Comisiones Obreras del País Valenciano | 5 de agosto de 2020

CCOO signa l’acord que afavorirà la coordinació, estableix reducció d’hores lectives i genera grups amb menor ràtio

  La Federació d'Ensenyament de CCOO PV reclamava des de 2018 la baixada d’hores lectives a 23 hores en Infantil i Primària i a 18 hores en Secundària. Part del sindicalisme conservador no dona suport a aquest acord de millores laborals i educatives en un context d’alarma sanitària.

  06/07/2020.
  Rafael Martínez i Xelo Valls, de la federació d'Ensenyament de CCOO PV, durant la signatura de l'acord.

  Rafael Martínez i Xelo Valls, de la federació d'Ensenyament de CCOO PV, durant la signatura de l'acord.

  Després de consultar a la nostra afiliació i que aquesta es mostrara favorable per majoria, la FE CCOO PV ha signat avui l’acord de reducció d’hores lectives per al curs 2020-2021, que afavorirà la coordinació en els àmbits en 1 ESO, situació nova per a aquest curs.

  L’Acord preveu les mesures següents:

  - El professorat de secundària tindrà 18 hores lectives i el cos de mestres tindrà 23 hores lectives en el curs 2021-2022.

  - A proposta del nostre sindicat, reducció d'una hora lectiva per al professorat que treballe per àmbits en 1r de l'ESO a partir del curs 2020-2021 i que puga així tindre més dedicació a la coordinació necessària en aquesta mesura que es generalitza.

  - Pacte de mesures d'organització per a garantir la seguretat i la presencialitat per a l'inici del pròxim curs 2020-2021 que generarà grups amb ràtios més reduïdes.

  La Federació d'Ensenyament de CCOO PV valora aquest acord com un avanç i es compromet a vetllar pel seu compliment en el marc de la comissió de seguiment.

  La concreció en les aules i en els centres ha de significar millora en l’atenció a l’alumnat i en les condicions del professorat i personal educatiu.

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.