Comisiones Obreras del País Valenciano | 25 de octubre de 2020

10/10/2020
Concentració davant les Corts Valencianes, aquest 9 d'Octubre.
9 d'Octubre

Enguany, el 9 d'Octubre ha arribat marcat per la pandèmia de la Covid-19, que tant de dolor ha causat. Una pandèmia que no ha tingut només greus conseqüències en l’àmbit sanitari, sinó com a minim en dos altres àmbits. En primer lloc, en l’econòmic i social; i en segon lloc, en el de l’autogovern, els drets i la llengua.

02/10/2020
Cartell exposició Marcelino Camacho
Exposició
  • Des del 14 d’octubre fins al 25 de novembre.
  • De dilluns a divendres: de 8.30 h a 21.30 h

CCOO PV juntament amb la Universitat d’Alacant mostren l’exposició ‘El segle de Marcelino Camacho. El segle del treball i els drets’, a la Seu Ciutat d’Alacant (Universitat d’Alacant, C/ Ramón y Cajal núm. 4 d'Alacant). La mostra pretén reconéixer la figura de qui fora fundador i primer secretari general de CCOO i la lluita per les llibertats democràtiques.

21/07/2020
Cartell visita virtual guiada

CCOO PV, en col·laboració amb l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, ofereix una ruta literària pels indrets d’Altea amb la finalitat de retre homenatge a l'escriptora de l’any 2020. Aquells qui facen la ruta tindran un obsequi ben especial: el còmic de l’autora editat per l’AVL.

15/06/2020
Drets lingüístics.

Des del sindicat donem suport a la reivindicació de la Federació Llull de millorar i prioritzar el valencià com a llengua de l’Administració valenciana i entre els territoris de llengua comuna.

29/04/2020
Cuidem la cultura.

CCOO PV mantenim el nostre compromís amb la cultura del nostre poble i la nostra terra i també amb la necessitat d’encoratjar-nos per aquesta temporada de confinament per tal de fer front a la pandèmia causada per la Covid-19. Per això, en col·laboració amb Acció Cultural del País Valencià i amb la Escuela Sindical de CCOO hem proposat a persones rellevants en el món de la nostra cultura, gravar algun vídeo per encoratjar a la classe treballadora en la seua lluita i solidaritat amb la ciutadania, així com agrair-los la seua dedicació i esforç en aquestes condicions tan adverses.

22/04/2020
Maria Jesús Felipe amb el premi.

La seua trajectòria professional ha estat relacionada sempre amb les polítiques socials i els serveis socials des de diferents àmbits: la immigració, les persones majors, les dones, les famílies i els menors i, en general, amb la població en situació de risc o d'exclusió.

16/04/2020
Campanya Compartim cultura
#CuidemLaCultura
  • En col·laboració amb Acció Cultural del País Valencià i la seua campanya #EstimemLaCultura
  • En col·laboració amb la Escuela Sindical CCOO per afrontar les exigències de la lluita contra la Covid19

La Confederació Sindical de CCOO PV mantenim en nostre compromís amb la cultura del nostre poble i la nostra terra i també amb la necessitat d’encoratjar-nos per aquesta temporada de confinament per tal de fer front a la pandèmia causada per la Covid19.

25/03/2020
Cursos de valencià a CCOO PV.

Els cursos de valencià dels nivells B1 i C1, organitzats per l’Oficina de Promoció i d’Ús del Valencià de CCOO PV, es mantenen en els terminis que estaven programats, però ara a distància.

12/03/2020
Ruta literària: l'Altea de Carmelina Sánchez-Cutillas.

La Secretaria de Política Lingüística i Cultura de CCOO PV informa que la ruta guiada per Altea prevista per a aquest dissabte, dia 14, se suspén per raons organitzatives i d'agenda.

03/03/2020
Ruta literària: l'Altea de Carmelina Sánchez-Cutillas.
  • Dissabte 14 de març, 09.00 hores, des de la Plaça del Temple de València.

La Secretaria de Política Lingüística i Cultura de CCOO PV organitza una ruta guiada per Altea, que recorrerà els escenaris més significatius en la vida de l'escriptora, reconeguda com a autora de l’any per l’Acadèmia Valenciana de la Llengua.

24/03/2020
Cartell curs C1

El curs, organitzat per FOREM PV, està orientat a la preparació de les convocatòries d’exàmens oficials de la JQCV, de l’EOI i de la CIEACOVA. La modalitat de formació en línia utilitza la plataforma campus virtual i permet adaptar l’estudi a la disponibilitat de cada estudiant.

19/02/2020
Filmoteca de CCOO PV
  • Dimecres, 26 de febrer, a les 19.00 h, sala d’actes de CCOO PV (pl. Nàpols i Sicília, 5).

La Filmoteca de CCOO PV inaugura les sessions sobre memòria històrica en clau valenciana, amb el documental sobre l’artista plàstica i militant antifeixista, Manuela Ballester. Al col·loqui participaran la directora de la pel·lícula, Giovanna Ribes i la dramaturga Antonia Bueno.

05/02/2020
En el centro de la imagen, Carmen Castro, Unai Sordo y Julio Monreal.

Unai Sordo concluyó la presentación de su libro en València, señalando que “el futuro del empleo dependerá de si la organización del trabajo la determinan unilateralmente las empresas o si la hacen con las trabajadoras y trabajadores de forma democrática. Se ha acabado con el fordismo, pero no con el taylorismo. El pobre Charles Chaplin ni soñaba que lo de Tiempos Modernos era una broma, comparado con lo que puede venirnos si no nos organizamos”.

29/01/2020
¿Un futuro sin sindicatos?

Julio Monreal, periodista y director de relaciones institucionales del Levante-EMV, será el encargado de moderar un acto en el que participará en la mesa, junto al secretario general de CCOO, la economista feminista e investigadora Carmen Castro.

23/01/2020
La Filmoteca de CCOO PV projecta la pel·lícula dels germans Dardenne.
  • 29 de gener, a les 19.00 h, sala d’actes de CCOO PV.

La Filmoteca de CCOO PV estrena l’any amb noves projeccions i col·loquis sobre l’organització de la classe treballadora i la memòria històrica en clau valenciana. En la primera sessió, dedicada a la cinta dels germans Dardenne, comptarem amb Juan López Gandía, catedràtic de dret del treball i Elena Mañas García, representant de Joves CCOO PV en el Consell Valencià de la Joventut.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.