Comisiones Obreras del País Valenciano | 20 de agosto de 2019

CAMPANYA SMI

LA FUNDACIÓ

Amb Comissions Obreres va nàixer a Espanya un nou moviment obrer contra la dictadura de Franco. La conquesta de la democràcia i la legalitat va coincidir amb els inicis d'una profunda crisi del capitalisme industrial. Hem lluitat i lluitem pel comú, el treball i l'estat social.

El món ha canviat radicalment des de la primera crisi del petroli de 1973, la irrupció del neoliberalisme en els anys 1980 i la caiguda del Mur de Berlín l’any 1989. Han sigut també anys de desplegament de l'agenda feminista, de reivindicació de la diversitat i de lluita ecologista per la sostenibilitat del planeta.

La globalització, la revolució tecnològica en curs i la gestió de la crisi del capitalisme des de 2008 ens enfronten a múltiples incògnites i reptes de tota índole. Què cal fer? CCOO necessita i ofereix a la societat un espai obert al coneixement i al debat, per actuar i mirar al futur sense por.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.