Comisiones Obreras del País Valenciano | 19 de febrero de 2020

8M 2020

La UI CCOO la Ribera-la Safor consolida la seua estructura amb la compra del local d’Alzira

  La Unió Intercomarcal de Comissions Obreres la Ribera - la Safor ha adquirit el local de 560 metres quadrats on es realitzen una quantitat molt important de cursos d'oposició més el treball sindical diari, que fins ara tenia en lloguer a Alzira. La decisió respon a la línia impulsada per CCOO del País Valencià, d’apropar els seus serveis als treballadors i a les treballadores de les comarques.

  31/01/2020.
  Firma oficial de la compra

  Firma oficial de la compra

  Amb aquesta adquisició el sindicat ha avançat en la consolidació de la seua estructura comarcal per tal de donar continuïtat i estabilitat al projecte de CCOO PV al territori.

  L’objectiu fonamental és donar un millor servei a representants i a les persones afiliades, així com a tota la població treballadora, a la qual s’adrecen la negociació col·lectiva, l’assessorament sindical, la formació, i els avantatges als serveis de temps lliure, per continuar essent el sindicat de referència a la Ribera i la Safor.

  CCOO PV és la primera força sindical al País Valencià, amb més de 104.000 persones afiliades i també és la primera força a la comarca de la Ribera/la Safor, on té més d'11.200 persones afiliades i prop de 1.300 representants electes.

  Aquesta organització sindical treballa per millorar la vida de tots els treballadors i les treballadores de les comarques de la Ribera i la Safor i, com la resta d'organitzacions, ha hagut de superar retallades i tancaments d’empreses, a conseqüència de la crisi/estafa. Actualment, la situació és de satisfacció per haver sabut fer-li front sense haver perdut patrimoni ni estructura organitzativa, sinó amb una ampliació de patrimoni i el manteniment i reforçament de la seua estructura organitzativa, com demostren les dades d’afiliació i l’augment de representants.

  La Unió Intercomarcal CCOO Ribera-la Safor ha manifestat el seu agraïment a totes les persones treballadores que han confiat en el sindicat, i que amb les seues aportacions en quotes, el seu esforç, i la seua dedicació, han fet possible l’adquisició d’aquest local.

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.