Comisiones Obreras del País Valenciano | 20 julio 2024.

03/05/2024
Reunió representants de CCOO PV i del PSPV.

Delegacions de totes dues organitzacions han mantingut una trobada per a analitzar l'evolució socioeconòmica del País Valencià i han coincidit a valorar el perillós retrocés de les últimes lleis del Govern de Carlos Mazón.

17/11/2023
Representants signants de la Declaració.

CCOO PV, com a integrant de la Plataforma, ha ratificat el seu compromís per a continuar reclamant un canvi de model de finançament, la condonació del deute fruit de l'infrafinançament i inversions executades segons el pes poblacional.

10/10/2023
Ana García y Carlos Mazón.

Ana García y Carlos Mazón se han comprometido a abordar, en el marco de la concertación, materias prioritarias para la ciudadanía valenciana como los fondos europeos o los Presupuestos autonómicos.

10/07/2023
Reunió amb les persones que encapçalen la candidatura de Compromis-Sumar per València

En la reunió mantinguda amb les persones que encapçalen la candidatura de Compromis-Sumar per València, totes dues organitzacions han coincidit que en les pròximes eleccions ens hi va el model social, per la qual cosa és important promoure la participació de la classe treballadora.

31/05/2023
Portada document

El sindicat valora aquelles mesures que han permés un avanç en les condicions de vida de la classe treballadora i insta al PP a mantindre el diàleg social com a eina per a consensuar les polítiques públiques.

24/04/2023
Reunió amb Compromís

El sindicat ha presentat a la coalició valenciana les propostes que ha realitzat de cara a les pròximes eleccions, entre les quals hi ha hagut importants sinergies. Ana García ha destacat la gran feina realitzada a través del diàleg social en matèria de serveis socials.

21/04/2023
Héctor Illueca, Ana García i Rosa Pérez

Ana García, secretària general de CCOO PV, manifesta que hi ha hagut sintonia en els tres principals eixos abordats en la reunió: un model productiu sostenible, generador de treball decent; l'aposta per un sistema de finançament just, associat a una reforma fiscal; i la importància del diàleg social com a eina de transformació. 

19/04/2023
Carlos Mazón y Ana García.

La secretaria general del sindicato, Ana García, se ha reunido con el candidato del Partido Popular a la Generalitat Valenciana, Carlos Mazón, para presentar el documento de 61 propuestas políticas para las próximas elecciones.

19/04/2023
Ambdues organitzacions han coincidit en la necessitat de continuar impulsant, a través d'un reforç del diàleg social, polítiques que possibiliten un canvi de model productiu.

Ambdues organitzacions han coincidit en la necessitat de continuar impulsant, a través d'un reforç del diàleg social, polítiques que possibiliten un canvi de model productiu, que permeta la creació d'ocupació de qualitat, i que protegisquen a les persones més vulnerables.

19/08/2022
Palau de la Generalitat.

El president de la Generalitat, juntament amb els conselleres d'Hisenda i d'Economia, ha mantingut una trobada amb els agents socials per veure com complementar el Pla estatal de mesures de sostenibilitat econòmica. CCOO PV ha proposat ajudes autonòmiques per a les persones treballadores amb baixos salaris o prestacions insuficients que els permeten afrontar l’increment de preus.

26/01/2022
Finançament just

La secretària general de CCOO PV considera que la reforma del sistema ha de garantir l'equitat i la suficiència de recursos per a totes les autonomies.

21/01/2022
Submesa servicios sociales

Continuen els treballs de la Submesa de Serveis Socials, emmarcada en la Mesa de Recuperació Social que presideix la vicepresidenta Mónica Oltra. Un àmbit que té per objectiu el diàleg social entre els sindicats més representatius, patronal i Consell, per a abordar els principals reptes en matèria de sanitat, educació, polítiques d'habitatge i serveis socials.

14/09/2021
Mesa Diàleg Social.

Ana García Alcolea, secretària general de CCOO PV, ha demanat al Consell que faça un pas més decidit i, una vegada atés el més urgent de la pandèmia, desenvolupe les mesures de l’‘Alcem-nos’ dirigides a canviar el teixit productiu del País Valencià.

13/09/2021
CCOO PV participa en la Mesa de Recuperació Social.

El sindicat assisteix a la Mesa de Recuperació Social per a avaluar les mesures en sanitat, educació, serveis socials, igualtat i habitatge. Per a CCOO PV, la pandèmia ha reafirmat la necessitat de reforçar el sistema sanitari públic i l'enfortiment de la xarxa de serveis socials, així com mesures de conciliació i corresponsabilitat per a atallar la bretxa de gènere en el mercat laboral.

06/09/2021
Mesa d'Economia.

CCOO PV assisteix a la Mesa d'Economia amb l'objectiu d'avaluar les diferents propostes de l'acord social ‘Alcem-nos’ i el full de ruta per a la recuperació econòmica del País Valencià. El sindicat defensa un sector industrial sostenible i que genere d'ocupació estable i de qualitat, d'alt valor afegit i innovador.