Comisiones Obreras del País Valenciano | 23 julio 2024.

27/06/2024
Col·laboracions MDM
#AbaixBloqueigAmuntSororitat
  • Donatius: ES75 2100 1080 6802 0015 9983

El sindicat anima a la seua afiliació a col·laborar aamb  productes afectivo sexuals i menstruals.

24/04/2024
El secretario general de CCOO, Unai Sordo, en la asamblea de Castellón.
  • El secretario general de CCOO ha participado hoy en la asamblea del Primero de Mayo en Castellón, junto a la secretaria general de CCOO PV, Ana García y el secretario general de CCOO Comarques del Nord, Albert Fernández.

El secretario general de CCOO ha exigido valentía al Gobierno a la hora de legislar y para recuperar la agenda sociolaboral y económica, puesto que están en juego los fundamentos de la competitividad de la nuestra economía para el futuro, “que no pueden basarse en bajos salarios ni en precariedad laboral”. 

12/04/2024
Signatura del Conveni

“Després d'un llarg i intens camí de negociació, els agents socials han oficialitzat la signatura del Conveni del taulell, amb increments amb efecte retroactiu i una reducció de la jornada anual màxima”, Jordi Riera, CCOO Hàbitat PV

05/04/2024
Taula de l'assemblea

La majoria dels delegats i de les delegades de CCOO han donant el vistiplau al principi d'acord per a la signatura del Conveni del taulell, que estarà vigent fins a desembre de 2024 i que inclou increments amb efectes retroactius i una reducció de la jornada anual màxima.

28/03/2024
Movilización ante la feria Cevisama, el pasado febrero.
  • CCOO Hàbitat PV convocará una asamblea el próximo 5 de abril en Castellón para evaluar y someterlo a votación con los delegados y delegadas del sector.

Tras las negociaciones de ayer, los sindicatos y la patronal ASCER alcanzan un principio de acuerdo que contempla mejoras retributivas, en jornada y en permisos. CCOO espera que en 2025 se puedan conquistar más derechos y mejoras salariales para los trabajadores y trabajadoras.

18/03/2024
Huelga en el sector del Azulejo 5 y 9 de Abril

CCOO i UGT convoquen dos dies de vaga i insten a la patronal ASCER a seure’s a negociar per a desbloquejar el Conveni col·lectiu.

28/02/2024
Vaga taulell.

Després de la concentració d'ahir en Cevisama i la posterior reunió amb la patronal ASCER en la qual no es va arribar a cap acord, la vaga ha sigut secundada massivament pels treballadors i les treballadores. Per a CCOO, això reforça els plantejaments exigits en la taula de negociació, per la qual cosa fa una crida a continuar amb la protesta l'1 de març per desbloquejar la negociació del Conveni.

27/02/2024
Mobilització sector del taulell.

Concentració a les portes de Fira València per reclamar increments salarials i millors condicions de treball per a un sector que afecta més de 14.000 persones a la província de Castelló. Fruit de la pressió, la patronal ASCER ha convocat la comissió negociadora per a aquesta vesprada. Amb independència del resultat, els sindicats mantenen la vaga de demà.

23/02/2024
Imatge: web Magic Word.
  • Incertesa sobre les causes al•legades pels dos grups empresarials en les negociacions per a escometre un ERO en aquests moments.

CCOO lamenta que les negociacions de l'expedient de regulació d'ocupació plantejada pel grup Fuertes i Magic Costa Blanca, els dos grups empresarials que al novembre de 2023 van comprar el complex hoteler i residencial Marina d'Or d'Orpesa, continuen generant incertesa a curt i mitjà termini en el final del període de consultes.

09/02/2024
.

La notícia de l'oferta en ferm per a continuar amb l'activitat industrial en la població de la comarca dels Ports va ser realitzada per l'administrador concursal als representants dels treballadors i de les treballadores.

26/01/2024
D'esquerra a dreta, Ana García, Carolina Vidal, Cloti Iborra i Lidón Calvo
Feminisme i sindicalisme de classe

La seu de Comissions Obreres a Castelló ha acollit l'assemblea ‘Feminisme i sindicalisme de classe’ en la qual s'ha abordat la negociació col·lectiva en els sectors més precaris, altament feminitzats, els èxits aconseguits a través del diàleg social i l'impacte de mesures com els plans d'igualtat.

18/01/2024
Assemblea a Castelló.

El dijous 25 de gener, a les 12.00 hores, en la sala d'actes de CCOO Castelló (Plaça de les Aules, 6) se celebra una assemblea sobre la confluència del feminisme i el sindicalisme de classe

01/12/2023
Manifestación en Castellón por un convenio justo del azulejo.

La pérdida del poder adquisitivo, los recortes y adaptaciones a la baja no pueden ser la tónica de un convenio que afecta a más de 14000 personas en la provincia de Castellón. CCOO Hàbitat PV ha celebrado hoy una asamblea de representantes en la sede de CCOO en Castellón, seguida de una manifestación por el centro de Castellón. 

24/11/2023
Intervenció del secretari general de CCOO Comarques del Nord, Albert Fernández

El 23 de novembre la seu del sindicat a Castelló va acollir els actes programats per CCOO Comarques del Nord amb motiu del Dia per a l'Eliminació de la Violència contra les Dones, amb el lema ‘Vamos a contarlo’: Després de l'assemblea #25N va tindre lloc una concentració i es va realitzar la performance ‘Sin miedo’.

29/09/2023
Cartell de la concentració amb motiu de la JMTD

La UI de CCOO PV a les Comarques del Nord ha convocat una concentració emmarcada en la celebració de la Jornada Mundial pel Treball Decent 2023. Divendres dia 6 d’octubre, a les 12 hores, davant de la seu sindical [Plaça de les Aules, número 6, Castelló].