Comissions Obreres del País Valencià

Comissions Obreres del País Valencià
Fes click per accedir-hi
Representants de les entitats, avui, a la Ciutat de la Justícia de València.

Entitats socials, sindicals i polítiques valencianes convoquen una concentració contra la corrupció

  • Diumenge, dia 7, a les 18h, a la plaça de l'Ajuntament de València.
04.02.2016.

Diferents plataformes de la societat civil valenciana, entre les quals es troba CCOO PV, convoquen a la ciutadania a participar en la mobilització 'El poble valencià contra la corrupció'. Les entitats exigeixen justícia i la depuració de tots els casos de corrupció al País Valencià.

50 aniversari.

Comencen els actes amb motiu del 50 aniversari de CCOO PV

02.02.2016.

El pròxim dimarts 16 de febrer, a les 18.30h, a la seu de CCOO PV a València [ plaça de Nàpols i Sicília 5] arrancarà el calendari d'actes commemoratius per recordar els 50 anys de lluita de les Comissions Obreres del País Valencià.

Logro sindical para el personal de jardinería.

CCOO consigue la jornada continua en la contrata de jardinería del Ayuntamiento de Alicante

05.02.2016.

Tras años de reivindicaciones, CCOO de Construcción y Servicios de País Valencià consigue que se implante jornada continua durante todo el año para los trabajadores y trabajadoras de la plantilla de jardinería de la contrata municipal del Ayuntamiento de Alicante.

Calendario de actos organizados por la Campaña NoAlTTIP en Valencia

  • Martes 2: El TTIP a debate
  • Sábado 6: I Encuentro de las Campañas No al TTIP del País Valenciano
29.01.2016.
Campaña NOalTTIP Valencia

Todos los actos son de entrada libre limitada al aforo de la sala, en el caso del I Encuentro, se requiere inscripción previa on-line.

Enero arroja un saldo de 13.197 contratos menos y 6.931 desempleados más

02.02.2016.
Imagen del portal del Servef

Comisiones Obreras del País Valenciano reitera la urgencia de introducir elementos de cambio en las políticas de empleo que permitan "invertir la tendencia de precariedad como toda respuesta".

CCOO PV disposa d'una consultoria per a atendre les qüestions laborals del col•lectiu LGTBI

  • Acció LGTBI de CCOO PV vol introduir en la negociació col•lectiva l'aplicació del Protocol davant de l'assetjament, que ajudarà a atallar les situacions d'abús als treballadors i a les treballadores LGTBI.
01.02.2016.
Reunió del grup d'Acció LGTBI el passat 25 de gener.

El grup Acció LGTBI de CCOO PV arranca 2016 amb un espai permanent d'atenció personalitzada per a atendre els assumptes laborals propis del col•lectiu. El sindicat seguirà treballant per uns centres de treball més inclusius i lliures de LGTBIfòbia.

La asamblea de azulejeros da un sí condicionado al preacuerdo con ASCER

01.02.2016.
Asamblea de representantes de CCOO en el sector azulejero

La asamblea de delegados y delegadas de CCOO ratifica el preacuerdo alcanzado con ASCER en un ajustado 54% a favor, recordando así que las reivindicaciones siguen presentes para futuras negociaciones.

CCOO cuestiona el rigor científico del estudio epidemiológico sobre cáncer en La Fe

29.01.2016.
Detalle de la fachada del hospital La Fe

CCOO considera necesaria una revisión de dicho estudio elaborado por un equipo de investigación acreditado e independiente del Servicio de Prevención del centro hospitalario, ya que presenta sesgos que cuestionan su rigor científico.

Greu risc de que vaixells espanyols es facen servir per violar DDHH en Iemen

  • Quasi 6.000 morts relacionades amb la intervenció militar d"Aràbia Saudita en Iemen.
  • Més de 28.000 persones ferides, 2,5 milions de persones desplaçades internes
  • Vaixells espanyols per violar drets humans en Iemen? No en el nostre nom
28.01.2016.
Fragata Avante 2200 patrol Fuente: www.navantia.es

Amnistia Internacional denúncia que l'empresa espanyola Navantia esta prop de tancar un contracte per la venda de cinc corbetes a Aràbia Saudita, malgrat el risc que es puguen utilitzar per cometre greus violacions del dret internacional.

