Comisiones Obreras del País Valenciano | 23 julio 2024.

Firmat el Conveni col·lectiu de la neteja viària del Campus de la UPV de València i Gandia

  CCOO de l'Hàbitat del País Valencià ha firmat amb l'empresa FCC Medi Ambient, adjudicatària del servei de neteja viària del Campus de la Universitat Politècnica de València i de Gandia, un conveni que millora les condicions laborals i salarials de lespersones treballadores del centre

  05/07/2024.
  Universitat Politècnica. Campus de València.

  Universitat Politècnica. Campus de València.

  CCOO de l'Hàbitat del País Valencià i el representant de les persones treballadores de la contracta de Neteja Viària, del Campus de la Universitat Politècnica de València i el Campus de Gandia, van firmar el Conveni col·lectiu el passat 1 de juliol.

  Amb la firma d'aquest conveni s'ha ampliat la vigència fins al 2025 i CCOO ha aconseguit per a la plantilla un increment salarial per a l'any 2024, d'un 11,5 % lineal per a totes les categories i conceptes. Així mateix, per a l'any 2025 l'increment, serà d'un 2 % sobre les taules del 2024.

  En l'anterior conveni hi havia algunes categories que no arribaven a l'SMI i amb l'increment obtingut se salva àmpliament aquest llindar i es millora el poder adquisitiu del personal.

  Des de CCOO de l'Hàbitat del País Valencià valorem l'avanç aconseguit en matèria salarial, continuarem treballant dia a dia i l'any 2026 caldrà tornar a negociar i buscarem millorar les condicions de treball i el salari d'aquest col·lectiu.