Comisiones Obreras del País Valenciano | 16 de diciembre de 2019

Defensa la teua postura

La protecció del medi ambient

  Ja està disponible el número 10 d’aquest butlletí digital que informa sobre l’actualitat relativa a la prevenció de riscos laborals, malalties professionals o el medi ambient. En aquest número destaquem les propostes mediambientals de CCOO amb vista a les eleccions europees, els riscos laborals per exposició a agents químics i les morts relacionades amb la qualitat de l’aire.

  24/05/2019.
  Salut i Treball número 10.

  Salut i Treball número 10.

  La Secretaria d’Acció Sindical, Salut Laboral edita el número 10 del butlletí informatiu ‘Salut i Treball’, una publicació digital bimensual, que pretén informar sobre l’actualitat relativa a la prevenció de riscos laborals, malalties professionals o el medi ambient.

  En aquesta edició, posem el focus en la protecció del medi ambient i en les propostes de CCOO amb vista a les eleccions al Parlament Europeu, centrades a establir un sistema econòmic que reduïsca el consum de matèries primeres, aigua i fonts d’energia. També destaquem la participació de CCOO PV a la fira Laboralia 2019, amb la ponència sobre els riscos laborals de treballadors i treballadores per l’exposició a substàncies químiques.

  La secció ‘Pareu les màquines’, alerta sobre les morts relacionades amb la qualitat de l’aire. A més, el butlletí inclou sentències rellevants sobre assetjament en el treball.

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.