Comisiones Obreras del País Valenciano | 4 de julio de 2020

CCOO reclama respostes sobre planificació i reforços a la Conselleria de Sanitat

  La federació de Sanitat i Serveis Sociosanitaris de CCOO denuncia que la Conselleria de Sanitat es nega a donar resposta a les preguntes del sindicat sobre la planificació i els reforços necessaris per a la desescalada.

  12/06/2020.
  IMagen de la Conselleria de Sanitat

  IMagen de la Conselleria de Sanitat

  En una reunió convocada per la Conselleria de Sanitat amb l'objectiu inicial d'informar sobre la planificació de la desescalada sanitària, la Conselleria, en un incomprensible exercici de falta de transparència, s'ha negat a respondre a les preguntes que CCOO ha plantejat sobre l'estructura de la planificació pel que fa a substitució de les vacances, criteris per a la distribució dels reforços, centres d'atenció primària que obriran a les vesprades, percentatge de substitució en serveis essencials (com ara urgències, reanimació, UCI, etc.) i moltes altres qüestions que han quedat sense abordar.

  CCOO li ha retret a la Conselleria de Sanitat que la falta d'agilitat i de previsió estiga posant en perill la cobertura dels recursos necessaris per a compatibilitzar el dret al descans i a les vacances del personal amb una atenció sanitària de qualitat, entre altres qüestions per l'escassa disponibilitat de professionals atés l'avançat de les dates en les quals estem.

  Ha quedat clar que a la Conselleria de Sanitat l’incomoda tot el que no siga una actitud submisa, en contrast amb el posicionament crític de CCOO que només té com a objectiu la defensa d'una sanitat pública de qualitat i les condicions de treball del personal sanitari.

  Malgrat aquesta actitud de la Conselleria de Sanitat, CCOO segueix disposada a continuar treballant i aportant propostes sempre que es garantisca un clima de respecte i transparència.

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.