Comisiones Obreras del País Valenciano | 5 de abril de 2020

Tema: 8M 2020

09/03/2020
Manifestació a València.

Manifestacions massives per la igualtat i pels drets de les dones van recórrer ahir les principals localitats del País Valencià. Un clam violeta contra les violències masclistes i perquè les discriminacions no hi tinguen cabuda. CCOO PV, que va participar activament en totes les mobilitzacions del 8M, va visibilitzar el seu compromís amb una societat més inclusiva i més igualitària.

URL | Código para insertar

Performance 8M Dia internacional de les dones 2020

09/03/2020

L'Assemblea de CCCO PV amb motiu del 8 de març 2020 ha començat amb la interpretació d’‘El violador eres tu’ a la pl. Nàpols i Sicília. Dones sindicalistes han fet seu el lema feminista “per a desconcertar les autoritats i les institucions, per a fer-nos veure i notar, per a ser molestes i impertinents i incomodar amb aqueix braç acusador que apunta al violador. Una denúncia que només es dirigeix, per si fa falta aclariment, als violadors i agressors, als qui exerceixen la violència masclista. I també als qui la minimitzen, la desmenteixen i la neguen rematant així amb l'oblit i l'insult les dones que ja van ser assassinades. Ens volem #VivesLliuresUnides”.

05/03/2020

L'Assemblea de CCCO PV amb motiu del 8 de març ha començat amb la interpretació d’‘El violador eres tu’ a la pl. Nàpols i Sicília. Dones sindicalistes han fet seu el lema feminista “per a desconcertar les autoritats i les institucions, per a fer-nos veure i notar, per a ser molestes i impertinents i incomodar amb aqueix braç acusador que apunta al violador. Una denúncia que només es dirigeix, per si fa falta aclariment, als violadors i agressors, als qui exerceixen la violència masclista. I també als qui la minimitzen, la desmenteixen i la neguen rematant així amb l'oblit i l'insult les dones que ja van ser assassinades”.

25/02/2020
Asamblea en Chiva.
  • Hogar de Personas Jubiladas (San Juan Bautista, s/n).

En el encuentro se abordarán los retos sindicales en el nuevo contexto político y se explicarán las reivindicaciones de cara al 8 de Marzo, Día Internacional de las Mujeres.

21/02/2020
Cloti Iborra CCOO PV i Pilar Mora UGT-PV
22 de febrer, Dia Europeu per la Igualtat Salarial

La secretària de Dona CCOO PV, Cloti Iborra ha presentat avui les dades de la bretxa salarial arreplegades en l’Informe de la situació sociolaboral de les dones al País Valencià elaborat pel Gabinet Tècnic de CCOO PV i les propostes i reivindicacions sindicals al respecte.

13/02/2020
Retall cartell
#VivesLliuresUnides

"S’acosta el 8 de març, Dia Internacional de les Dones, i com cada any CCOO PV reafirma el seu compromís amb l’eliminació de totes les formes de violència i discriminació cap a les dones, que persisteixen en els distints àmbits socials i laborals, i manifesta la necessitat permanent d’avançar en el desenvolupament d’un món més just, igualitari i solidari, construint igualtat" Cloti Iborra, secretària de la Dona CCOO PV.

13/02/2020
Fércalcer

Daniel Fernández Calzado ha cedit el disseny del cartell amb el qual CCOO PV convoca als actes del Dia Internacional de la Dona 2020.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.