Comisiones Obreras del País Valenciano | 18 de agosto de 2019

CAMPANYA SMI
23/07/2019
Concentració sahrauí.
  • 24 de juliol, a les 19.30 h, concentració en Delegació de Govern de València.

Condemnem enèrgicament l’assassinat de #SabahOtman i la repressió violenta contra la població sahrauí per les forces d’ocupació marroquines. Per això, demà ens concentrem junt a la Plataforma Valenciana de Solidaritat amb el Poble Sahrauí, de la qual formem part, per exigir al Govern espanyol que hi intervinga per posar fi a la impunitat.

03/07/2019
Plataforma Valenciana de Solidaridad con el Pueblo Saharaui (PVSPS).

CCOO PV, com a integrant de la Plataforma Valenciana de Solidaritat amb el Poble Sahrauí (PVSPS), se suma a aquest comunicat de denúncia, a causa de la situació de repressió que està patint la població sahrauí que viu als territoris del Sàhara Occidental i que estan ocupats pel Marroc.

01/07/2019
Visita Ontinyent
Alimentació sostenible, aigua i vida digna

Accions executades en col·laboració amb ACUA i finançades per l'Ajuntament d'Ontinyent: suport a la creació de sistemes alternatius de producció d’hortalisses més resistents a la sequera, així com la incorporació d’alternatives agroalimentàries com ara nous sistemes de producció pecuària.

04/06/2019
‘Drets per a les persones, obligacions per a les multinacionals’.
Iniciativa europea

El sindicat fa una crida per signar contra el mecanisme de resolució de conflictes entre empreses inversores i estats (ISDS en anglés). Aquest sistema estableix que les multinacionals poden demandar als governs davant tribunals d’arbitratge privats per qualsevol cosa que puga perjudicar les seues expectatives de beneficis. Una amenaça que anteposa els interessos privats als drets de les persones.

27/05/2019
Dial de Radio Bálsamo

Pau i Solidaritat PV y Comissions Obreres del Pais Valencià, expresan su más enérgica denuncia al ataque sufrido por la organización amiga y colaboradora, la Asociación Comunitaria Unida por el Agua y la Agricultura (ACUA) en El Salvador.

14/05/2019
Imatge de les mobilitzacions de la CVONG per a reclamar #JusticiaCasoBlasco
#JusticiaCasoBlasco
  • Suport ciutadà contra la corrupció en defensa de la cooperació internacional.

El sindicat anima a donar suport al micromecenatge iniciat per la CVONGD, de la qual forma part la fundació Pau i Solidaritat, que sol·licita suport a la ciutadania i les entitats socials valencianes per sufragar les despeses del segon judici del Cas Blasco. El sindicat considera una responsabilitat col·lectiva aquesta col·laboració, que permetrà continuar sostenint una acusació popular exemple de lluita civil contra la corrupció i perquè es faça justícia.

10/05/2019
Pau i Solidaritat PV
  • Admissió de sol•licituds (CV i carta de motivació) fins al dia 20 de maig.

Contracte per obra i servei, amb 12 mesos de durada, en jornada de 25 hores setmanals, de dilluns a divendres, i retribució segons conveni. Lloc de treball ubicat a València. Candidatures a l'adreça pauisolidaritat@pv.ccoo.es, amb l'assumpte 'Tècnic/a EpD FPSPV'.

11/04/2019
Presència sindical a l'acte formal de signatura de l'acord

CCOO PV manifesta la seua satisfacció per l’acord impulsat per la CVONGD, signat per PP, PSPV, Compromís, Ciutadans i Unides Podem – Esquerra Unida per a “blindar” la cooperació com a política pública

03/04/2019
#ForaParadisosFiscals
  • Setmana d’Acció Global, escenificacions, projeccions...

La Campanya per una Justícia Fiscal, en la qual s'integra CCOO PV, ha preparat diferents actes públics a València, amb els quals pretén posar el focus en la importància de la lluita contra els paradisos fiscals.

28/03/2019
Detall cartell
Jornada oberta mitjaçant inscripció
  • Dimecres 3 d'abril, de 9.30 hores a 13.30 hores.
  • Sala d’actes del Col·legi Major Rector Peset.

L’objectiu d’aquesta jornada és compartir un espai de trobada, diàleg i reflexió en torn a la promoció, des de la ciutadania activa, crítica, coneixedora i solidària, dels drets humans, la justícia social i la pau.

20/03/2019
La Comissió Executiva de #CCOOPVAntiracista
#CCOOPVAntiracista

En el Dia Internacional contra el Racisme, que se celebra el 21 de març, des de CCOO PV posem el focus en l'atac sistemàtic de la ultradreta a Europa i a Espanya, al qual estan sent sotmesos valors fonamentals com la dignitat humana, la igualtat, els drets humans i la mateixa democràcia.

20/02/2019
Integrantes de la Campaña por la Justicia Fiscal
20 de febrero, Día por la Justicia Fiscal

CCOO PV, junto al resto de organizaciones sociales y sindicatos integrantes de la Campanya per una Justícia Fiscal, exigimos a los partidos políticos que concurrirán en las próximas elecciones un compromiso claro a favor de una fiscalidad justa y progresiva que repercuta en beneficio de la mayoría de la población. Ante las próximas citas electorales: Justicia Fiscal es Justicia Social!

14/02/2019
Detalle del cartel
Aniversario de la RASD

El acto de conmemoración de la proclamación de la República Árabe Saharaui Democrática y de reivindciación de la causa saharaui tendrá lugar el próximo martes 26 de febrero, a las 19 horas, en el Aula Seminari del Centre Cultural La Nau, C/ de la Universitat, 2.

13/02/2019
Este voto vuelve una vez más a poner en entredicho los veredictos del Tribunal de Justicia de la Unión Europea (TJUE) sobre la legalidad de la inclusión de las aguas del Sáhara Occidental.
  • Aprobado un acuerdo pesquero entre Marruecos y la UE.

A pesar de la presión de numerosas organizaciones de solidaridad con el Sáhara Occidental y del movimiento sindical, el Parlamento europeo ha aprobado el 12 de febrero un acuerdo pesquero entre Marruecos y la UE con 415 votos a favor y 189 en contra. Este voto vuelve una vez más a poner en entredicho los veredictos del Tribunal de Justicia de la Unión Europea (TJUE) sobre la legalidad de la inclusión de las aguas del Sáhara Occidental.

29/01/2019
Jornada Diálogos de Mujeres por la Paz
#DiálogosMujeres
  • Experiencias de líderes africanas, mediterráneas y latinoamericanas

El encuentro "Diálogos de Mujeres por la Paz en el Mediterráneo", organizado por la Conselleria de Transparencia, Responsabilidad Social, Participación y Cooperación, tendrá lugar el miércoles 6 de febrero en Casa del Mediterráneo, Alicante.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.