Propuestas de CCOO PV sobre innovación.

Posicionamiento y propuestas de CCOO PV respecto a la innovación

05.02.2016.

CCOO PV valora la iniciativa que por parte del Govern valencià ha supuesto la creación del Consell Valencià de la Innovació como germen de la futura Agència Valenciana de la Innovació.

CCOO PV organitza dues modalitats de cursos de valencià (presencial i teleformació).

Aprén valencià amb els cursos de CCOO PV

  • A València, cursos presencials dels nivells elemental, mitjà i superior. Matrícula des del dilluns 8 de febrer.
01.02.2016.

L'Oficina de Promoció i d'Ús del Valencià de CCOO PV organitza dues modalitats de cursos de valencià (presencial i teleformació) dirigits a tota persona interessada a aprendre la llengua o que necessite preparació per a les proves de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià.

La Vicent Ventura enceta els Tallers de Nacionalitat

04.02.2016.
Alumnes de l'escola al taller

Les persones immigrants podran preparar les proves d"accés a la nacionalitat espanyola dins del nou projecte educatiu de l’escola

Fin al conflicto en la empresa TUASA

04.02.2016.

El pasado 2 de febrero se alcanzó un acuerdo que ponía fin al conflicto colectivo que tenía la representación de los trabajadores con la dirección de la empresa TUASA (Transporte Urbano de Alcoy, S.A) desde diciembre 2015, y que se remonta al año 2011.

Xerrada sobre el Tractat de Lliure Comerç entre UE- EUA a Alcoi

  • Dimecres, 10 de febrer, a les 19.00 h, seu de CCOO a Alcoi (carrer Sant Isidre, 1).
28.01.2016.
El dia 10 de febrer, a la seu de CCOO a Alcoi.

CCOO PV i Joves de CCOO PV organitzen una xerrada sobre el Tractat Transatlàntic de Comerç i Inversió (TTIP en anglés). Un acord que pretén assestar un colp als drets de ciutadania i a la sostenibilitat ambiental del planeta, per assegurar així el benefici de les grans corporacions transnacionals.

Campanya de vacances 2016

21.01.2016.
Oci i tems lliure.

Com tots els anys, CCOO ofereix places en residències de temps lliure i en els nostres establiments d'El Teularet, Morillo de Tou i Hostería del Huerna. El desenvolupament del turisme social és un objectiu i un servei més del sindicat. El termini de recepció de sol·licituds és fins al 4 de març de 2016.

La FE reclama respuestas inmediatas en el ámbito de los servicios sociales

02.02.2016.
Presentación de la carta en el registro

La Federación de Enseñanza de CCOO PV se ha dirigido a la Vice-Consellera d'Igualtat i Polítíques Socials demandando soluciones inmediatas y definitivas para entidades y trabajadores de centros públicos en el ámbito de los servicios sociales.

CCOO PV: "No podemos acostumbrarnos a la pobreza laboral"

28.01.2016.
22.700 personas ocupadas en el 4º trimestre de 2015.

Ana María García, secretaria de Empleo de CCOO PV, alerta de que la extensión de la precariedad y la cronificación del desempleo nos están abocando al empobrecimiento de un amplio sector del mundo del trabajo. "Nos alegra que las personas encuentren empleo, sobre todo cuando llevan mucho tiempo buscando, pero no podemos aceptar que las empresas se aprovechen para ofrecer condiciones indignas", asegura García.

CCOO PV se suma al llamamiento por un 'plan b' contra el austericidio europeo

27.01.2016.
Movilización sindical del 3 de abril de 2014.

La Comisión Ejecutiva ha aprobado una Resolución en la que "alerta sobre las graves consecuencias de la destrucción de los derechos laborales y sociales, así como de la desregulación del sistema financiero, a las que la Unión Europea nos lleva sometiendo desde hace ya ocho años".

CCOO y UGT protestan por la propuesta de declaración de nuevas zonas de gran afluencia turística

28.01.2016.
Concentración hoy en la Plaza del Ayuntamiento de Valencia.

Las centrales sindicales han convocado hoy jueves una concentración frente al Ayuntamiento de Valencia, coincidiendo con el pleno municipal. CCOO y UGT consideran que se ha cedido a la presión de las grandes superficies.