Comisiones Obreras del País Valenciano | 20 julio 2024.

12/06/2024
Mobilització en la Conselleria de Sanitat.

CCOO denuncia que aquest servei públic externalitzat està consolidat en el seu baix cost i en les males condicions de les plantilles, que poden realitzar fins a 60 hores extra mensuals. Els sindicats reclamen un conveni digne per al sector, que afecta 2.000 treballadors, per deixar de ser el personal low cost de la sanitat valenciana.

27/05/2024
Jornada Comité Económico y Social País Valenciano
  • Martes 4 de junio, 10:00 h, Casa Mediterráneo (Antigua Estación de Benalúa. Plaza del Arquitecto Miguel López, s/n, Alicante).

La jornada contará con la participación del presidente del Comité Económico y Social de la Comunitat Valenciana, Arturo León, la vicepresidenta del Consejo Económico y Social de España, Carmen Vidal, y la representación de CCOO PV en consejos económicos y sociales provinciales, comarcales y municipales. Un encuentro que ensalza el potencial de la participación institucional para la mejora de las condiciones de vida de las personas.

11/04/2024
Teletreball
INFORME DE CCOO PV
  • Malgrat l'increment de les persones que treballen de manera ocasional en el seu domicili, augmenten les que no ho fan cap dia en aquesta modalitat.

CCOO PV considera que hi ha molt de marge de millora, tant en nombre de persones que treballen a distància com en condicions de treball, i emplaça a la patronal valenciana a negociar aquestes matèries en els convenis.

29/01/2024
.

El balanç de la negociació col·lectiva de 2023 al País Valencià mostra una millora dels salaris, que pugen per damunt de l’IPC. Així i tot, el sindicat reclama majors esforços a la patronal, ja que si comparem les dades amb la mitjana estatal, el sou és un 1,3 % inferior i el còmput anual de jornada 26 hores superior.

08/01/2024
NO HAY ACUERDO EN LA ÚLTIMA REUNIÓN PARA FIJAR LA SUBIDA DE ESTE ÍNDICE
18/12/2023
Representants d'UGT, de CCOO, del Sindicat Independent i de Mercadona en el Centre de Coinnovació Jarrods a Paterna, València.

El Conveni col·lectiu d'empresa entrarà en vigor l'1 de gener de 2024 i tindrà una vigència de cinc anys, fins a la seua finalització l’any 2028. Es garanteix un sou base mínim d'entrada de 1.507 euros al mes/bruts, un 20 % més sobre el salari mínim interprofessional.

15/11/2023
Portada LLB 2023

Normes de cotització, prestacions per atur, pensions, subsidis, o prestacions per incapacitat temporal. Aquests i molts altres aspectes, d'interés per a treballadors i treballadores, estan recollits a les guies Legislació Laboral Bàsica i Legislació Social Bàsica, editades per CCOO PV. Uns documents útils per conéixer els drets en l'àmbit laboral i social.

04/10/2023
Intervención de Ana García, secretaria general CCOO PV
Jornada Mundial por el Trabajo Decente

Juan Carlos Gallart, secretario de Empleo y Política Institucional de CCOO PV, ha moderado una mesa de diálogo sobre los usos del tiempo en la que han intervenido la responsable confederal de CCOO, Mari Cruz Vicente, y el profesor de la Universidad de Castilla-La Mancha, Paco Trillo, que ha apuntado que este debate se enfrenta a la hegemonía cultural de organizar el trabajo solo desde los intereses empresariales.

12/04/2023
Intervención de la secretaria general Ana García

La sede del sindicato en Valencia ha acogido la jornada ‘Contratos fijos discontinuos y contratación a tiempo parcial’ que ha contado con las intervenciones de la secretaria general de CCOO PV, Ana García, de la secretaria de Acción Sindical de CCOO, Mari Cruz Vicente, y del secretario de Acción Sindical de CCOO PV, Jaume Mayor.

30/03/2023
Intervenció d'Ana García en la jornada del CES CV.

La secretària general de CCOO PV ha intervingut hui en la jornada ‘L'impacte de la reforma laboral en l'estabilitat de l'ocupació a la Comunitat Valenciana’, organitzada pel Comité Econòmic i Social. 

28/03/2023
Jornada organizada por CCOO PV.
JORNADA
  • Un encuentro con personas expertas del ámbito sindical, académico y de la Inspección de Trabajo.

El acto analizará la evolución de la reforma laboral y el uso actual de estas formas de contratación. La jornada tendrá un carácter práctico y está dirigida a representantes de los trabajadores y de las trabajadoras, de forma que puedan hacer un seguimiento de los contratos en sus empresas. 

16/02/2023
Acte a CCOO PV sobre la reforma laboral.
  • Dijous, 23 de febrer, a les 18.30 h, sala d’actes de CCOO PV (Pl. Nàpols i Sicília, 5).

El sindicat organitza un diàleg sobre els efectes que ha produït la normativa laboral i les qüestions que encara s’han de resoldre. En l’acte participaran el vicepresident segon del Consell, Héctor Illueca i la directora de la Inspecció de Treball, Carmen Collado. 

17/01/2023
Membres de la Comissió Negociadora del Conveni

La millora dels increments i límits, l'aplicació sobre la totalitat de conceptes sobre els quals ha operat aquesta revisió i el caràcter retroactiu permeten afermar un increment immediat del 7 % en salaris i garantir increments suficients dels salaris durant la vigència del Conveni autonòmic.

19/09/2022
Intervención de Mari Cruz Vicente en la jornada de negociación colectiva, junto a Jaume Mayor, secretario de Acción Sindical de CCOO PV.

CCOO PV ha organizado hoy una jornada para analizar los efectos de la reforma laboral en la negociación de los convenios colectivos y en la contratación. La secretaria de Acción Sindical y Empleo de CCOO, Mari Cruz Vicente, ha explicado los criterios del sindicato para la negociación en aspectos tan importantes como las modalidades de contratos, la prevalencia de los convenios sectoriales o la ultraactividad de los mismos.

12/09/2022
Jornada 'Reforma laboral, negociació col•lectiva i contractació'.
  • Dilluns 19, 10.30 hores, sala d'actes de CCOO PV.

CCOO PV organitza aquesta jornada, dirigida a representants dels treballadors i de les treballadores, per analitzar els canvis en matèria de contractació i negociació col•lectiva després de l'aprovació de la reforma laboral. Persones expertes de l'àmbit sindical, acadèmic i de la Inspecció de Treball aprofundiran sobre els reptes i els aspectes pràctics d'aquests canvis normatius.