Comisiones Obreras del País Valenciano | 18 de agosto de 2019

CAMPANYA SMI

Recursos

Des que decidisques participar en les eleccions sindicals, tindràs el suport, l’assessorament i la informació del sindicat. Posarem a la teua disposició eines que et seran d'utilitat:

Formació sindical. Oferim un itinerari formatiu perquè les persones triades com a representants legals dels treballadors i de les treballadores puguen exercir les seues funcions en les millors condicions.

Assessorament sindical. En les federacions i unions intercomarcals disposaràs d'assessorament sobre drets i condicions de treball: conveni col·lectiu, salaris, contracte, possibilitats de conciliació i altres drets socials. Tindràs a més assessorament especialitzat en salut laboral, dependència i discapacitat, renda d'inclusió, igualtat, joventut i migracions.

Gabinet jurídic. Com a representant sindical pots disposar d’aquest servei d'assessorament que representa una eficaç eina de defensa de drets.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.