Comisiones Obreras del País Valenciano | 26 febrero 2024.

Presentació dels llibres d'Esther López Barceló i Mariano Sánchez Soler en CCOO d'Alacant

  Amb motiu del Dia de Record i Homenatge a les Víctimes de la Guerra Civil i de la Dictadura, CCOO l'Alacantí-les Marines acull la presentació dels recents llibres d'Esther López Barceló i de Mariano Sánchez Soler. Obres literàries amb la memòria històrica com a teló de fons: els records més durs de la dictadura, l'anàlisi de l'extrema dreta i la crònica dels crims de l'Espanya postfranquista.

  13/03/2023.
  Presentació en CCOO d'Alacant.

  Presentació en CCOO d'Alacant.

  La seu de CCOO a Alacant acollirà, el pròxim 28 de març, la presentació dels llibres d'Esther López Barceló i de Mariano Sánchez Soler. L'acte se celebrarà el Dia de Record i Homenatge a les Víctimes de la Guerra Civil i de la Dictadura, declarat per la Generalitat Valenciana i que coincideix amb el dia que va morir el poeta oriolà Miguel Hernández.

  L'acte se celebrarà en la sala d'actes José García Quesada ‘Chamorro' i serà presentat per Pura Díaz Vera.

  L'escriptora, divulgadora cultural i professora alacantina, Esther López Barceló, presentarà la seua primera novel·la ‘Cuando ya no quede nadie’, un llibre sobre la memòria històrica, l'amor i la fortalesa de les dones en la postguerra.

  L'escriptor, periodista i professor alacantí Miguel Sánchez Soler presentarà ‘La gran marcha ultra’, un assaig en el qual analitza la transició, els plans colpistes, els neonazis i les diferents famílies ultres, la xenofòbia i la irrupció de VOX en els parlaments.

  Fruit del seu treball com a periodista d'investigació de successos en 'El Periódico de Catalunya', 'Tiempi' i 'Interviú' ha publicat el llibre ‘Una hojarasca de cadáveres’, crònica dels crims més importants que ha cobert durant la seua carrera professional i que també presentarà en CCOO.