Comisiones Obreras del País Valenciano | 23 febrero 2024.

Unai Sordo participa en una assemblea a València per a preparar la manifestació del 3N

  • El 24 d'octubre, a les 11.00 hores, en Espai Rambleta.

El secretari general de CCOO intervindrà en l'acte, juntament amb Ana García, secretària general de CCOO PV, per visibilitzar la gran deterioració dels salaris, així com els conflictes col•lectius en múltiples sectors. Una assemblea que ‘calfarà motors’ per a la manifestació de Madrid del 3 de novembre i reclamarà increments salarials perquè la classe treballadora no torne a pagar la crisi.

17/10/2022.
Assemblea a València.

Assemblea a València.

El secretari general de CCOO, Unai Sordo, participarà en una gran assemblea a València el pròxim dia 24, convocada conjuntament amb UGT. Una trobada que pretén reforçar el paper del sindicalisme de classe en la negociació dels convenis col·lectius i en la reivindicació de millores salarials per a la classe treballadora, davant la creixent deterioració del seu poder adquisitiu.

L'assemblea, que s'emmarca en la campanya ‘Salari o conflicte’, és preparatòria de la manifestació massiva que se celebrarà a Madrid el dia 3 de novembre, on es denunciarà l'empobriment de milions de treballadors i de treballadores i s'exigiran increments salarials, uns augments justos i suficients perquè la classe treballadora no torne a pagar els plats trencats de totes les crisis.

En l'acte intervindran, a més d’Unai Sordo i Ana García, els secretaris generals d'UGT PV i UGT estatal, Ismael Sáez i Pepe Álvarez, respectivament. La conductora serà la còmica i monologuista valenciana Maria Juan.

O salari o mobilització. CCOO no pot permetre que les organitzacions empresarials tornen a empobrir la majoria social, traslladant els preus de l'energia i de les matèries primeres als preus al consum, per millorar els seus beneficis empresarials i alhora congelar els salaris.