Comisiones Obreras del País Valenciano | 18 abril 2024.

CCOO PV posa el focus en el ciberassetjament, una de les extensions de la violència masclista

  • 25N. Assemblea a València. 10.00 h. Sala d’actes de CCOO PV

Amb motiu del 25N, el sindicat convoca una assemblea per conéixer les noves modalitats d'assetjament sexual i de violència cap a les dones a través de les noves tecnologies i les xarxes socials. També es presentarà l’Observatori d’Assetjament Sexual i per Raó de Sexe de CCOO.

16/11/2022.
Assemblea a CCOO PV.

Assemblea a CCOO PV.

Davant el pròxim 25N, Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència contra les Dones, CCOO reitera el nostre compromís amb l'erradicació de qualsevol forma de violència contra les dones. Per això, l'assemblea que cada any convoca CCOO PV estarà dedicada a conéixer una de les extensions de la violència masclista cap a les dones, el ciberassetjament.

 És necessari conéixer les noves modalitats d'assetjament sexual i de violència cap a les dones a través de les noves tecnologies i les xarxes socials per poder actuar en els centres de treball.

 En l'assemblea intervindran la secretària general de CCOO PV, Ana García; la secretària de Dones i Igualtat, Cloti Iborra; l'experta en xarxes i en igualtat, Gusi Bertomeou; i la cap provincial de la Inspecció de Treball de València, Silvia Parra.

L'acte serà presencial, per la qual cosa demanem la inscripció prèvia a través de l’enllaç següent: www.pv.ccoo.es/assemblea25n

Observatori d'Assetjament Sexual i per Raó de Sexe de CCOO

En l'assemblea també es presentarà l'Observatori d'Assetjament Sexual i per raó de Sexe de CCOO, un projecte pioner creat per orientar sobre les actuacions més pertinents a realitzar davant d’aquest delicte. El sindicat espera que done visibilitat a aquest tipus de violència de gènere.

El projecte inclou la creació d'una pàgina web de l'Observatori per posar a disposició recursos i materials. Us animem a visitar-la.

https://observatorioacoso.ccoo.es