Comisiones Obreras del País Valenciano | 26 febrero 2024.

23/02/2024
Imagen: web Magic Word.
  • Incertidumbre sobre las causas alegadas por los dos grupos empresariales en las negociaciones para acometer un ERE en estos momentos.

CCOO lamenta que las negociaciones del Expediente de Regulación de Empleo planteado por el Grupo Fuertes y Magic Costa Blanca, los dos grupos empresariales que en noviembre de 2023 compraron el complejo hotelero y residencial Marina d 'Or de Oropesa del Mar, sigan generando incertidumbre a corto y medio plazo en el final del periodo de consultas. 

09/02/2024
.

La notícia de l'oferta en ferm per a continuar amb l'activitat industrial en la població de la comarca dels Ports va ser realitzada per l'administrador concursal als representants dels treballadors i de les treballadores.

26/01/2024
De izquierda a derecha, Ana García, Carolina Vidal, Cloti Iborra y Lidón calvo
Feminismo y sindicalismo de clase

La sede de Comisiones Obreras en Castellón ha acogido la asamblea ‘Feminismo y sindicalismo de clase’ en la que se ha abordado la negociación colectiva en los sectores más precarios, altamente feminizados, los logros conseguidos a través del diálogo social y el impacto de medidas como los planes de igualdad.

18/01/2024
Assemblea a Castelló.

El dijous 25 de gener, a les 12.00 hores, en la sala d'actes de CCOO Castelló (Plaça de les Aules, 6) se celebra una assemblea sobre la confluència del feminisme i el sindicalisme de classe

01/12/2023
Manifestación en Castellón por un convenio justo del azulejo.

La pérdida del poder adquisitivo, los recortes y adaptaciones a la baja no pueden ser la tónica de un convenio que afecta a más de 14000 personas en la provincia de Castellón. CCOO Hàbitat PV ha celebrado hoy una asamblea de representantes en la sede de CCOO en Castellón, seguida de una manifestación por el centro de Castellón. 

24/11/2023
Intervenció del secretari general de CCOO Comarques del Nord, Albert Fernández

El 23 de novembre la seu del sindicat a Castelló va acollir els actes programats per CCOO Comarques del Nord amb motiu del Dia per a l'Eliminació de la Violència contra les Dones, amb el lema ‘Vamos a contarlo’: Després de l'assemblea #25N va tindre lloc una concentració i es va realitzar la performance ‘Sin miedo’.

29/09/2023
Cartell de la concentració amb motiu de la JMTD

La UI de CCOO PV a les Comarques del Nord ha convocat una concentració emmarcada en la celebració de la Jornada Mundial pel Treball Decent 2023. Divendres dia 6 d’octubre, a les 12 hores, davant de la seu sindical [Plaça de les Aules, número 6, Castelló].

13/09/2023
Producción azulejera
Conveni del taulell

Delegats i delegades sindicals de Comissions Obreres han sigut convocats per a aquest divendres 15, en la seu de CCOO Castelló, per a decidir estratègies de cara a la negociació del Conveni col·lectiu.

28/06/2023
Assemblea Joves CCOO PV
  • Avinguda de Vicent Sos Baynat, s/n, Castelló.

"Ens veiem el pròxim dijous dia 6 de juliol a les 18 hores per a parlar sobre tot allò que ens afecta a les persones joves treballadores. Participa en l'assemblea oberta al saló de Graus de la Facultat de Ciències Humanes i Socials de la Universistat Jaume I de Castelló. Volem saber què et preocupa i què penses sobre l'ocupació, la salut mental, l'habitatge, etc." Rocío Pascual, secretària Joventut i Noves Realitats del Treball CCOO PV.

27/06/2023
Asamblea delegados/as industria siderometalúrgica de Castellón ratificación preacuerdo convenio
  • La asamblea ratifica el preacuerdo alcanzado en el convenio de la industria siderometalúrgica de Castellón

La huelga del metal prevista para el 27 de junio quedó desconvocada tras ser ratificado por mayoría absoluta el preacuerdo de convenio en la asamblea celebrada este lunes 26. 

22/05/2023
Indústria del metall

El pròxim dia 25 de maig, CCOO Indústria ha convocat al seu actiu sindical per a preparar les accions a realitzar davant la negativa de la patronal a aplicar l’AENC (Acord per a l'ocupació i la negociació col·lectiva).

18/05/2023
'No más silicosis, no más cáncer laboral'

CCOO del Hábitat PV ha presentado en Castellón la campaña para la prevención de las enfermedades profesionales derivadas de la exposición al polvo de Sílice Cristalina Respirable (SCR), como son la silicosis, la neumoconiosis y el cáncer.

04/04/2023
Mobilitzacions en defensa d'un Conveni provincial digne per al sector de la neteja

CCOO de l’Hàbitat PV ha sigut l'únic sindicat signant del Conveni col•lectiu de neteja d'edificis i locals de la província de Castelló, que preveu un increment global de 30,5 %, millores socials i mecanismes per a combatre la parcialitat en el sector i així disminuir la precarietat.

27/03/2023
Imatge d'arxiu incendi forestal

Davant l'incendi de Villanueva de Viver, el sindicat considera inajornable deixar de costat els interessos partidistes i millorar la prestació d'un servei públic indispensable per a la ciutadania valenciana.

28/02/2023
Mobilitzacions en defensa d'un Conveni provincial digne per al sector de la neteja

CCOO de l'Hàbitat PV a Castelló ha realitzat una assemblea de delegades i delegats del sector de neteja en la qual s'ha ratificat per unanimitat l'acord que inclou un augment del 30,5 % de 2023 a 2028 i diverses millores socials per a més de 8.000 persones.