Comisiones Obreras del País Valenciano | 25 de octubre de 2020

06/10/2020
Intervenció del secretari general de CCOO PV, Arturo León.

CCOO PV valora la voluntat de les parts i reclama dotació econòmica suficient, i projectes rigorosos que permeten finançar la transformació del nostre model productiu.

25/08/2020
Manuel Martínez, de CCOO Comarques del Nord.

Un article de Manuel Martínez, de CCOO Comarques del Nord, que publica El Periódico Mediterrani de Castelló. Una denúncia de les condicions de vida i treball de les persones joves, on destaca que tan sols el 19% de la població menor de 30 anys ha aconseguit emancipar-se al País Valencià.

08/06/2020
Trabajador del sector azulejero herido grave en Vilafamés en Castellón

El trabajador sufrió el aplastamiento de una mano cuando trabajaba con una prensa en una fábrica de azulejos situada en la localidad de Vilafamés

02/06/2020
Façana del centre de producció de MBHA en Vila-real

La justícia obliga a l'empresa Molls i Ballestes Hispà-Alemanya de Villareal a readmetre o indemnitzar amb 300.000 euros als tres membres del comité d’empresa i delegats de CCOO que va acomiadar de manera improcedent. La sentència penalitza l'aplicació irregular d'un codi de conducta que va ser modificat ex professo per a acomiadar-los, i aniquilar la representació de CCOO, únic sindicat existent en l'empresa, a través d'un ERE d'extinció.

25/02/2020
Asamblea del sector de limpieza de edificios y locales
Celebrada ayer en los locales de CCOO en Castelló

Convocada por el Sindicato Intercomarcal de Construcción y Servicios para informar sobre la negociación colectiva y los actos del 8 de marzo

17/02/2020
Moment de l'Assemblea

Més de 150 delegats i delegades de CCOO en el sector del taulell es van reunir per conéixer la situació actual del Conveni col·lectiu, tractar temes de salut laboral i instar la patronal a establir coeficients reductors per a l'edat de jubilació per al sector.

12/02/2020
Manel Nieto i Albert Fernández.

L'acabat de triar màxim dirigent de la UI CCOO Comarques del Nord, s'ha compromés a continuar representant el sindicat en l'extern i, en l'àmbit intern, a treballar conjuntament amb les organitzacions federals, mostrant la seua disposició al diàleg.

06/02/2020
Manel Nieto

El hasta ahora secretario general de Comarques del Nord se incorpora al equipo de confianza de Arturo León para reforzar el área de relaciones institucionales y será sustituido por Albert Fernández, actual responsable de Acción Sindical, Empleo y Salud Laboral de la Unión Intercomarcal.

14/01/2020

La proposta preveu una reducció d'una hora al dia durant 3 mesos, fins a preveure un màxim per persona de 60 hores; i impulsar una declaració dirigida a les administracions públiques, perquè aporte mesures excepcionals d'ajuda a la fàbrica de Marie Claire alineats, en la lluita contra els efectes del canvi climàtic, la desindustrialització de la zona i la despoblació.

27/12/2019
Signatura conveni metall Castelló.

Malgrat haver aconseguit un principi d'acord en el Tribunal d'Arbitratge Laboral per a resoldre el conflicte del conveni del metall de Castelló, no ha sigut fins a vespres les vacances de Nadal, quan s'ha procedit a la signatura del text definitiu.

10/11/2019
Sergi Andrés Camañes

CCOO PV lamenta la defunció de Sergi Andrés Camañes, sindicalista de la Federació de Construcció i Serveis a Comarques del Nord. Una persona molt compromesa amb la defensa dels drets dels treballadors i de les treballadores.

02/10/2019
Limpieza.

CCOO de Construcció i Serveis de País Valencià organitza a Castelló una assemblea amb delegats i delegades de les empreses de neteja d'edificis i locals de la província.

30/08/2019
La desinversión en prevenvión de riesgos laborales tiene costes inasumibles: vidas

CCOO de Construcció i Serveis PV insisteix de nou en la importància de la prevenció de riscos laborals, i de la necessitat d'actualitzar les mesures de seguretat en el treball i denunciar els incompliments de la normativa.

22/08/2019
Hospital Provincial
Consorci Hospitalari Castelló

En opinió del sindicat, el mètode que s'està utilitzant per a regular la plantilla (amortitzar places de personal funcionari per a crear llocs de personal laboral) incompleix la Llei de Funció Pública i, per tant, és susceptible de ser resolta en els tribunals.

15/07/2019
MBHA
  • CCOO Industria PV presentará recurso ante lo que considera una criminalización de la defensa de los derechos laborales

Los hechos juzgados se remontan al año 2009 y vienen motivados por una serie de concentraciones ante la sede de la empresa, ante la puesta en marcha de un ERE de extinción.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.