Comisiones Obreras del País Valenciano | 19 de febrero de 2020

8M 2020

Calendari d’actes amb motiu del Dia Internacional de les Dones

  "S’acosta el 8 de març, Dia Internacional de les Dones, i com cada any CCOO PV reafirma el seu compromís amb l’eliminació de totes les formes de violència i discriminació cap a les dones, que persisteixen en els distints àmbits socials i laborals, i manifesta la necessitat permanent d’avançar en el desenvolupament d’un món més just, igualitari i solidari, construint igualtat" Cloti Iborra, secretària de la Dona CCOO PV.

  13/02/2020.
  Temas
  Manifestacions 8M

  Manifestacions 8M

  La lluita per la igualtat no es circumscriu a una data, Comissions Obreres treballa cada dia, mitjançant l'acció sindical, les propostes i reivindicacions en els àmbits socials, institucionals i de negociació col·lectiva, amb la implementació a les empreses i centres de treball de plans d’igualtat i la incorporació en la negociació col·lectiva de clàusules d’igualtat.

  Per a CCOO el 8 de març són tots els dies, perquè volem i necessitem dones vives, lliures i unides. No obstant això, aquestes dates serveixen per posar sobre la taula un motiu de reivindicació, una discriminació històrica que malauradament encara cal combatre, i per tant, aquest 8 de març com els darrers, refermaren el nostre compromís amb la igualtat i celebrarem que les dones férem, fem i farem de la igualtat un camí sense retorn.

  Des de les secretaries de Dona i Polítiques LGTBI s’han organitzat i coordinat diversos actes previs a la celebració del 8M:

  Bunyol

  Divendres 28 de febrer, Assemblea Comarques de l’Interior, a les 11 hores, a la seu de Bunyol.

  Alacant

  Dijous 5 de març,  10.30 hores, Assemblea de CiS, sector neteja, a la seu del sindicat, Avda. Salamanca, 33 d'Alacant.

  Divendres 6 març: Assemblea 8M, a les 9.30 hores, a la seu del sindicat, Avda. Salamanca, 33 d'Alacant. Amb presència de la secretària d’Elena Blasco, secretària confederal de Dones i Igualtat de CCOO; Cloti Iborra, secretària de Dona i Polítiques LGTBI de CCOO PV i Maria Candelas, secretària d'Igualtat i Formació de la UI CCOO l'Alacantí-les Marines.

  Benidorm

  Dimarts 3 de març: Assemblea a les 10 hores,a la seu del sindicat, Av. Beniardà, 59.

  Dénia

  Dimecres 4 de març, Assemblea a les 10 hores, a la seu del sindicat, al carrer Germans Ferchen,13.

  Castelló

  Dilluns 24 de febrer, Assemblea de CiS, sector neteja, a les 10.30 hores, a la seu de CCOO Castelló, pl. de les Aules, 6.

  Divendres 6 de març Assemblea, a les 10 hores, a la seu de CCOO Castelló (pl. de les Aules, 6). Amb presència de Cristina Ochando, de la Secretaria de la Dona de CCOO PV i Dori López, secretària de la Dona CCOO Comarques del Nord.

  Elx

  Dimarts 3 de març, Assemblea a l’edifici Arenals, Sala de Graus de la Universitat Miguel Hernández d’Elx, a les 10 hores.

  València

  Dilluns 17 de febrer: Assemblea de la FSC ‘Preparant el 8M’, a les 11.30 hores, a la sala d’actes de la seu de CCOO PV (pl. Nàpols i Sicília, 5, València).


  Dimecres 4 de març, Assemblea de CiS, sector neteja, 10. 30 hores, a la seu de València.

  Dijous 5 de març:

  • 10 hores, Performance "El violador eres tú", plaça Nàpols i Sicília.
  • 10.30 hores, Assemblea CCOO PV Dia de les Dones, a la sala d'actes, amb les intervencions del secretari general de CCOO PV, Arturo León i de la secretària de Dona i Polítiques LGTBI, Cloti Iborra.
  • 11 hores, Conferència de Yolanda Domínguez artista visual, fotògrafa i activista que desenvolupa temes de consciència i crítica social relacionats amb el gènere i el consum a través de la ironia i la descontextualització.
  • A continuació, monòleg de Patricia Sornosa, humorista i actriu.

  Manifestacions #8M 2020

  Alcoi. 12 hores, des de la plaça Espanya, on es llegirà el manifest.

  Castelló. 18 hores, des de la plaça Maria Agustina.

  València. 18 hores, des de l’IES Lluís Vives, cap a les Torres de Serrans.

  Alacant. 11 hores, des de Maisonnave- Federico Soto.

  Elx. 11.30 hores, des de la plaça dels Algeps.

  Xàtiva.18 hores, des de la Casa de les Dones.

  Concentracions

  Ontinyent. 18 hores, en l'Ajuntament, lectura del manifest per part del Consell de les Dones i a les 18.30 hores concentració convocada per la Plataforma Feminista.

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.