Comisiones Obreras del País Valenciano | 20 de agosto de 2019

CAMPANYA SMI

BIBLIOTECA RAMIRO REIG

Reuneix una col·lecció de més de vuit mil monografies i publicacions periòdiques sobre el món del treball i el sindicalisme, sociologia i moviments socials, economia i història. Constitueix en particular una biblioteca excepcional d'història de l'empresa.

Està integrada per diversos llegats i donacions, actualitzades amb les adquisicions del sindicat. El nucli de la col·lecció és el llegat del professor Ramiro Reig Armero (Xàtiva 1936 – València 2018). Es poden trobar publicacions en castellà, català, anglés, francés, alemany i italià.

La biblioteca integra diverses col·leccions específiques com la biblioteca del CEIP de Pràctiques de l'Escola de Magisteri de València, la col·lecció de l'editorial de la revista Triunfo donada per M. Magdalena García Cervera i Ángel Ezcurra amb el nom Biblioteca Institut Obrer de València, la biblioteca jurídica de l'advocat Alberto García Esteve, etc.

Catàleg en línia ABSYS [accés a la pàgina de consulta]

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.