Comisiones Obreras del País Valenciano | 26 febrero 2024.

20/02/2024
Manifestació per uns serveis socials de qualitat i pel compliment dels acords
La Generalitat ha de rectificar i protegir els més vulnerables

En la manifestació que ha recorregut el centre de València, des de la plaça del Parterre fins al palau de la Generalitat, el sindicat ha exigit al Govern de Carlos Mazón i a la consellera de Serveis Socials, Susana Camarero, que rectifique i prioritze les polítiques socials, perquè està en risc la qualitat assistencial i el benestar de desenes de milers de persones usuàries i de més de 13.000 persones treballadores.

14/02/2024
Manifestació dimarts 20F

CCOO PV i UGT PV han convocat una manifestació a València per exigir al Consell el compliment de l'acord signat l’any 2022, que millorava el sistema públic de serveis socials. Denuncien que està en risc la qualitat assistencial i el benestar de desenes de milers de persones usuàries i de més de 13.000 persones treballadores.

02/02/2024
Reunión de CCOO PV y UGT PV con los grupos parlamentarios de PSPV-PSOE y Compromís.
  • Los sindicatos se han reunido hoy con los grupos parlamentarios para abordar la situación de precariedad laboral e infrafinanciación que sufre el sector de los servicios sociales.

Tras el encuentro mantenido hoy en les Corts, los grupos parlamentarios de PSPV-PSOE y Compromís se comprometen a dar su apoyo y a participar en las movilizaciones previstas para el 20 de febrero, en defensa de los servicios sociales.

11/01/2024
Maria José Alemany, Ana Belén Montero i Joan del Alcàzar

La sessió, emmarcada en la programació de la #FilmotecaCCOOPV, es realitzà conjuntament amb l'associació Dret a Morir Dignament, amb la qual hi ha un conveni de col·laboració des de 2019. L’acte inclogué la projecció i posterior debat al voltant del curtmetratge 'YEGUA', candidat als premis Goya i Forqué 2024.

29/12/2023
Imagen de la movilización realizada ante el Palau de la Generalitat

“No podemos compartir la vuelta a una normativa obsoleta en la atención a colectivos tan sensibles como menores, discapacidad, mayores o salud mental. En algunos casos, como la atención a la diversidad funcional o la exclusión social la norma data de 1990” Ana Belén Montero, Políticas Públicas y Protección Social CCOO PV.

26/12/2023
Yegua.
#FilmotecaCCOOPV

El pròxim dijous dia 11 de gener, a les 18 hores, la seu de Comissions Obreres del País Valencià acull l'acte de celebració del dia de la bona mort, amb la projecció i posterior debat al voltant del curtmetratge 'YEGUA'.

19/12/2023
Recollida de signatures per l'incompliment dels acords de serveis socials.

Els sindicats més representatius al sector dels serveis socials fan un pas endavant per a traslladar al Govern de Mazón el malestar del sector amb la seua gestió i les dificultats que patixen les persones que més ho necessiten. Ambdues organitzacions inicien una recollida de signatures per arreplegar el sentir majoritari de les persones treballadores, les persones usuàries i les seues famílies, i no descarten altres mesures davant la paràlisi del Consell.

15/12/2023
Cuantías ayudas dependencia
  • CCOO PV informa sobre las cuantías actualizadas de las prestaciones económicas de la Ley de Dependencia.

El sindicato instó a la Conselleria de Servicios Sociales, Igualdad y Vivienda a pagar con urgencia la deuda contraída con las personas beneficiarias del Sistema de Autonomía y Atención a la Dependencia (SAAD).

14/12/2023
CCOO PV aposta per un nou model de cures de llarga duració.
  • Demana al Consell finançament suficient davant l'increment de la llista d'espera.

En l'aniversari de la Llei, que es commemora hui dia 14, CCOO PV exigeix un model de cures professionalitzat, amb plantilles estables i millors condicions laborals. El sindicat denuncia que només la meitat del personal de serveis socials té contracte indefinit a jornada completa.

04/12/2023
Mobilització per uns serveis socials de qualitat.

El sindicat no participà en la reunió convocada per la Conselleria de Serveis Socials, Igualtat i Habitatge per a modificar un decret que millorava l'atenció de les necessitats socials.

01/12/2023
3D D Internacional de les persones amb discapacitat

El sindicat aposta per incrementar les quotes de reserva d'ocupació en les empreses davant la major dificultat d'inserció laboral del col·lectiu. CCOO PV creu que les ajudes i els incentius han de dirigir-se cap a la integració en l'ocupació ordinària.

22/11/2023
Juan Martínez y Juan Ortgea, miembros de la Federación de Pensionistas y Jubilados de CCOO PV
JORNADA Representación institucional

La sede de CCOO PV acogió una jornada sobre la representación institucional del sindicato, tanto desde el punto de vista confederal como en los espacios comarcales o municipales, con especial atención a la participación en los consejos de personas mayores. Mejorar la coordinación interna, con el apoyo de las federaciones de sanidad y de servicios a la ciudadanía, y aspirar a una mayor incidencia de las propuestas centraron el debate.

21/11/2023
Serveis socials.

La concentració conjunta realitzada davant el Palau de la Generalitat per a exigir el compliment de l'acord signat fa un any per a millorar les condicions laborals del personal i l'atenció ciutadana ha tingut el suport de més d'un miler de persones

08/11/2023
Imagen de archivo de la firma del acuerdo en noviembre de 2022

CCOO PV se movilizará contra unos incumplimientos que ponen en riesgo la dignificación del sector de atención a las personas dependientes, tras décadas de maltrato del mismo partido que ahora amenaza la protección social de la población más vulnerable. El sindicato prepara acciones conjuntas con el otro sindicato representativo, las patronales y ONG del sector. 

31/10/2023
CCOO PV participa en la reunión de la submesa de Servicios Sociales

En el marco del diálogo social de la mesa de Políticas Sociales se han iniciado las conversaciones respecto a algunas cuestiones consideradas urgentes por ambas organizaciones sindicales para avanzar hacia un modelo de servicios sociales de calidad.