Comisiones Obreras del País Valenciano | 23 julio 2024.

01/07/2024
Juanjo Adrià, Carles Asensi, Santi Mateu, Juanma Miguel, Manolo Montaner i Julia Arastey
Rutes de la Memòria Obrera II

La Biblioteca Municipal l'Almodí va acollir recentment una nova presentació de la segona edició d'aquest treball editorial de la Fundació d’Estudis i Investigacions Sociolaborals (FEIS). El llibre inclou cinc nous capítols de lluita obrera, i al de Llíria es destaca la memòria col·lectiva al voltant de la fàbrica Rios 1929-1974.

25/06/2024
Intervenció de Manuela Pascual, secretària de Formació Sindical per a l'Ocupació de CCOO PV

El passat dia 20 de juny el Centre Social Polivalent d'Ibi va acollir la presentació d'aquest projecte de memòria obrera desenvolupat per la Fundació d'Estudis i Iniciatives Sociolaborals FEIS. La presentació va tenir nombrosa assistència de públic i presència de descendents directes de les víctimes del tràgic accident laboral ocorregut l’any 1968.

14/06/2024
Rutes de la Memòria Obrera II
  • 20 de juny, a les 19.30 hores, en el Centre Social Polivalent d'Ibi (carrer Dr. Ferran, 5).

Presentació de ‘Rutes de la Memòria Obrera II’ a Ibi (Alacant), localitat protagonista del major accident laboral del franquisme, representatiu de les dures condicions de treball sobre les quals s’estava construint l’incipient desenvolupisme industrial.

04/06/2024
Cartell de l'acte de presentació
Presentació literària

El proper dijous a les 19 hores al centre sindical del Primer de Maig de CCOO PV, tindrà lloc la presentació de l’obra col·lectiva 'El magisterio fusilado. La última lección del maestro republicano', editat per Vinatea. 

29/05/2024
Rutes de la Memòria Obrera II
  • Dimecres 12 de juny a les 10.30 h. Museu Municipal d'Alzira

Comença el cicle de presentacions de la segona edició d'aquest treball editorial de la Fundació d’Estudis i Investigacions Sociolaborals (FEIS).

14/05/2024
Cartell de l'acte de presentació
Presentació de llibres

El proper divendres 24 de maig, a les 19 hores, el Centre Sindical Primer de Maig de CCOO PV acull un debat sobre el paper i possibilitats de l’ensenyament per a la formació d’una ciutadania democràtica.

22/07/2024
Cartell curs preparatori JQCV

L’Oficina de Promoció i d’Ús del Valencià de CCOO PV recorda les dues convocatòries de cursos de valencià previstes enguany. La primera, al setembre, adreçada a les proves de la JQCV, i l’altra al desembre, per a les de la CIEACOVA.

30/04/2024
Rutes de memòria obrera II
  • Presentació del segon volum del projecte 'Rutes de la memòria obrera'
  • Dijous 2 de maig, a les 19.30 hores, Fira del Llibre de València. Espai Fuente Primavera.

Presentació a València del llibre 'Rutes de la memòria obrera II', un projecte que recupera i divulga la trajectòria dels moviments col·lectius i de persones que van participar en la lluita pels seus drets laborals i per la llibertat. Amb la participació del president de la FEIS, Pere Beneyto; la catedràtica d'història, Dolores Sánchez; l'exsecretari general de CCOO, Antonio Gutiérrez; el catedràtic d'història, Ismael Saz i la secretària general de CCOO PV, Ana García.

29/04/2024
Pancarta pròpia de les CCOO PV
  • CCOO PV participa en la manifestació commemorativa del 25 d'Abril

El dissabte 27 d'abril a les 18 hores, amb motiu del 25 d'abril de 2024, es realitzà a València una manifestació per commemorar un dels dies més assenyalats per al poble valencià.

26/04/2024
Candidatures premiades amb la secretària general i el secretari de Cultura de CCOO PV

La CS de les CCOO PV lliurà el Premi 25 d’Abril a les Llibertats 2024 a la família de Guillem Agulló, en un emotiu acte que tingué la presència d’una representació d’entitats properes com ara Acció Cultural del País Valencià, TIRANT, CADME, la Societat Coral el Micalet, Ca Revolta, i dels grups municipals de Compromís. Esquerra Unida i PSPV.

10/04/2024
Premi 25 Abril per les llibertats

CCOO PV lliura el Premi 25 d’Abril a les llibertats, un guardó que s’atorga a una persona o entitat que s’haja distingit per promoure la defensa de les llibertats de la ciutadania. A partir del dia 9, i fins al 21 d’abril, les tres candidates se sotmeten a votació popular a través d’aquest enllaç web. 

10/04/2024
Presentació del llibre el dia 16 d'abril, al Centre Sindical Primer de Maig.

‘Rafael Pérez Contel. La pasión por la enseñanza del arte’. Presentació martes, 16 abril, 19 h, Centre Sindical Primer de Maig (Serrans, 13, València).

10/04/2024
Intervenció d'Ana García, secretària general de CCOO PV.
  • CCOO PV participarà en l'acte per un Memorial digne, el dia 14 d'abril, en el mur d’afusellament del Terrer de Paterna.

La secretària general de CCOO PV, Ana García, ha intervingut hui en la presentació de la Comissió Cívica per la Memòria, la Dignitat i els Valors Constitucionals.

28/03/2024
-NOS! Llengua i País, organitzacions pel valencià

La confluència -NOS! Llengua i País dona suport a les Trobades d’Escoles en Valencià, a la manifestació del 27 d’abril, a les accions previstes per la Plataforma per l’Ensenyament Públic i a qualsevol altra que defense i fomente el valencià. 

26/03/2024
Premi 25 Abril per les llibertats
  • El termini per presentar les candidatures: 27 de març fins el 9 d’abril.

El guardó instaurat per CCOO PV s’atorga a una persona o entitat distingida per promoure la defensa de les llibertats de la ciutadania, especialment de la classe treballadora. L’afiliació i les organitzacions de CCOO PV poden presentar les candidatures, que seran seleccionades per un jurat i sotmeses a votació popular.