Comisiones Obreras del País Valenciano | 24 de septiembre de 2020

CCOO PV acomiada a Roberto Ruiz, un sindicalista lluitador i dialogant

  El sindicat lamenta la mort de Roberto Ruiz Belén, qui va ser dirigent de CCOO PV i sindicalista de la Federació de Sanitat de CCOO PV. Ruiz va representar un paper molt important en la construcció d’aquesta organització sindical.

  19/08/2020.
  Roberto Ruiz Belén

  Roberto Ruiz Belén

  El nostre company Roberto Ruiz Belén ha mort avui a València als 69 anys. Roberto fou un sindicalista lluitador, lleial i abnegat en la defensa dels drets dels treballadors i de les treballadores. Treballador del Servei d’Emergències Sanitàries de València (S.E.S), Ruiz va ser sindicalista de la Federació de Sanitat de CCOO PV i delegat en la Junta de Personal del Departament de Salut Valencia Hospital General durant molts anys.

  Roberto va desenvolupar un paper clau en la construcció i desenvolupament d’aquesta organització sindical, ja que va ocupar llocs de responsabilitat en la Comissió Executiva de CCOO PV. Va ser secretari de Finances al 5é Congrés, amb Antonio Montalbán com a secretari general.

  Com a membre de la Comissió Executiva, va coordinar el procés d’eleccions sindicals en les comarques del nord, en 1990. Va ser membre representant de CCOO PV en la comissió provincial d’eleccions sindicals de Castelló.

  Arran del 6é Congrés, va exercir el càrrec de portaveu del denominat sector crític de CCOO.

  Els companys i companyes que el coneixien saben que es desvivia per cuidar les persones, ja fora en la seua activitat professional com en l’activitat sindical. Lluitador incansable, extravertit, dialogant i de profundes conviccions polítiques. Va lluitar contra el franquisme i la seua tasca va contribuir a enfortir el sindicat.

  Estimat company, sempre estaràs en la nostra memòria i en el nostre cor.

   

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.