Comisiones Obreras del País Valenciano | 14 de octubre de 2019

7 octubre

4 minuts 15 segons de silenci davant l'emergència climàtica

  Aquest matí, entre les 11h i les 12 hores CCOO PV s'ha sumat a l’#EmergènciaClimàtica amb concentracions silencioses de 4 minuts i 15 segons. Una durada simbòlica per a la reflexió sobre la inèdita concentració de partícules de diòxid de carboni en l'atmosfera del passat mes d'abril: 415 parts per milió!

  27/09/2019.
  Lectura del manifest a València

  Lectura del manifest a València

  Després del silenci, el secretari d'Acció Sindical, Salut Laboral i Medi Ambient, Daniel Patiño, ha llegit el manifest a la concentració realitzada davant la seu del sindicat a València, a la qual s'han reivindicat com a ferramentes indispensables per fer front l'EmergènciaClimàtica: veritat, compromisos, acció, solidaritat i democràcia.

  La deterioració ambiental de les condicions de vida es pateix de manera desigual d’acord amb la classe social, el sexe, la procedència, o les capacitats. Cal una transició energética justa en defensa dels més vulnerables: assegurar ocupacions alternatives en sectors sostenibles; afrontar la crisi energètica; reduir de la jornada laboral; repartir l'ocupació...

  CCOO PV convida a la seua afiliació i a la ciutadania a sumar-se a les mobilitzacions d'aquesta vesprada en defensa del futur, d'un planeta viu i d'un món just. No en tenim un planeta B i no n'hi haurà ocupació en un planeta mort!

  Manifest sencer: https://cutt.ly/vw70NRC

  Galeria fotogràfica de les concentracions: https://cutt.ly/iw78I3d

   

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.