Comisiones Obreras del País Valenciano | 24 de septiembre de 2020

Falta de personal administratiu per a cobrir totes les baixes docents en les adjudicacions

  La Federació d'Ensenyament de CCOO PV lamenta que la falta de personal administratiu no ha permés que s’adjudique tot el personal necessari a la província d'Alacant, i deixa nombroses baixes per incapacitat temporal sense cobrir.

  07/09/2020.
  Aula

  Aula

  El dijous 3 de setembre van tindre lloc les primeres adjudicacions contínues del curs 2020-21, un procés fonamental per a poder dotar els centres educatius de tot el professorat necessari amb vista a l’inici de les classes lectives previstes per avui, amb la incorporació esglaonada de l’alumnat.

  Lamentablement, el curs s’iniciarà sense tot el professorat previst, ja que sols s’ha donat temps a fer unes adjudicacions al setembre abans de les classes. La falta de personal administratiu a la província d’Alacant ha fet impossible la gestió de totes les substitucions de les incapacitats temporals del professorat, i deixa un important volum de baixes pendents de cobrir en les adjudicacions, amb les classes ja iniciades.

  Aquesta situació també preocupa a la província de Castelló, on també queden pendents places per adjudicar, especialment referents als permisos de maternitat.

  Instem a reforçar el personal administratiu i a adjudicar aquesta setmana totes les vacants que queden pendents. El sindicat lamenta els problemes que representa per als centres educatius l’inici del curs sense disposar de tot el personal previst.

  Aquest inici de curs es dona en unes circumstàncies excepcionals per la pandèmia. És per això que durant la negociació de les instruccions d’inici de curs, als mesos de juny i juliol, CCOO va insistir en la necessitat d’endarrerir, almenys fins al 14 de setembre, la incorporació de l’alumnat als centres, per tal de donar temps al professorat a preparar el curs i també a l’Administració per dotar els centres de tot el professorat necessari abans de l’inici de les classes.

   

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.