Comisiones Obreras del País Valenciano | 17 de enero de 2020

Defensa la teua postura

CCOO PV i UGT PV analitzen la situació actual i el futur de les pensions

  • Assemblea ‘Consolidació del sistema públic de pensions’. Dilluns, 20 de gener, 10.30 hores, sala d’actes de CCOO PV (pl. Nàpols i Sicília, 5, València).

Els sindicats CCOO PV i UGT PV organitzen un acte per a informar sobre la situació actual de les pensions i les mesures a prendre per al seu enfortiment i consolidació. Entre aquestes, la revalorització segons l’IPC i l’increment de les pensions més baixes.

13/01/2020.
Acte a CCOO PV, el dilluns dia 20, a les 10.30 hores.

Acte a CCOO PV, el dilluns dia 20, a les 10.30 hores.

CCOO PV i UGT organitzen l'assemblea ‘Consolidació del sistema públic de pensions’, una jornada que tractarà la situació actual i el futur del sistema públic de pensions.

Per analitzar aquests temes, hi intervindran el secretari de Polítiques Públiques i Protecció Social de CCOO estatal, Carlos Bravo; i la secretària de Polítiques Socials d’UGT estatal, Carmen Barrera. A l’acte també, que dedicarà un espai al debat amb les persones assistents, participaran els secretaris generals de les federacions de Pensionistes de CCOO PV, Evaristo Soto i d'UGT PV, José Luis Almela. Els secretaris generals de CCOO PV, Arturo Léon i d'UGT PV, Ismael Sáez clausuraran l'acte.

Per a CCOO PV, la situació actual del sistema públic de pensions i les possibles mesures a prendre per a la seua consolidació, requereixen d’una participació i mobilització social, així com un coneixement detallat de les diferents alternatives que puguen garantir les prestacions actuals i futures.

Entre les mesures, garantia del blindatge a través de la Constitució, la revalorització segons l’IPC, l’increment de les pensions més baixes i la participació dels sindicats en la futura Mesa del Pacte de Toledo.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.