Comisiones Obreras del País Valenciano | 23 julio 2024.

La quota d'afiliació a CCOO és deduïble en la declaració de la renda

  Les persones afiliades a CCOO poden deduir l'import de la seua quota en la declaració de la renda, segons recull la Llei de l'IRPF. Aquesta deducció pot suposar un estalvi en la quota entre el 20 i el 35 %, segons els casos.

  18/01/2022.
  La quota d'afiliació a CCOO és deduïble en la declaració de la renda.

  La quota d'afiliació a CCOO és deduïble en la declaració de la renda.

  La quota d'afiliació a CCOO és una despesa que pots deduir quan realitzes la teua declaració anual de la renda. Aquest import no apareix en l'esborrany d'Hisenda en compliment de la Llei de protecció de dades, per la qual cosa hauràs de posar la quantitat que has pagat per la quota sindical en l'espai reservat a quotes satisfetes a sindicats.

  No és necessari aportar cap documentació acreditativa, llevat que Hisenda la sol·licitara amb posterioritat. Si es donara aquesta circumstància, el justificant de pagament són els mateixos rebuts bancaris o de nòmina que ja tens. Per a més informació pots dirigir-te al sindicat.

  Si vols disposar del certificat de l'import de les quotes satisfetes a CCOO durant l’any 2021, i no l’has rebut, pots obtindre’l per aquestes dues vies (indicant el teu NIF sense lletra):

  1.- Sol·licitar que te l’envien per correu electrònic a info@uar.ccoo.es

  2.- Entrar en la teua àrea personal d'afiliació i descarregar-te’l accedint a: https://ssl.ccoo.es/Afiliacion

  Si no recordes la clau d'accés o no la tens, en la mateixa pàgina la pots sol·licitar indicant la teua data de naixement, NIF (sense lletra) i correu electrònic perquè t'envien la contrasenya. Aquest procés és immediat.

  Consulta uns altres avantatges en: https://afiliate.ccoo.es/afiliate/afiliate.htm