Comisiones Obreras del País Valenciano | 16 de diciembre de 2019

Defensa la teua postura

CCOO PV premia l’ús del valencià i fa un doble homenatge a Joan Brossa

  El pròxim dimecres dia 4 de desembre, a les 18 hores, a la seu de CCOO PV a la plaça Nàpols i Sicília, 5, de València, la Secretaria de Cultura i l'Oficina de Promoció i d'Ús del Valencià de CCOO PV han organitzat un acte de commemoració del Dia dels Drets lingüístics. El programa comprén una recitació de poemes de Joan Brossa, per Francesc Anyó; una visita guiada a la mostra 'L'ull poètic', de Francesc X. Forés; i el lliurament dels guardons del 'Concurs de relats curts Maite Boscà Lloret' i dels Premis 'Marc Granell' a la promoció i l'ús del valencià.

  28/11/2019.
  Cartell Dia dels Drets Lingüístics 2019

  Cartell Dia dels Drets Lingüístics 2019

  Recitació de poemes de Joan Brossa

  Francesc Anyó serà l'encarregat de posar veu a alguns poemes del 'poeta de la revolta', amb motiu de la commemoració del centenari del naixement del poeta. Anyó va nàixer a Benicarló, l'any 1964, i ha dedicat més de 25 anys a fer teatre, televisió, curtmetratges, lectures dramatitzades, recitals, traduccions i adaptacions teatrals, encara que el seu treball s’ha centrat sobretot en la veu, doblatge i locucions, principalment per a ràdio i televisió.

  Visita guiada a l'exposició "L'ull poètic" de Francesc X. Forés

  La mostra, exposada al hall del sindicat, consisteix en més de 40 fotografies, algunes de les quals són poemes visuals i altres imatges de poemes objecte. Amb aquesta exposició retem homenatge, d'una banda, a la poesia visual del gran poeta català, i de l'altra, donem oportunitat de ser conegudes un artista i una expressió artística de gran qualitat i capacitat comunicativa i insuficientment coneguda.

  Entrega dels premis literaris

  II Concurs de Relats Curts ‘Maite Boscà Lloret’, entrega dels guardons als millors relats curts en valencià i amb una temàtica relacionada amb el món del treball i de les reivindicacions de la classe treballadora. Enguany la novetat ha estat la incorporació de la categoria adreçada a centres educatius públics. El concurs estava adreçat, en aquesta segona edició, a l’afiliació del sindicat i a centres educatius públics.

  2a edició dels Premis ‘Marc Granell’ a la promoció i l’ús del valencià, un reconeixement a les persones i institucions del País Valencià que més s’impliquen en la promoció i l’ús de la nostra llengua, tant des de l’estructura de CCOO PV, o a persones vinculades a CCOO PV per la seua representativitat sindical i institucional, com des de l’àmbit de la participació social.

   

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.