Comisiones Obreras del País Valenciano | 26 febrero 2024.

20/02/2024
Fundació Pau i Solidaritat PV

El 20 de febrero de 2024 se conmemora el Día Mundial de la Justicia Social, un recordatorio de que ya adentrados en la segunda década siglo XXI, todavía tenemos como civilización desafíos apremiantes en múltiples dimensiones: social, económica, de género y medioambiental son algunas de ellas. Desde la Fundació Pau i Solidaritat PV nos sumamos, junto a CCOO PV, al llamado internacional de la Coalición Mundial para la Justicia Social para construir sociedades más justas y equitativas en todos los ámbitos de la vida.

19/02/2024
Mapa del Sahara occidental (fuente: MINURSO - https://minurso.unmissions.org/map)

El pasado 14 de febrero de 2024, miembros de las fuerzas de ocupación marroquíes en el Sáhara Occidental destruyeron y quemaron las jaimas de varias familias saharauis en las proximidades de Bojador, ciudad costera del Sáhara Occidental.

21/01/2024
Manifestació a València.

El sindicat s'ha sumat a les mobilitzacions convocades al País Valencià per demanar la fi dels bombardejos i el setge als hospitals, protecció internacional, ajuda humanitària i mèdica per a la Franja de Gaza i la protecció immediata del personal sanitari. 

17/01/2024
Campanya de solidaritat amb el poble sahrauí
  • El sindicat promou donacions econòmiques a favor del projecte de l’associació Calima. Aportacions fins al 30 de maig al compte: ES75 2100 7617 1302 0005 9413 Concepte: ‘Ajuda humanitària CCOO PV Projecte Calima’

CCOO PV manté des de fa molt anys un compromís amb el futur en llibertat del poble sahrauí en el marc del conveni de col·laboració amb la Delegació sahrauí de València. En aquesta ocasió, el sindicat anima a la seua afiliació a contribuir amb la infància més vulnerable d’un poble en l'exili, atrapat en el desert algerià després de més de mig segle d'abandó.

12/01/2024
Mobilitzacions al País Valencià.

El sindicat fa una crida als treballadors i treballadores, així com a la nostra afiliació, a participar en les mobilitzacions convocades el dia 20 al País Valencià: València, Alacant, Castelló, Elx, Alcoi, Xàtiva, Gandia, Ontinyent, Villena, Morella, Borriol i Torrevella. 

10/11/2023
De izquierda a derecha, Ana García e Isabel Barrajón

Un concepto que nace para intentar responsabilizar a las empresas de que en toda su cadena de valor se defiendan los derechos humanos y el medio ambiente. El sindicato ha presentado en una jornada en Valencia una guía con recomendaciones para representantes sindicales de fiscalización en las pymes.

06/11/2023
Capçalera de la manifestació en la plaça de la Mare de Déu de València

El 4 de novembre, a les 12 hores, Comissions Obreres del País Valencià participà en la manifestació realitzada a València per reclamar la fi de l'ocupació, pel reconeixement dels drets fonamentals del poble palestí i per rebutjar qualsevol forma de violència i d’opressió.

23/10/2023
Seu de CCOO PV a València.

El sindicat ha realitzat avui concentracions de condemna davant la barbàrie de l’atac a la població de Gaza i en solidaritat amb el poble palestí. Una acció que CCOO ha dut a terme en totes les seus de l’Estat. Amb el lema ‘CCOO amb Palestina’, ha demanat la fi immediata de l’agressió israeliana i la protecció de la vida de civils innocents. 

17/10/2023
Presentació de les mobilitzacions convocades per la plataforma Pobresa Zero CV

La plataforma ha convocat una manifestació el dissabte 21 d'octubre a València per a reivindicar la urgència d'aplicar mesures concretes contra els problemes globals de desigualtat i explotació. Des del 18 fins al 24 d'octubre hi haurà activitats i mobilitzacions a Alacant, Elx i Castelló amb motiu del Dia Internacional per a l'Erradicació de la Pobresa.

18/10/2023
Concentració en solidaritat amb el poble palestí
  • El sindicat se sumà a la concentració realitzada en la plaça de l'Ajuntament de València

CCOO PV dona suport a les mobilitzacions que s'estan convocant a tot el País Valencià, com a molts altres llocs del món, per condemnar l'ocupació i els crims de guerra perpetrats per Israel i exigir la fi de l'atac a Gaza.

11/10/2023
Formació sobre diligència deguda en drets humans i ambientals.
  • La Fundació Pau i Solidaritat PV conclou la segona fase del seu programa Treball Decent en Xarxa.

En el marc de la setmana que commemora la Jornada Mundial pel Treball Decent, la Fundació Pau i Solidaritat PV ha desenvolupat una sèrie d'accions que passen per exposicions, tallers i jornades de sensibilització sobre el treball decent i l'Agenda 2030, amb una mirada sindical i global.

23/10/2023
Capçalera de la manifestació reclamant #PobresaZeroAra en València

El sindicat participa en les mobilitzacions convocades per a demanar #PobresaZeroAra i exigir l’aplicació de mesures efectives arreplegades en el manifest.

02/10/2023
Exposició sobre l'explotació en la indústria tèxtil #JMTD
Exposicions amb motiu de la #JMTD
  • Vestíbul i tercera planta de la seu de CCOO PV en la pl. Nàpols i Sicília, 5, València.

En el marc de la celebració de la Jornada Mundial pel Treball Decent, la Fundació Pau i Solidaritat PV ha instal·lat dues exposicions, que podran visitar-se durant tota la setmana en la seu de CCOO PV, per a donar a conéixer la situació del treball decent i del sindicalisme en el món.

18/09/2023
Campaña por el reconocimiento del Estado de Palestina
  • CCOO PV suscribe el manifiesto de la Campaña por el reconocimiento del Estado de Palestina como miembro pleno de la ONU.

El reconocimiento del Estado de Palestina por parte del Gobierno español es un paso fundamental para la construcción de soluciones definitivas para el pueblo palestino, que les den acceso sus derechos políticos, económicos y civiles y garanticen, de una vez por todas, el fin de las graves y constantes violaciones de derechos que sufre por parte del Estado de Israel.