Comisiones Obreras del País Valenciano | 21 de septiembre de 2019

CAMPANYA SMI
08/08/2019
Servei d'assessorament social

La Secretaria de Política Social i Joventut de CCOO PV ofereix un servei d’informació i orientació dirigit a l’afiliació, sobre els recursos socials que hi ha i els procediments d’accés.

23/07/2019
Javier Velasco (DMD-CV) i Ana Belén Montero (CCOO PV) signen l'acord.
Acord de col·laboració
  • Sols un 0,5 % de la població valenciana ha registrat el document de voluntats anticipades

CCOO PV i l'Associació Dret a la Mort Digna CV signen un acord de col·laboració per a promoure l'aplicació dels drets de les persones a decidir en l'última etapa de la vida. Desenvoluparan accions per a difondre aquests drets entre la població i reclamaran a les administracions la seua efectiva implementació.

11/07/2019
Fernando Lezcano, Julián Gutiérrez, Ana Belén Montero i Dolores Nauffal, durant la presentació de l''Observatori social de la gent gran' en roda de premsa.
  • Quasi un milió de pensionistes del País Valencià cobra 78 euros menys al mes que la mitjana de l'Estat.

L’'Observatori social de gent gran' destaca l'augment de la població del tram de persones majors de 65 anys, un segment que representa quasi un milió al País Valencià. CCOO denuncia l'augment del risc de pobresa i insta a actuar sobre les condicions de l'ocupació actual, per garantir unes pensions dignes presents i futures.

11/07/2019
La Generalitat Valenciana ha de fer-se’n càrrec del 84 % de la despesa del SAAD
Implantació autonòmica Llei de dependència

Reivindicacions: assistent personal, finançament, professionalització

CCOO PV avalua el desenvolupament autonòmic de la Llei 39/2006, de promoció de l'autonomia personal i atenció a les persones en situació de dependència, fins a maig de 2019. L'Informe analitza l'evolució històrica de persones beneficiàries; tipus, graus i nivells de prestació; llista d'espera; evolució de l'ocupació en el sector i la problemàtica de cuidadores i cuidadors no professionals.

04/07/2019
La precarietat no pren vacances!

La iniciativa ‘A l'estiu la precarietat no pren vacances! La nostra lluita tampoc!’ posa el focus en les condicions de treball que pateix la joventut valenciana durant els mesos estivals, vinculades a un model amb una temporalitat alta, salaris baixos i molt poques garanties.

03/07/2019
Portada de la publicació
Consulta en línia

CCOO PV ha editat aquesta publicació digital per tal de facilitar l’accés i la difusió d’una norma en el disseny de la qual ha participat activament. El sindicat ha col·laborat intensament en la construcció i millora de la Llei i ha aconseguit amplis consensos en el marc del diàleg social en el qual estan presents els agents socials.

01/07/2019
CCOO entrega firmas ILP en el Congreso.
  • La Autoridad Independiente de Responsabilidad Fiscal (AIReF) publica un informe, encargado por el Gobierno del PP durante la anterior legislatura.

La Mesa del Congreso de los Diputados acuerda la reactivación de la tramitación parlamentaria de la Iniciativa Legislativa Popular impulsada por CCOO y UGT para la puesta en marcha de una Prestación de Ingresos Mínimos. CCOO considera que los motivos principales que en su día justificaron la presentación de la ILP, con el aval de 710.000 firmas, no han cambiado. La propuesta de la AIReF se orienta a otro objetivo, legítimo y que debe atenderse, pero que no es alternativo a cubrir los vacíos de cobertura de la protección por desempleo.

28/06/2019
Jornada 'Beques o treballes?' realitzada en Alcoi.

Les persones joves pateixen especialment els abusos i fraus que es cometen en les pràctiques laborals i no laborals. Per lluitar contra la precarització de les pràctiques curriculars i no curriculars, contra els abusos i, en molts casos, contra el frau en la seua realització en empreses i administracions públiques, CCOO del País Valencià està desenvolupant la campanya informativa “Beques o treballes?”, que naix de la posada en marxa, fa uns mesos, de la campanya en l’àmbit estatal.

11/06/2019
Público asistente a la jornada

La Federación de Pensionistas de CCOO PV, en colaboración con la secretaría de Política Social, han llevado a cabo una jornada de reflexión y debate en torno a la participación social a través de los organismos de consulta y participación ciudadana de la población pensionista o jubilada.

06/06/2019
Conselleria de Sanitat

La Secretaria de Política Social de CCOO PV, juntament amb la Federació de Sanitat i Sectors Sociosanitaris, ha elaborat un fullet informatiu per a donar a conéixer la possibilitat d’accedir a la història clínica. Un dret que permet una sanitat més pròxima i accessible.

30/05/2019
CCOO PV inicia un espai de col·laboració per al reconeixement i l'aplicació efectiva dels drets de les persones en l'última etapa de la vida.
Lluitem per una vida digna. Reivindiquem una mort digna

La Secretaria de Política Social de CCOO PV i la Federació de Pensionistes CCOO PV van mantenir una reunió amb l'Associació Dret a Morir Dignament, en la qual es va iniciar un espai de col·laboració per al reconeixement i l'aplicació dels drets de les persones en l'última etapa de la vida.

29/05/2019
Detalle cartel
Jornada

El próximo martes día 11 de junio está prevista una jornada de debate organizada por la Federación de Pensionistas de CCOO PV, con la presentación de los secretarios generales de CCOO PV, Arturo León, de Pensionistas CCOO, Julián Gutiérrez, y de Pensionistas CCOO PV, Evaristo Soto.

24/05/2019
De izquierda a derecha: Juan Martínez, Ana Belén Montero, Pere Boix y Evaristo Soto.

CCOO PV ha mantingut una trobada amb l'Associació Dret a una Mort Digna CV amb la finalitat d'establir un espai de col·laboració per a la implantació dels drets de les persones en l'última etapa de la vida.

10/05/2019
Jornada formativa a Elx.
  • 23 de maig, 10.30 hores, Saló de Graus de la UMH d’Elx (Edifici Arenals).

CCOO PV presenta la campanya ‘Beques o treballes al País Valencià?' una iniciativa per a denunciar l’abús, la precarització i el frau en la realització de pràctiques (laborals i no laborals) en empreses o en administracions públiques.

23/04/2019
CCOO PV informa sobre les noves prestacions.

La nova prestació, que entra en vigor avui, està destinada a les persones que cobren Pensions no contributives d'invalidesa i jubilació (PNC), Prestació del Fons Nacional d'Assistència Social (FAS) i Prestació de la Renda Activa d'Inserció (RAI) per a víctimes de violència de gènere o domèstica.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.