Comisiones Obreras del País Valenciano | 19 de febrero de 2020

8M 2020

“Cal que el món del treball estiga en el centre de la política”

  El secretari general de CCOO PV, Arturo León, ha traslladat al candidat del PSPV-PSOE, Ximo Puig, les prioritats sindicals amb vista a les eleccions autonòmiques del pròxim diumenge. Ambdós dirigents coincideixen en la necessitat d’abordar el problema de l’atur i de la precarietat en l’ocupació.

  24/04/2019.
  Membres de la Comissió Executiva de CCOO PV amb Ximo Puig.

  Membres de la Comissió Executiva de CCOO PV amb Ximo Puig.

  El secretari general de CCOO PV ha presentat al candidat Ximo Puig el document de prioritats sindicals per al nostre territori. Un document amb 48 propostes, elaborades amb la participació de l’afiliació. Per al dirigent sindical, és imprescindible treballar per a l’ocupació digna i de qualitat, i això passa per acabar amb la precarietat i la temporalitat.

  “Al País Valencià es fan 432.000 hores a la setmana sense retribuir o pagades en negre. Això representaria 33.000 ocupacions indefinides. Per tant és fonamental vigilar el mercat de treball, i per tant reivindiquem la nostra proposta de creació d’un Observatori de Treball Decent”, ha assenyalat Arturo León. Un actuació preventiva i de control d’aquestes situacions que fan mal a les persones, als treballadors i a les treballadores, i a la capacitat recaptatòria de la Generalitat Valenciana per a projectes d’interés comú.

  Altres temes importants per al sindicat són els falsos autònoms, la bretxa de gènere i les discriminacions cap a les dones i l’agument de la sinistralitat laboral.

  Per la seua part, Ximo Puig ha fet un reconeixement a CCOO PV pel treball fet durant aquests anys i ha destacat la importància d’aprofundir en el diàleg social, de fet ha anunciat que la secretaria executiva del diàleg social l’assumiria des de Presidència de la Generalitat. Puig ha apostat per transformacions del model econòmic i en aquest sentit ha coincidit amb els plantejaments de CCOO PV, especialment pel que fa a la lluita contra l’atur i l’economia submergida i a garantir millores en les condicions laborals.

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.