Comisiones Obreras del País Valenciano | 16 de diciembre de 2019

Defensa la teua postura
10/11/2019
Sergi Andrés Camañes

CCOO PV lamenta la defunció de Sergi Andrés Camañes, sindicalista de la Federació de Construcció i Serveis a Comarques del Nord. Una persona molt compromesa amb la defensa dels drets dels treballadors i de les treballadores.

02/10/2019
Limpieza.

CCOO de Construcció i Serveis de País Valencià organitza a Castelló una assemblea amb delegats i delegades de les empreses de neteja d'edificis i locals de la província.

30/08/2019
La desinversión en prevenvión de riesgos laborales tiene costes inasumibles: vidas

CCOO de Construcció i Serveis PV insisteix de nou en la importància de la prevenció de riscos laborals, i de la necessitat d'actualitzar les mesures de seguretat en el treball i denunciar els incompliments de la normativa.

22/08/2019
Hospital Provincial
Consorci Hospitalari Castelló

En opinió del sindicat, el mètode que s'està utilitzant per a regular la plantilla (amortitzar places de personal funcionari per a crear llocs de personal laboral) incompleix la Llei de Funció Pública i, per tant, és susceptible de ser resolta en els tribunals.

15/07/2019
MBHA
  • CCOO Industria PV presentará recurso ante lo que considera una criminalización de la defensa de los derechos laborales

Los hechos juzgados se remontan al año 2009 y vienen motivados por una serie de concentraciones ante la sede de la empresa, ante la puesta en marcha de un ERE de extinción.

25/06/2019
Javier Delgado.
  • Article d'opinió de Javier Delgado, de CCOO Comarques del Nord.

En una nota elaborada pel Gabinet Econòmic de CCOO es planteja, de forma contundent, com el sector empresarial està redoblant l'ofensiva contra el control de la jornada de treball a partir d'informes de part i de dubtosa fiabilitat.

19/06/2019
Levante de Castelló

El sindicat censura la falta d'informació sobre els acomiadaments en el diari Levante de Castelló i Superdeporte a València. Així mateix, critica que l'empresa no informe formalment del tancament del centre de treball, que afectarà la totalitat de la plantilla amb acomiadaments o trasllats. Per a CCOO, les normes laborals estan per a complir-les i exigeix transparència i temps per a poder acompanyar les persones afectades.

19/06/2019
Diputación de Castellón.

CCOO quiere aclarar el contenido de la noticia publicada el pasado fin de semana en el periódico Levante de Castellón, en la que se señala al sindicato como beneficiario de un trato de favor por parte del PP en la Diputación Provincial, con la firma de un nuevo pacto sindical.

07/06/2019
Centro Penitenciario

Un médico y cinco enfermeros para atender a 680 internos las 24 horas del día, los 365 días del año. La merma progresiva de personal conforma una situación de emergencia sanitaria

05/04/2019
Asamblea de trabajadores y trabajadoras de Marie Claire

CCOO de industria del País Valenciano ha querido contrastar en una asamblea de trabajadores y trabajadoras de la empresa el respaldo, a la aceptación del ERE que afectará a 82 personas del centro de Villafranca y a 18 en Borriol.

10/01/2019

El sindicato ha desmentido la información aparecida en diferentes medios de Castellón, sobre una reunión entre representantes del colectivo de la policía local de Comisiones Obreras y otros sindicatos con presencia en el Ayuntamiento de Castelló, y el partido político VOX.

10/12/2018
Decidim en Valencià
  • El lema, Decidim valencià!, centra la reivindicació en els drets lingüístics dels valencianoparlants
  • La diada se celebrarà el 15 de desembre i omplirà la Plaça Major de Castelló de la Plana de música i cultura
26/11/2018
València
#VidesNOXifres

Aquest diumenge el moviment feminista valencià va convocar la ciutadania a prendre les places amb motiu del 25N, Dia Internacional contra la Violència cap a les Dones. Milers de persones, col·lectius, organitzacions socials, plataformes, entitats, partits i sindicats participaren en les manifestacions convocades al llarg del País Valencià per mostrar el dol de tot un poble per les dones i criatures assassinades.

20/11/2018
Retall cartell

La Secretaria de Cultura de CCOO PV organitza una ponència col·loqui que coincideix amb la inauguració de l’exposició ‘Pedrolo, més enllà dels límits’, dins de la celebració del centenari amb motiu de l’any Pedrolo.

19/11/2018
Solidaridad con el personal de IIPP Huelva
  • Cinco enfermeras y un médico sufrieron un envenenamiento

CCOO muestra su estupor ante la falta de respeto de la Administración al personal de Instituciones Penitenciaria

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.