14/09/2018
Intervenció de Vanessa Cordero, durant la segona jornada de l'Escola d'Estiu de CCOO PV.
  • Segona jornada de l'Escola d'Estiu de CCOO PV. Ponència ‘Efectes i dimensions de la precarietat laboral des d’una perspectiva de gènere’

La professora de dret del treball i de la Seguretat Social de la Universitat de València, Vanessa Cordero, ha exposat les majors dificultats d’accés a l’ocupació de les dones i els obstacles que han de superar respecte al salari, la formació o la conciliació. Les dones pateixen major incidència de la precarietat laboral, l’origen de la qual està relacionada amb els estereotips associats al gènere femení i a la maternitat.

04/09/2018
Curs de valencia intensiu C2.

L'Oficina de Promoció i Ús del Valencià de CCOO PV organitza el curs extraordinari de valencià C2 (superior) dirigit a la preparació de la prova de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià d’octubre. La durada del curs serà del 24 de setembre al 24 d’octubre 2018. Oberta la inscripció.

31/08/2018
Oberta la inscripció dels cursos de teleformació de valencià C1.
  • El curs comença el pròxim 19 de setembre de 2018 i finalitza el 18 de gener de 2019.

CCOO PV i Forem PV organitzen cursos de valencià C1 (Mitjà anterior) en modalitat en línia. Les persones interessades ja poden inscriure’s en aquest curs, adaptat als requisits de les noves proves del nivell C1.

28/08/2018
Cursos gratuïts de formació

CCOO PV desenvolupa accions formatives per a facilitar la qualificació de les persones en situació de desocupació, en l'àmbit del VI Pacte per a l'Ocupació de la ciutat de València. Al setembre comença el pla de formació gratuït dirigit a persones en atur i inscrites en alguna de les oficines del SERVEF de la ciutat. L'oferta inclou un total de 8 cursos per a adquirir i/o adequar les capacitats a les realitats productives, econòmiques i socials.

22/08/2018
Agencia del Trabajo Decente CCOO, web https://trabajoenverano.ccoo.es/
XXIII Escola d’estiu
  • ‘Cap a un marc desitjable i possible de condicions laborals al País Valencià’

Els dies 13 i 14 de setembre el centre d’ecoturisme ‘El Teularet’ acull la XXIII edició d’aquest espai de reflexió, debat, i anàlisi estratègica de les pràctiques sindicals, que continua fidel a l’objectiu fonamental d’adequar les respostes de l’organització a la situació laboral i social de les persones treballadores.

08/08/2018
CCOO propone rediseñar la formación profesional

Un Informe de CCOO pone de relieve que se ha reducido en un 5,45% el número de empresas en las que se realiza formación en el País Valenciano y que es en las microempresas donde menos trabajadores han podido acceder a ese derecho.

28/06/2018
La secretària de Formació Sindical, Inma Martínez, el ponent Joan Coscubiela i el coordinador del Seminari, Emèrit Bono.

L’advocat, professor, sindicalista i parlamentari, Joan Coscubiela, ha participat en la colenda del Seminari d’economia, política i societat de CCOO PV. En la seua intervenció ha explicat que estem assistint a una profunda crisi de totes les formes d’organització social conegudes fins ara. Una “dislocació” provocada per la rapidesa dels canvis tecnològics i a la qual cal donar-li resposta.

21/06/2018
Acte cloenda. Lliurament dels certificats.

L’Escola de Persones Adultes Vicent Ventura ha celebrat la fi del curs amb un gran acte festiu. El centre educatiu, que té alumnes de 52 nacionalitats diferents, ofereix un ampli programa formatiu, amb especial atenció a les persones més vulnerables. Una trentena d’alumnes han recollit el certificat de grau de secundària.

19/06/2018
Seminari de CCOO PV, amb Joan Coscubiela.
  • Dijous 28 de juny, 11.30 hores, sala d’actes de CCOO PV (pl. Nàpols i Sicília, 5, València).

L’advocat, professor, sindicalista i parlamentari, Joan Coscubiela, participarà en la pròxima sessió del Seminari d’economia, política i societat de CCOO PV, que conclou aquest curs. La globalització econòmica, la democràcia política i la sobirania nacional, seran els temes que tractarà en la seua ponència i al posterior col·loqui.

13/04/2018
Seminari d'economia, política i societat de CCOO PV.
  • Dijous, 19 d’abril, a les 11.30 hores, en la sala d’actes de CCOO PV (pl. Nàpols i Sicília, 5, València).

Els professors universitaris Juan López Gandía i Carlos Ochando Claramunt intervindran en la pròxima sessió del Seminari d’economia, política i societat, amb la ponència ‘El finançament de les pensions en el marc democràtic’.

23/03/2018
Inma Martínez, Paloma López y Emerit Bono en el Seminari d'Economia
#SeminariEconomia
  • “La respuesta no puede ser el repliegue nacional, porque no sirve en un contexto global”

La eurodiputada Paloma López reclamó un debate sobre la Europa que necesitamos, cuestionó el déficit democrático de las instituciones de la UE y animó a reconstruir un proyecto común ilusionante que responda a las demandas de la ciudadanía más vulnerable a partir del Pilar Social.

15/03/2018
Paloma López.
  • Dijous 22 de març, a les 17.00 hores, en la sala d’actes de CCOO PV.

La sindicalista i política Paloma López serà la ponent convidada a aquest espai d’anàlisi i de reflexió de CCOO PV. López intervindrà amb la conferència '¿Subsistirá la UE sin democratizar sus instituciones básicas?'

14/03/2018
Jornada de formación
  • Según datos de 2016, tan solo un 21,5% de las personas ocupadas en la provincia de Castellón se han formado.

CCOO Comarques del Nord acoge una jornada para dar a conocer las herramientas que permitan ejercer el derecho a la formación profesional a lo largo de la vida. En ella se ha informado sobre la formación programada por las empresas, los diferentes permisos de las personas trabajadoras para recibir formación, o el papel de la representación sindical.

14/02/2018
Lola Santillana, secretaria de Empleo y Cualificación Confederal y Ana Mª Garcia, secretaria Formación CCOO PV

La secretaria de Empleo y Cualificación Profesional Confederal, Lola Santillana, ha inaugurado esta mañana en Valencia una jornada de formación para representantes sindicales destinada a dotar a sus delegados de herramientas técnicas que les permiten reclamar el derecho a la formación en las empresas. Solo el 12,6% de los trabajadores y trabajadoras valencianos ha podido formarse en su empresa y 39.066 empresas realizaron formación bonificada en 2016 (apenas el 23,5%).

08/02/2018
El ponente, Jose Manuel Pavía, junto a la secretaria de Formación Sindical de CCOO PV, Inma Martínez.

El catedrático de la Universitat de València, Jose Manuel Pavía, aboga por revisar las circunscripciones electorales, de forma que todos votos valgan lo mismo, para evitar la desproporcionalidad del sistema actual. El experto en procesos electorales ha intervenido hoy en el Seminario de Economía, Política y Sociedad de CCOO PV.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.