Comisiones Obreras del País Valenciano | 23 julio 2024.

Educació i organització sindical pels drets LGTBI+

  • CCOO PV participa a les mobilitzacions de l'Orgull LGTBI+ i reivindica educació per a viure i organització per a lluitar pels drets socials i laborals del col·lectiu.

Per la diversitat, pels drets humans, contra les discriminacions i els discursos d'odi, per la igualtat d'oportunitats en els treballs i per una vivència plena en l'àmbit laboral. Aquestes són les reivindicacions que CCOO PV ha tret als carrers durant la celebració de l'Orgull LGTBI+ al País Valencià. El sindicat posa l'accent en la necessitat d'organitzar-se per a lluitar pels drets del col·lectiu. 

01/07/2024.
Pancarta de CCOO PV a la manifestació de l'Orgull LGTBI+ a València.

Pancarta de CCOO PV a la manifestació de l'Orgull LGTBI+ a València.

CCOO PV ha participat en les mobilitzacions convocades per a commemorar el Dia Internacional de l'Orgull LGTBI+, una celebració que continua sent molt necessària per a visibilitzar les discriminacions persistents i per a defensar els seus drets.

El sindicat ha reivindicat educació per a viure i organització per a lluitar, en les diferents mobilitzacions d'aquest últim cap de setmana, convocades a València, Castelló, Elx, Alcoi, Xàtiva i Pobla de Vallbona. Educació per a fomentar una societat que cuide la convivència davant de l'odi, ja que, malauradament, les discriminacions, els atacs i els discursos d'odi continuen sent una realitat tristament quotidiana per a lesbianes, gais, trans, bisexuals i intersexuals.

Organització sindical per a donar la batalla en les empreses, per a erradicar la precarietat i la falta de drets que pateixen les persones del col·lectiu, per una negociació dels convenis col·lectius que permeta una vivència plena en l'àmbit laboral i igualtat d'oportunitats en els treballs. Perquè ens juguem condicions de vida dignes.