Comisiones Obreras del País Valenciano | 16 de diciembre de 2019

Defensa la teua postura
10/12/2019
Campanya solidaritat amb el poble sahrauí
  • BBVA ES65 0182 0517 6702 0165 0049 en concepte d'‘Ajuda Humanitària CCOO PV Sàhara Occidental’.

Torna la campanya de donacions i recollida d’aliments no peribles, en suport de la caravana solidària dirigida als campaments de persones refugiades sahrauís de Tinduf, organitzada per la Delegació Sahrauí a la Comunitat Valenciana.

28/11/2019
CCOO PV se solidaritza amb el poble sahrauí davant la repressió marroquina.

CCOO PV rebutja la condemna de presó imposada injustament pel Marroc a l'activista sahrauí Mahfouda Bamba Lefkir. El sindicat denuncia la manca de legalitat durant el seu procés de detenció i rebutja la seua entrada a presó, imposada per un tribunal marroquí.

20/11/2019
Representación de la CS CCOO PV en la concentración
  • Presencia sindical en la concentración en el consulado de Bolivia

Desde CCOO, reiteramos nuestra condena al golpe de estado perpetrado en Bolivia contra el presidente Evo Morales, y llamamos a la comunidad internacional a que apoye la defensa del orden democrático, el fin de la violencia y el respeto a los derechos humanos en Bolivia y en toda Latinoamérica.

21/10/2019
Manifestació a València.
Pobresa Zero

CCOO PV ha participat en totes les accions i mobilitzacions organitzades per la plataforma Pobresa Zero, de la qual forma part. El sindicat s'uneix a la lluita contra la pobresa, la discriminació de les dones i el canvi climàtic, reivindicacions que s’engloben en el lema ‘Ens volem sense pobresa i defensant el planeta. Per la justícia i per la igualtat, mobilitza’t’.

09/10/2019
Rueda de prensa de convocatoria del paro indefinido [Foto de CEDOCUT]

El estado de sitio aprobado por el gobierno ecuatoriano es una prueba más de la falta de voluntad de negociar con organizaciones sindicales, indígenas y de estudiantes, estableciendo la represión como única forma de poder aplicar las medidas exigidas por el Fondo Monetario Internacional: reforma laboral y subida del precio de los carburantes

30/09/2019
Enrique Asensi, Amparo Francés, Encarna Durán , Arturo León, Isabel Barrajón y Carmen Rodríguez

L'objectiu d'aquest intercanvi ha sigut l'enfortiment dels punts de trobada que hi ha i la cerca de sinergies per a una major coherència i eficàcia per part de totes dues organitzacions. Formació específica i col·laboració per a millorar incidència política en la defensa dels drets humans, tant a països del sud global com al nostre territori.

17/09/2019
Jornades
  • Del 23 al 27 de setembre. Actes a diferents punts del territori.

Representants de l'Asociación Comunitaria Unida por el Agua y la Agricultura i el Sindicato de las Trabajadoras de Bordado a Domicilio, implicades en la transformació social d'El Salvador, visiten el País Valencià per contar quina és la realitat dels drets econòmics, culturals i socials al seu país.

23/07/2019
Concentració sahrauí.
  • 24 de juliol, a les 19.30 h, concentració en Delegació de Govern de València.

Condemnem enèrgicament l’assassinat de #SabahOtman i la repressió violenta contra la població sahrauí per les forces d’ocupació marroquines. Per això, demà ens concentrem junt a la Plataforma Valenciana de Solidaritat amb el Poble Sahrauí, de la qual formem part, per exigir al Govern espanyol que hi intervinga per posar fi a la impunitat.

03/07/2019
Plataforma Valenciana de Solidaridad con el Pueblo Saharaui (PVSPS).

CCOO PV, com a integrant de la Plataforma Valenciana de Solidaritat amb el Poble Sahrauí (PVSPS), se suma a aquest comunicat de denúncia, a causa de la situació de repressió que està patint la població sahrauí que viu als territoris del Sàhara Occidental i que estan ocupats pel Marroc.

01/07/2019
Visita Ontinyent
Alimentació sostenible, aigua i vida digna

Accions executades en col·laboració amb ACUA i finançades per l'Ajuntament d'Ontinyent: suport a la creació de sistemes alternatius de producció d’hortalisses més resistents a la sequera, així com la incorporació d’alternatives agroalimentàries com ara nous sistemes de producció pecuària.

04/06/2019
‘Drets per a les persones, obligacions per a les multinacionals’.
Iniciativa europea

El sindicat fa una crida per signar contra el mecanisme de resolució de conflictes entre empreses inversores i estats (ISDS en anglés). Aquest sistema estableix que les multinacionals poden demandar als governs davant tribunals d’arbitratge privats per qualsevol cosa que puga perjudicar les seues expectatives de beneficis. Una amenaça que anteposa els interessos privats als drets de les persones.

27/05/2019
Dial de Radio Bálsamo

Pau i Solidaritat PV y Comissions Obreres del Pais Valencià, expresan su más enérgica denuncia al ataque sufrido por la organización amiga y colaboradora, la Asociación Comunitaria Unida por el Agua y la Agricultura (ACUA) en El Salvador.

14/05/2019
Imatge de les mobilitzacions de la CVONG per a reclamar #JusticiaCasoBlasco
#JusticiaCasoBlasco
  • Suport ciutadà contra la corrupció en defensa de la cooperació internacional.

El sindicat anima a donar suport al micromecenatge iniciat per la CVONGD, de la qual forma part la fundació Pau i Solidaritat, que sol·licita suport a la ciutadania i les entitats socials valencianes per sufragar les despeses del segon judici del Cas Blasco. El sindicat considera una responsabilitat col·lectiva aquesta col·laboració, que permetrà continuar sostenint una acusació popular exemple de lluita civil contra la corrupció i perquè es faça justícia.

10/05/2019
Pau i Solidaritat PV
  • Admissió de sol•licituds (CV i carta de motivació) fins al dia 20 de maig.

Contracte per obra i servei, amb 12 mesos de durada, en jornada de 25 hores setmanals, de dilluns a divendres, i retribució segons conveni. Lloc de treball ubicat a València. Candidatures a l'adreça pauisolidaritat@pv.ccoo.es, amb l'assumpte 'Tècnic/a EpD FPSPV'.

11/04/2019
Presència sindical a l'acte formal de signatura de l'acord

CCOO PV manifesta la seua satisfacció per l’acord impulsat per la CVONGD, signat per PP, PSPV, Compromís, Ciutadans i Unides Podem – Esquerra Unida per a “blindar” la cooperació com a política pública

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.