pedagoga Leonela Relys, una humil mestra d’escola que va crear un revolucionari mètode d’alfabetització. A l’acte participarà el director, Julio Suárez i membres del voluntariat educatiu. També està previst el lliurament del I Premi de Fotografia 'Vicent Ventura'.

23/04/2019
El secretari general de CCOO PV, Arturo León, lliura el premi a les representants de la Plataforma de suport a la Querella Argentina.

CCOO PV ha lliurat el guardó a la Plataforma de suport a la Querella Argentina/ Acció Ciutadana contra la Impunitat del Franquisme. Un premi que s’atorgarà anualment, a través d’una votació popular, a persones o entitats amb una trajectòria de defensa i millora de les llibertats.

10/04/2019
Cartell del premi
  • Participa en la votació popular fins al 17 d'abril fins a les 17 hores.
  • Acte de lliurament: 23 d’abril, 12 hores, seu CCOO PV [pl. Nàpols i Sicília 5].

Candidatures seleccionades pel jurat que opten al premi mitjançant la votació popular: L'Agència Valenciana de Prevenció i Lluita contra el Frau i la Corrupció; La Plataforma de suport a la Querella Argentina /Acció Ciutadana contra la impunitat del franquisme; Lambda, col·lectiu de lesbianes, gais, transsexuals i bisexuals.

 

 

15/04/2019
Marató fotogràfica.
Una marató d’instantànies
  • Dilluns 15 d’abril, de 10 a 24.00 hores.
  • Temàtica del concurs: Imatges que desmenteixen tòpics, imatges de llibertat.

CCOO PV, la Federació d’Ensenyament de CCOO PV i l’Escola de Persones Adultes Vicent Ventura convoquen conjuntament el 1r premi de fotografia Vicent Ventura, en record del polític i periodista valencià. El concurs està dirigit a l’alumnat i a l’afiliació i serà en format marató.

02/04/2019
La secretària de Formació Sindical de CCOO PV, Inma Martínez, junt al ponent Albert Recio.
SEMINARI ECONOMIA, POLÍTICA I SOCIETAT DE CCOO PV

El doctor en economia i dirigent del moviment veïnal barceloní, Albert Recio, ha explicat els límits de la democràcia formal, tal com la coneguem ara, i les demandes actuals de millorar-la. El professor de la UAB, que ha participat avui al Seminari d’economia, política i societat de CCOO PV també ha aprofundit en les actuacions dels grups de poder empresarial.

29/03/2019
Imatge de 'La pesca'

Dimarts 9 d’abril a les 18 hores, col·loqui amb Toni Ortega Ivars, jurat internacional i fotògraf, i visita explicada a l’exposició, acompanyats dels seus dos autors.

28/03/2019
Detall cartell
Acció global per una Justícia Fiscal
  • Dijous 4 d'abril, a les 19 hores, a la seu de CCOO PV [pl. Nàpols i Sicília, 5]

La Campanya per un Justícia Fiscal, Comissions Obreres PV i Oxfam Intermón, amb la col·laboració de l'Ajuntament de València organitza la projecció del documental guanyador del Goya 2017.

27/03/2019
Seminari de CCOO PV.
  • Dimarts dia 2 d’abril, a les 11.30 hores, sala d’actes de CCOO PV (pl. Nàpols i Sicília, 5).

El doctor en economia i professor de la Universitat Autònoma de Barcelona participarà en la pròxima sessió del Seminari d’Economia, Política i Societat de CCOO PV. L’expert en economia del treball i polítiques sociolaborals impartirà la ponència ‘Democràcia: participació popular versus lobbies i grups de poder’.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.