10/05/2019
Jornada formativa a Elx.
  • 23 de maig, 10.30 hores, Saló de Graus de la UMH d’Elx (Edifici Arenals).

CCOO PV presenta la campanya ‘Beques o treballes al País Valencià?' una iniciativa per a denunciar l’abús, la precarització i el frau en la realització de pràctiques (laborals i no laborals) en empreses o en administracions públiques.

23/04/2019
CCOO PV informa sobre les noves prestacions.

La nova prestació, que entra en vigor avui, està destinada a les persones que cobren Pensions no contributives d'invalidesa i jubilació (PNC), Prestació del Fons Nacional d'Assistència Social (FAS) i Prestació de la Renda Activa d'Inserció (RAI) per a víctimes de violència de gènere o domèstica.

18/04/2019
Mesa Recuperación Social.

En la reunión celebrada el miércoles 17 de abril, CCOO PV ha valorado intenso trabajo y la participación institucional en estos años de legislatura. El sindicato ha insistido en la necesidad de seguir reforzando el diálogo social para avanzar en el desarrollo de nuevos derechos sociales y en la implantación de un sistema de protección más estable y consistente en nuestro territorio.

17/04/2019
Imagen de la reunión con Helena Ferrando

La Coordinadora de Plataformas en Defensa de la Ley de la Dependencia se ha reunido con la secretaria Autonómica de Servicios Sociales y Autonomía Personal, Helena Ferrando, dentro de los contactos periódicos de este colectivo con la administración de la Generalitat.

12/04/2019
Estand de CCOO PV a la Fira de la Formació Professional de Sagunt.

Dubtes sobre els contractes laborals, informació sobre les pràctiques o l’oferta formativa, són les inquietuds més habituals de les persones joves que s’apropen a CCOO PV. El sindicat participa aquests dies en diferents espais d’àmbit universitari i municipal, en els quals informa i assessora sobre qüestions relatives a l’àmbit laboral, formatiu i de protecció social.

01/04/2019
Cuidadora

Es recuperen les cotitzacions a la Seguretat Social a càrrec de l’Estat per a les persones cuidadores no professionals, el 90 % de les quals són dones. Això ha estat fruit de la lluita social, en la qual ha participat CCOO PV, perquè les persones que cuiden els seus familiars recuperen aquest dret. El sindicat informa sobre què cal fer.

15/02/2019
CCOO PV y el Consejo Valenciano de Personas Mayores.

La central sindical ha mantenido un encuentro con el Consejo Valenciano de las Personas Mayores, órgano consultivo de la Generalitat, con el que ha compartido las necesidades del colectivo. CCOO PV insta a actuar de forma conjunta en materia de pensiones y de política social, así como reivindicar ante los diferentes gobiernos que se eliminen las desigualdades que padecen las personas mayores.

31/01/2019
Jornada formativa. De izq. a dcha.: Cristina Ochando, de la Secretaria de la Dona de CCOO PV; Alberto Martínez, del Grup d'Acció LGTBI; Ester Calderón, secretaria de Comunicación de CCOO PV; Esperanza Giménez y Sandra Palomo, de CALCSICOVA.

CCOO PV ha organizado una jornada que ha tratado la realidad sociolaboral de las personas afectadas por el VIH, los estigmas sociales infundados a los que se enfrentan y la actuación sindical para eliminar la discriminación en trabajo. La jornada ha contado con la participación de representantes de CALCSICOVA y del Grup d’Acció LGTBI CCOO PV.

30/01/2019
Campanya Beques o treballes?
  • Jornada dia 13 de febrer, a les 10.30 hores, sala d’actes CCOO PV (pl. Nàpols i Sicília, 5, València). Oberta la inscripció.

CCOO PV llança la campanya ‘Beques o treballes al País Valencià?’ una iniciativa que posa el focus en la necessitat d’actuar davant l’abús, la precarització i el frau en la realització de pràctiques en empreses o administracions públiques. El sindicat inicia la campanya amb una jornada en la qual s’analitzarà aquesta situació, que afecta majoritàriament persones joves.

30/01/2019
Aprovada la llei de serveis socials per 51 vots a favor, 30 en contra i 8 abstencions.

El sindicat considera un èxit les millores generades per l’aprovació aquest dimecres en les Corts Valencianes d’una Llei de serveis socials que “garanteix l’accés al sistema i a les prestacions del catàleg com un dret subjectiu”.

29/01/2019
Cada vegada són més els tràmits que han de gestionar-se de manera electrònica.
  • CCOO PV informa sobre l’accés telemàtic a les administracions públiques

La ciutadania pot realitzar els tràmits amb les diferents administracions a través del sistema 'Cl@ve’': la utilització d’una única clau per accedir als serveis públics de manera digital. CCOO PV vol facilitar la informació necessària per a poder realitzar aquests tràmits, ja que cada vegada són més els que han de gestionar-se de manera electrònica.

07/01/2019
CCOO resume las cuantías más relevantes para la Seguridad Social en 2019.

Resumen de las cuantías más relevantes: la determinación de cotizaciones, el acceso a prestaciones o las pensiones mínimas y máximas.

16/12/2018
Acto conmemorativo del XII aniversario de la Ley de Dependencia, celebrado este domingo día 16 en Ibi (Alicante).
Atención a la Dependencia

Con motivo del XII aniversario de la norma, el sindicato recuerda que todavía 23.000 personas en el País Valenciano están a la espera de recibir una prestación o servicio, una situación que requiere de una respuesta más contundente por parte de la Administración valenciana. CCOO PV reclama el cumplimiento de los plazos, un incremento de las plazas públicas y una financiación autonómica adecuada.

03/12/2018
Día Internacional de las Personas con Discapacidad

El sindicat advoca per dignificar les condicions laborals per a les persones amb discapacitat, de manera que tinguen els mateixos drets i les mateixes oportunitats que la resta de treballadors i treballadores. CCOO PV exigeix el compliment estricte de les quotes de reserva i l'adaptació dels llocs de treball.

01/12/2018
Representants de CCOO PV en el Dia Mundial de l'Acció davant el VIH i la sida, a València.

CCOO PV demana que es garantisca la protecció dels drets del col·lectiu, tal com estableix el recent ‘Pacte social per la no discriminació i la igualtat de tracte associat al VIH’. El sindicat ha participat en les accions convocades per CALCSICOVA, Coordinadora d’Associacions de VIH i Sida, amb un estand propi a la plaça de la Mare de Déu de València, on ha informat sobre la protecció dels drets laborals de les persones que conviuen amb el VIH.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.