21/11/2018
Oferta de cursos
FOREM PV

La Fundació Forem PV llança una oferta de formació especialitzada en la millora i l’actualització de noves competències professionals.

06/11/2018
Logo OPUV CCOO PV

L’Oficina de Promoció i d’Ús del Valencià de CCOO organitza cursos de B1 (elemental), C1 (mitjà) i C2 (superior) de valencià, modalitat presencial, dirigits a tota persona interessada a aprendre la llengua o que necessite preparació per a les proves oficials de la CIEACOVA (Comissió Interuniversitària d’Estandardització d’Acreditacions de Coneixements de Valencià) de gener 2019.

25/10/2018
Presentación de la Escuela por Inma Martínez y Cloti Iborra
X Escola de Dones Sindicalistes Marina Caballero

Más de 100 mujeres sindicalistas de CCOO PV han asistido a la décima edición de este espacio de encuentro análisis, reflexión y empoderamiento de las representantes sindicales, nacido hace diez años para un desarrollo más eficaz e igualitario de la acción sindical. Este año, las ponencias y talleres han abordado retos y estrategias de la organización y de las propias delegadas para mejorar la comunicación pública y la participación sindical activa de las mujeres.

23/10/2018
Retall programa de l'Escola
X Escola de Dones sindicalistes Marina Caballero

Els propers dies 24 i 25 d’octubre CCOO PV celebra la dècima edició de la seua ‘Escola de Dones Sindicalistes Marina Caballero’, un espai de reflexió i debat, orientat al coneixement i a l'apoderament, en què participen prop de 100 dones sindicalistes de tot el País Valencià.

17/10/2018
Oposiciones

Forem PV y la Federación de Servicios a la Ciudadanía de CCOO PV imparten grupos de preparación a la Administración de Justicia, en modalidad presencial, en las localidades de Alicante y Valencia.

14/09/2018
Intervenció de Vanessa Cordero, durant la segona jornada de l'Escola d'Estiu de CCOO PV.
  • Segona jornada de l'Escola d'Estiu de CCOO PV. Ponència ‘Efectes i dimensions de la precarietat laboral des d’una perspectiva de gènere’

La professora de dret del treball i de la Seguretat Social de la Universitat de València, Vanessa Cordero, ha exposat les majors dificultats d’accés a l’ocupació de les dones i els obstacles que han de superar respecte al salari, la formació o la conciliació. Les dones pateixen major incidència de la precarietat laboral, l’origen de la qual està relacionada amb els estereotips associats al gènere femení i a la maternitat.

04/09/2018
Curs de valencia intensiu C2.

L'Oficina de Promoció i Ús del Valencià de CCOO PV organitza el curs extraordinari de valencià C2 (superior) dirigit a la preparació de la prova de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià d’octubre. La durada del curs serà del 24 de setembre al 24 d’octubre 2018. Oberta la inscripció.

31/08/2018
Oberta la inscripció dels cursos de teleformació de valencià C1.
  • El curs comença el pròxim 19 de setembre de 2018 i finalitza el 18 de gener de 2019.

CCOO PV i Forem PV organitzen cursos de valencià C1 (Mitjà anterior) en modalitat en línia. Les persones interessades ja poden inscriure’s en aquest curs, adaptat als requisits de les noves proves del nivell C1.

28/08/2018
Cursos gratuïts de formació

CCOO PV desenvolupa accions formatives per a facilitar la qualificació de les persones en situació de desocupació, en l'àmbit del VI Pacte per a l'Ocupació de la ciutat de València. Al setembre comença el pla de formació gratuït dirigit a persones en atur i inscrites en alguna de les oficines del SERVEF de la ciutat. L'oferta inclou un total de 8 cursos per a adquirir i/o adequar les capacitats a les realitats productives, econòmiques i socials.

22/08/2018
Agencia del Trabajo Decente CCOO, web https://trabajoenverano.ccoo.es/
XXIII Escola d’estiu
  • ‘Cap a un marc desitjable i possible de condicions laborals al País Valencià’

Els dies 13 i 14 de setembre el centre d’ecoturisme ‘El Teularet’ acull la XXIII edició d’aquest espai de reflexió, debat, i anàlisi estratègica de les pràctiques sindicals, que continua fidel a l’objectiu fonamental d’adequar les respostes de l’organització a la situació laboral i social de les persones treballadores.

08/08/2018
CCOO propone rediseñar la formación profesional

Un Informe de CCOO pone de relieve que se ha reducido en un 5,45% el número de empresas en las que se realiza formación en el País Valenciano y que es en las microempresas donde menos trabajadores han podido acceder a ese derecho.

28/06/2018
La secretària de Formació Sindical, Inma Martínez, el ponent Joan Coscubiela i el coordinador del Seminari, Emèrit Bono.

L’advocat, professor, sindicalista i parlamentari, Joan Coscubiela, ha participat en la colenda del Seminari d’economia, política i societat de CCOO PV. En la seua intervenció ha explicat que estem assistint a una profunda crisi de totes les formes d’organització social conegudes fins ara. Una “dislocació” provocada per la rapidesa dels canvis tecnològics i a la qual cal donar-li resposta.

21/06/2018
Acte cloenda. Lliurament dels certificats.

L’Escola de Persones Adultes Vicent Ventura ha celebrat la fi del curs amb un gran acte festiu. El centre educatiu, que té alumnes de 52 nacionalitats diferents, ofereix un ampli programa formatiu, amb especial atenció a les persones més vulnerables. Una trentena d’alumnes han recollit el certificat de grau de secundària.

19/06/2018
Seminari de CCOO PV, amb Joan Coscubiela.
  • Dijous 28 de juny, 11.30 hores, sala d’actes de CCOO PV (pl. Nàpols i Sicília, 5, València).

L’advocat, professor, sindicalista i parlamentari, Joan Coscubiela, participarà en la pròxima sessió del Seminari d’economia, política i societat de CCOO PV, que conclou aquest curs. La globalització econòmica, la democràcia política i la sobirania nacional, seran els temes que tractarà en la seua ponència i al posterior col·loqui.

13/04/2018
Seminari d'economia, política i societat de CCOO PV.
  • Dijous, 19 d’abril, a les 11.30 hores, en la sala d’actes de CCOO PV (pl. Nàpols i Sicília, 5, València).

Els professors universitaris Juan López Gandía i Carlos Ochando Claramunt intervindran en la pròxima sessió del Seminari d’economia, política i societat, amb la ponència ‘El finançament de les pensions en el marc democràtic’.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.