CCOO PV organitza un curs intensiu de valencià C2

  L'Oficina de Promoció i Ús del Valencià de CCOO PV organitza el curs extraordinari de valencià C2 (superior) dirigit a la preparació de la prova de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià d’octubre. La durada del curs serà del 24 de setembre al 24 d’octubre 2018. Oberta la inscripció.

  04/09/2018.
  Curs de valencia intensiu C2.

  Curs de valencia intensiu C2.

  L’Oficina de Promoció i d’Ús del Valencià de CCOO organitza un curs extraordinari de C2 (superior) de valencià, modalitat presencial, dirigit a la preparació de la prova de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià d’octubre (1r examen C2 27 octubre http://www.jqcv.gva.es/ca/matricula).

  Aquest curs pretén repassar de manera intensiva els continguts d’expressió oral, d’expressió escrita i de gramàtica, ortografia i lèxic necessaris segons les exigències del nivell C2. La metodologia utilitzada és teoricopràctica i està adaptada al models de prova oficials. Per al bon aprofitament del curs cal haver assolit el nivell C1.

  CURS C2 PRESENCIAL ciutat València

  Durada del curs C2: Del 24 de setembre al 24 d’octubre 2018.

  Horari: dilluns i dimecres de 16 h a 19 h (3 hores/dia - total curs 5 setmanes-30 hores)

  PREINSCRIPCIÓ i matrícula

  Des del dimarts 4 de setembre fins al 20 de setembre.

  Instruccions:

  1- Ompli el qüestionari de preinscripció. En cas de superar el nombre de places oferides, es valorarà: 1r haver fet el darrer curs de C2 de CCOO, i en 2n lloc l’ordre de preinscripció. Per accedir i omplir el formulari de preinscripció, fes clic a l'enllaç següent: http://www.pv.ccoo.es/cursosvalencia

  2- Si se t’admet al curs, el dia 11 de setembre rebràs un correu amb les indicacions per fer efectiva la teua matrícula (via transferència). Compte! sols disposaràs de 3 dies per fer el pagament i enviar el justificant a opuv@pv.ccoo.es

  3- Si en aqueix termini de 3 dies les persones seleccionades no fan efectiva la matrícula, es passarà a les següents persones que han quedat en llista d’espera. Per tant, el 14 de setembre, s’enviaria un correu electrònic de matrícula a aquestes noves persones seleccionades.

  4- El procés de selecció i matriculació finalitza el 20 de setembre.

  Preu matrícula (únic pagament pel curs complet):

  - Afiliació (4 mesos antiguitat) 50 euros tot el curs complet + 12 € del quadern de text.

  - No afiliació 100 euros tot el curs complet + 12 € del quadern de text.

  - Nova afiliació 50 € tot el curs complet + pagament d’un trimestre d’afiliació* + 12 € del quadern de text. (En aquesta modalitat s’haurà d’enviar també el justificant de pagament del trimestre abans del dia 20 de setembre a opuv@pv.ccoo.es).

  *Preu afiliació consulteu en l’enllaç: https://goo.gl/uYSqFs

  És imprescindible que hi haja un mínim de 15 alumnes perquè es faça el grup. S’admetrà un màxim de 25 alumnes per grup.Les inscripcions i matriculacions que no seguisquen el procediment, o incomplisquen algun dels requisits, seran anul·lades.

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.